Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotoznaczybycmoralnym

czesc wam

Polecane posty

Witajcie dzis rano 🌼[cześć] Wiecie - postanowiłam wam tu coś dziś napisać choc juz powoli idę z kafe bo to sensu w ogóle nie ma. Ale wiecie - jeszcze o mojej matce napiszę. Otóż ją zrobili niemoralną bo poszła sobie zrobić dziecko w zakonie wiecie, a oni byli moralni jak jej pracy nie dali? To było moralne. Bardzo. Moralne też było zrobić DOMNIEMANEJ matce jej opinię, na którą nie zasługiwała w sumie bo taka jest prawda o tej pani, ale taką opinię jej zrobili, no to mieli dać przykład, że jej nie chcą z taką opinią. To co zrobili? To samo zrobili z jej DOMNIEMANĄ córką. Bo wiecie - czemu nie chcę mieć z nimi nic wspólnego - bo taka NIGDY nie byłam. No to albo akceptujesz, że nie wszystko jest idealne i taki stan rzeczy przyjmujesz albo coś tam sobie wyobrażasz i no właśnie tu mi się gubi wątek co dalej. I nie rozumiem w tym wszystkim jeszcze wam napiszę tego POŚMIERTNEGO ślubu mojej matki wiecie. Co to miało byc w sumie? No że te brygidki to ostatnie szmaty to już rozumiem - nie chcą się nikomu poddawać, ale wiecie - co one zrobiły mi? Datą chrztu - no to chociaż normalny ten chrzest - ograły mi W SUMIE wszystkie narodowości bo wiedziały, że USA mogę mieć tylko z włosów INDIAN i tak bym je miała, zaraz bym wiedziała, że tam były stosy, wszystko byłoby inaczej, a tak została mi Polska jako kraj bez stosa. Wszystko przez brygidki i wiecie zrobiły to WYŁĄCZNIE dlatego, że zwaliły na moją matkę, że się do Londynu z powrotem nie umiały wynieść. Słuchajcie - wysłały do niej tego Otto - chuj wie po co - taka prawda. Że nie ma rodziców to wiedziały/li i patrzcie - to mieszkanie do dziś jest puste po tych jej rodzicach - przecież wystarczyło ją wyrzucić z tego mieszkania i dawać coś za szkołę tam gdzie mieszkali rodzice. Ania wyleciała z zakonu za włosy łonowe - i wszyscy by lali z brygidek I TAK BY W LONDYNIE mogły być bo każdy wiedział ile im sie dzieci wieszało. Bo wieszać zaczęły się dzieci brygidek bo im się nie chciało uciekać wiecie, wiedziały kto zwiał , gdzie jest , i to samo. I za to, że nie potrafią się opamiętać z tego wygodnictwa życiowego to Bóg je wykluczy i tyle :( Nie wierzę że to będą rzymskie katoliczki bo z nich przez DOMNIEMANY romans Marii Magdaleny z Panem Jezusem porobiły się NORMALNE KAINITKI. A kto wie co ona tam pieprzyła wiecie - może piła za dużo i byle co gadała choć wątpię bo ona była bardzo maryjna, że DZIECI NIE MIAŁA i tyle. I to chyba taki zakon miał być te brygidki - byle jakie baby wiecie, kryminalistki w sumie i takie przekleństwo NIE MAM DZIECI ale byle kto przychodził i nie rozumiał tego - przychodziły jakieś dzikusy, robili romanse bez sensu i tak sie zaczeło , że krzyża nie było i tyle. Bo czemu odchodzę wiecie od wszystkiego - bo bez krzyża wszystko bez sensu i tyle. A kainitki krzyża nie potrzebują. Teraz tylko muszę patrzeć wiecie jak tu do szkoły wrócić o ile. I tyle. Przynajmniej żeby tak to wyglądało, a co będzie to czas pokaże i tyle :(

No i zobaczcie czyli przez zakon św. Marii Magdaleny rozleciało się chrześcijaństwo na wschód i zachód. Na wschodzie pozwolili się żenić księżom przez ten zakon - augustianki bo lepsze to niż takie coś. I sie pokłocili czy św. Maria Magdalena miała dzieci ??? ROMANS z Panem Jezusem czy nie. I w końcu one sie wkurzyły i porobiły się kainitki z nich, a tam popy się żenią i tyle. I tak się Rzym rozleciał ok. roku 1000 i tyle. No w sensie chrześcijaństwo. Chyba chciały iść do Rosji - nie dali im. Z czego żyć chcą? Zwariowały. I tak 1000 lat leci i nikt nie wie o co chodzi. Właśnie o augustanki i o FILOZOFIĘ sw. Augustyna - ten tam dzieciorób na matkę , wyrzucił kochanke z dzieckiem - wielki filozof ich - z Rosji powinien być wielki filozof chrześcijanski i tak jakoś tam polecieli wiecie i sie rozpadli - po co im w Rosji jakaś filolofia. Grecy byli filozofy - innych nie trzeba i tyle. Myślę , że jakoś tak lecieli, na koniec komuna i tyle. A wiecie ta moja matka to patrzcie jakie są lesby - na koniec wszystko na babę w ciąży. Gwałtów nie ma wcale. Po stronie faceta. No to się kropnęły - nic im nie zostało. Naprawdę. Tej mojej matce? Wyjazd z Londynu do mieszkania rodziców i co dalej? No ale bez dziecka... gdyby miała dziecko, ale go nie miała. I o co tam poszło? O co tam poszło? O to, że się poddac DOMNIEMANEJ matce nie chciała. Żenujące :(

No to poszło tak w roku 1066 czy jakoś tak , że Augustyn Z AFRYKI wielki filozof rzymski, a skąd on się to wziął kużwa, jakieś poronione dziecko jakieś z tego zakonu św. Marii Magdaleny, one se tam zawsze dzieci robiły z kim popadnie i coś tam coś tam wiecie - wariatki i nie wiem czy były pomówione od kainitek, ale bo by im dali radę, ale nie dali i tyle. Co to warty ten augustyn? Grecy to tam filozofy, a oni? I dlatego chyba napisał wiecie WYZNANIA , że MIAŁ OJCA bo było, że bez ojca. Nie - to go nie chcieli. Nie wierzyli w to, co tam napisał. Tam mu podyktowali. I zawsze byli tacy CO TE APOSTOŁY BYŁY WARTE i ciekawe co by było gdyby nie ten krzyż - chybaby se ich wiecie darował dalej bo patrząc na ten Rzym i pierwszych męczenników - czyżby mu o to chodziło? I przez to Rosja zaraz daleko od Afryki - tam też były dzikie zwierzeta. Takie niedżwiedzie. I było co to ich rozszarpywało - lwy, lwy a niedżwiedzie? I tak się zaczęli rozlatywać i w końcu ogłosili schizmę po analizie dzieł św. Augustyna. I zakony mają, ale na pewno nie augustianki i krzyż inny mają przez to. Bo ten nasz to nie jest krzyż. Tak krzyż nie wyglądał. To tam coś wszystko znaczyło - to było z Egiptu i tyle. I przez to im tyle lat rady nikt nie umie dać, no ale ta komuna niby ich poprawiła, ale w sumie... i tyle :( No a po co kościołowi filozofia w sumie? Wtedy jest RELIGIA i tyle. Jest to system filozoficzny i tyle. No ale... w co tu w sumie wierzyć?

No to moim zdaniem Kosciol wymyslil sw. Augustyna NA ROSJE - że sie nada na Rosjan. A ci że ojca nie miał. Ale św. Monikę mają - tam go nawróciła rzeczywiście. A on wyklęty - tam się dzieckiem miał zająć. I przez to sie pozwolili się popom żenić i tyle. Ale wiecie dużo racji mieli. Bóg postawił na państwo, oni też. Wszystko co najgorsze to z Afryki - z Egiptu krzyż. Taka była Afryka - i zwierzęta zawsze były z Afryki. Dużo racji mają, ale też nie do końca powiem wam i tyle. I to wszystko w sumie bo co więcej? :( W Europie PRZEZ TO mieli mieć CHOC CHINY. I Czyndishan był , ale jak wiecie wojny zaczęli to między sobą i taki koniec. Rosji i tak nikt już nie rozwali i tyle. Dlatego zobaczcie jaki ważny był LUCYFER, którego widziała matka i to NIE MOGŁA być ani Elzbieta I ani Maryja. A z diabła miałyby Rosję, a tak nie mają nic. Bo chodziło tylko o to, żeby wrócić do Londynu, żeby dzieci... MOGŁY CHODZIĆ DO SZKOŁY i tyle :( Niezła historia, nie? :(

Te brygidki miały być wiecie w dobrej komitywie z augustiankami jak dla mnie i po wizji diabła miały mieć zaraz Z HISTORII SWOJEJ Rosje i USA, a one? Elzbietę I i ...Londyn. Ale przeciez SAME POSZŁY Z TEGO LONDYNU. Nikt ich nie wygonił. To zamiast do USA. Trochę im to prawosławie wytłumaczyć, EKUMENICZNE być to one jedna nienawiść. A wszystko przez to, że nikt całej tej historii od kainitek nie pomówił i tyle :( A jaki był Kain? Straszny , w koncu się potępił i tyle :(

Mnie sie w ogole wydaje że Kain to pierwszy samobójca jest, ale do końca tego nie wiem. Jednak skoro Bóg powiedział, że nikt go nie zabije to znaczy że zabił się sam. I tyle. ?

Jak zginął Abel? Wiecie coś na ten temat?

Gość nareszcie wykurwiasz
Dobra decyzja :D

No ale taka jest prawda - to wszystko co piszę. To wszystko jest prawda. Jak zginął Abel? Nie wiesz. A ja CHYBA wiem. Ale jeszcze sobie sprawdzę i tyle.

Nigdzie nie wykurwiam. Najwyżej ODCHODZĘ z kafe. Ale zobaczcie jaki ten Bóg jest wiecie. Wszystko wiedział o tym Kainie - że nikt go nie zabije też wiedział. I tyle :(

Gość Wymiana lamp przydrożnych
:D kocham owcę

ja miałam 2 siostry - ja ich miałam nie znać - jak tych braci teraz. Miałam się matce nie dać wkopać i iśc do szkoły ogrodniczej po swojej matce. Zawsze będę tego żałować i tyle. Ale wiecie - to też jest taka historia o Polsce i Polakach - byleby pasowało, żeby była kasa. No to 4 lata i 5 lat studiów, a dalej co? Co ja miałam samobójstwo popełnić waszym zdaniem? Czy wy jesteście normalni? No to wiecie 15 lat miałam - wiedzieli co robili czy nie. Bo ja nie do końca. Ale gdyby mi nie przeszkadzali, nie wyśmiewali sie z moich pomysłow to szkoła ogrodnicza i tyle. A studia to jakby była kasa. No nikt by może i z pracą nie pomógł, ale co to za ludzie w takim razie, to się wynoszę od meneli i koniec. Tam się z zerami nie będę porównywać i tyle. No ale :( I tyle :(

Bo wiecie to wszystko co się dzieje i czemu się poddajemy wiecie to jest takie... i tyle. No to ma sens zawsze. I wiecie - dlatego mnie zniosło w te Rosję bo mnie wyzywali i tyle. Ci tu ani mieszkania. Ale zobaczcie jacy ludzie - do pracy cię wezmą, zniszczą wszystko, zaczną dzwonić, wyniszczą. Kurde - rób tu coś. Matkę to matka zniszczyła, a tu? No i stałam o to państwo, a tu każdy szczur, szkodnik, kanalia - wszystko ma się lepiej bo MAJĄ KASĘ, no ale jak te pieniądze zarobili - szkodząc , niszcząc. I to jest dobre , a normalny nie a w Rosji to samo i to się musi zmienić. KASA - to jest od Żydów. Ale jaka? Kto nakradnie ten ma a reszta? Tak nie może być. Dlatego nie jestem Rosjanką bo to pomawiam. A jak to zmienić? Faktycznie POLITYCZNIE te brygidki w tym Londynie mogłyby być. Ale lepsze augustianki i w Rosję i FRANCJE powinni tam nimi walić. A reszta? A reszta może je zaprosic i czegoś się dowiedzieć, ale dzieci to policja. A augustianki chyba z byle kim romanse i dzieci w klasztorze. To już wiecej racji brygidki, ale znowu zabijają dzieci. To Bóg im powie niech idą w roamnse. I wiecie w sumie ta moja matka miała być augustianką i tyle. Dziecko w klasztorze. Ale skoro nie pasowała to do augustianek i tyle. No a reszta? Reszty w ogóle nie ma wiecie :( Reszta nie istnieje tylko romanse istnieją i dzieci. No cóż... i miał ten mój ojciec tak Szkocji nie nienawidzić bo i tak racji nie miał i tyle :( I koniec :(

Gość Wykurwiłaś już?
test :D

I zobaczcie zamiast zakon świętej Marii Magdaleny silnie pokuty - to AUGUSTIANKI i BRYGIDKI - dwie złe nazwy. Ale to już nie jest wina ani św. Moniki ani św. Brygidy Szwedzkiej. I ANI JEDNA ANI DRUGA się tym zerstwem nie interesuje i tyle. Do św. Moniki o dzieci, a do Brygidy - Europa - jakieś takie polityczne rzeczy. I tyle. A do św. Moniki też - tylko gdzieś tam nie wiem... I wiecie ci bracia na zachodzie to już nie dopuściłam, żeby przeze mnie były samobójstwa następne, ale wiecie co ja tam robiłam? Jak w tym liceum? I przez paszporty się powiesiło tyle osób. Ale jakie? Matko przez niemiecki paszport sie powiesili po 20 roku zycia. To w ogóle sensu nie miało. Oni byli ChoRZY UMYSŁOWO taka prawda. Jeszcze za amerykański ale to jakbym 10 latek miała i w ogóle co to za powód żeby sie wieszac? Nie wiem - dla mnie to jest TRAGEDIA i tyle :( I koniec. A męczyłam się w tej szkole jak zarzynane zwierzę wiecie. I co mogę zrobić dla tych 20stu paszport niemiecki mój - NIGDY WIĘCEJ DO NIEMIEC. NIGDY - nawet na wycieczkę. NEVER EVER. I żeby za takie szmaty sie wieszać, ale wiecie też tak ich urządzili tych ludzi i mnie w tej Polsce a tu tylko od gwałtu do gwałtu. Sami się pogwałcili się dowiem. No ale Polska to jest 1 gwałt zbiorowy jak dla mnie. Obrzydliwość :(

Gość ojciec wirgiliusz
w twoim dupsku zalągł się szatan

Smieszka ty wykurwiaj stąd ty szmato. Oby ci dupe ktoś wypalił petem bo Śmieszka z MĘŻEM uprawia JEDYNIE seks analny zeby nie zajść i myśli że mi tym dowali? Bo co zostaje po moim starszym bracie? Seks analny bo to pedał. No to wiem, ale wiecie - czym mi ona chce dowalić ta Śmieszka i tyle. Swoją własną głupotą i tyle. :( Taka prawda :( A w Holandii też wszystko się rozleci przez pomówienia że Maryja córka rzeżnika. Też się nie dadzą. Na razie to jeszcze tam przeżyją, ale jakby wiedzieli jak sobie nasi lecą to idą nazat po Afrykę i tyle. I mają swoich. I TAK POWINNO BYĆ. W tych budach za te pieniądze Murzyn też może mieszkać i zarabiać i do siebie wracać JAK WY. I tyle. Tańsze samoloty porobią i do widzenia i tyle. też posiedzą sobie, pózniej co dalej, następni. Ja ich wyzywam od kainitów, ale tak sie to skończy moim zdaniem. No jedynie że nasi piją i są szybcy no ale... i tyle :( To tez nic normalnego poza tym i koniec :(

Gość ojciec wirgiliusz
ty chcesz się dupić czy nie

sram mordą więc już wykurviam 🖐️

Ale zobaczcie jaka ta Śmieszka jest. Powinna być wydana, ale się nie da z tą ciążą bo wie o mojej matce. I to wszystko co ona wie. No ale ma taką wiedzę bo zaszłaby z kimś i lesby ją moga zabić jak Żaklinę. Bo skąd wiem, że to lesby - przecież je pomawiam. Ano nie wiem bo Żaklina ma małe dziecko ale widzicie na odległość, gdzie w tej ciąży była, czy to jej dziecko - darmo wiecie pytać się o takie rzeczy, ale generalnie lesby są po stronie faceta i na babę w ciąży. A powinno być odwrotnie. Dlatego czy tam są lesby to nie wiem bo nie wiem czy to jest jej dziecko - tej Zakliny i Haki - czy adoptowane, jak w tej ciąży - czy W SUMIE te lesby wiedziały o jej ciąży czy zjechała. No tego to nie wiem i to bym musiała widzieć i tak dalej... a reszta to tam wiecie teraz - podyktowały jej te jej lesby koleżanki - tak jak św. Monika podyktowała św. Augustynowi NOWĄ BIBLIĘ dla Rzymu i tyle. Tam Biblię jej podyktowały i tyle :(

Gość ojciec wirgiliusz
śmieszka cie ruchała sztucznym penisem

Aaa czyli ta św Monika powiedziala św. Augustynowi - weż napisz ksiażke ŻE MIAŁEŚ OJCA bo w Rosji nikt już nie wierzy, że ojca miałeś i tyle. I wiecie tak ejszcze bardziej sie zrobiło dziecko tej św. Magdalenie i tyle. Ale w Rosji? No właśnie ... a nie wiem. W każdym razie to dziecko diabła jakoś tak leci. I teraz trzebaby zapytać czy ten Pan Jezus w tej Rosji ma to dziecko ze sw. Maria Magdaleną czy nie. Bo chyba było pomówienie, że klasztor założyła dla swojej córki ona...może jakąś tam lubiła, allbo wiecie nazywała sie CÓRKĄ CHRYSTUSA. kto wie? I tak sie zaczeły dzieci robić. To miała sie tak nie nazywać jej kiedyś powie bo mu rozwaliła całe chrzescijanstwo. Miała powiedzieć prawdę, że jest NAWRÓCONA przez niego, a ona chyba wiecie chyba chciała iść do Rosji, ale jej nie chcieli i została. I zalezy co mówiła o tym Łazarzu. I może mówiła OJCIEC mój to jest, a myśleli, że jej mąż bo tak w tym samym wieku i ile lat miał ten Chrystus jak umarł, a ona to chyba jego córka bo czemu ten jej OJCIEC taki młody i tyle. I tak sie chyba zaczęlo i tyle :(

Gość ojciec wirgiliusz
wypełnię cię nasieniem

ruchała mnie wieloma przedmiotami wiele razy, i tyle

No i jeszcze była św. Marta słuchajcie - to gdzie ona? Ona miała mieć zakon - i TO MIAŁY BYĆ BRYGIDKI, a augustianek w ogóle miało nie być powie Bóg bo powiedzą ludzie czemu sie diabeł brygidkom ukazał, powinna być augustianka i tyle. No powinien być zakon św. Marty i to było dobrze, a św. Maria Magdelena miała sie STRACIĆ i tyle. No ale ... tak wyszło jak wyszło. Ta poszła dalej warzyć, ta pokutować i się rozleciało chrześcijaństwo. I patrzcie ile ten Pan Jezus upominał te Marte - nie warz już tyle. A ona tylko warzyła i warzyła i powinna być patronką kucharek. Ale nie jest bo miała lubić to warzenie, a też nie - zaraz przyleciała po tę Marie - Panie rozkaż jej warzyć ze mną. I niczego się nie nauczyła w życiu, a Maria Magdalena była już lepsza.

Wiecie co miała zrobić po śmierci Pana Jezusa św Maria Magdalena. Wyjść za maż za św. Piotra bo tak pasuje. Ale było to niemożliwe i tyle. Bo tak i już. Choć pasowali do siebie idealnie. Bo czemu chrzescijanstwo jest takie głupie - przez nich i tyle. Jeden wart drugiego.

Wiecie za te siostry DLA LUDZI odpowiadam ja, że sie zabiły, ale to moi rodzice bo ja chciałam iść do szkoły ogrodniczej ale nie mogłam bo pracy nie było dalej. Przestańcie. Ja już DAWNO miałam mieć paszport niemiecki i po maturze spadać. I wtedy 5 lat, a tak? Urabiali mnie na studia. Po co mi studia wiecie. I to tylko wam piszę - nie studiujcie W OGÓLE nie opłaca się. Tylko rodzina i tyle. A jak nie ma rodziny to sie powiesić. Albo jak rodzina świni bo np. mój brat się ożenił że jej stary to kanalia - jakbym wiedziała co w tym św. Józefie i na uczelni przez niego to bym sie powiesiła. Bo to bez sensu z takim głupkiem się użerac i tyle. Jakiś idiota - kto go prosił, żeby mi sie w życie wtrącał. A teraz wiecie wszyscy się mądrzą bez sensu, a przecież z tym zwolnieniem dyscyplinarnym odeszłabym ze szkoły , posiedziałabym chwiklę na bezrobociu i dr mam prawko mam - I NA PEWNO BYM COŚ ZA GRANICĄ dostała za tytuł. Nawet po 30stce. A tak? Jak te kanalie wiedziały co robiły. Bo co po mnie zostanie starym bratowej - no dom się nie liczy dla nich, dla moich rodziców też i tyle. No to paszporty niemieckie - całą rodziną mogą wyjechać bo oskarżają mnie o samobójstwa - to jest wina RODZICÓW, że mnie od dziecka kłamali, urabiali na studia i tyle. PO CO? Mnie wystarczyła średnia ogrodnicza i do pracy. No albo paszport niemiecki i wyjazd. Bo niekoniecznie brytyjski, ale nie po 20 stce. Po co mi studia wiecie? Nie wiem - róbcie se co chcecie , ja też robie co ja uważam i tyle :( Już sie nie dam bo widzicie 1 błąd liceum i tyle z całości. A teraz jak siostry sie mogły przeze mnie zabić - NAWET WŁOS ŁONOWY nie spadł na ziemię braciom PRZEZE MNIE. I tyle. NAWET 1 włos łonowy, a zawsze będzie , że siostry się przeze nie zabiły. A jak Iwonka szczuje tego młodszego, a lesby chca zabić starszego to to jest dobrze. No i wiecie kto tu ma wykurwiac to to mnie nie obchodzi. Taka Iwonka bo nie umie pedała odróznić od normalnego faceta. Ona niech wykurwia i tyle mnie cokolwiek obchodzi :(

Gość ojciec wirgiliusz
wymień przedmioty którymi cię ruchała

Ale macie komentarze tu - jeszcze o TOMIZMIE poczytać muszę i będzie wszystko grało. Już pi razy oko gra. Z kim ta św. Monika nalatała tego św. Augustyna. Z MĘŻEM. Ale Afryka wiecie była rozwiązła i ta św. Monika przez tego syna i jego KARIERĘ, żeby najwyżej dzieci miały na pewno na boku te AUGUSTIANKI ale mają tego żałować i co będą żreć to ją nie obchodzi bo trzeba mieć męża i on zarabia na dzieci. I wtedy one wiecie , że Pan Jezus to jest ich mąż. No właśnie - one chyba w takim razie też będą wykluczone. Czy tam są jakieś śluby? Czy to jest zakon maryjny? Też nie jest. Trzeba uważać na nie. Z czego one się utrzymują? Normalne pizdy to są. Chyba że są kształcone to uczą i na dzieci mają ORAZ NA OBIAD. Jeszcze kucharkami jakby były, a tak to co - polują w Afryce? Hodowle mają? i tyle wam napiszę. No ale KK zawsze był taki - jak nie stosy to jedno zboczeństwo, w Rzymie też i tyle :( Takie życie i koniec :( A wy czego ode mnie chcecie? Ale powiedzcie, że po mnie nie zostaje DZIECKO DIABŁA i Katarzyna Figura - to z młodszego brata wiecie. I w Polsce takie zboczeństwo wiecie, a ona dziecko sobie urodziła i je...olała. A tamci też nielepsi wiecie - po co te filmy o tej Ani Shirley są w ogóle. Na krowim łancuchu córka Tołstoja się powiesiła i narobili filmów w diabły, skasowali, a prawda? i tyle to warte wszystko co to samobójstwo mojej matki i tyle. No ale... i jeszcze wam napiszę, że te brygidki takie nienormalne - mogły ją swatać z tym Ottem w tym zakonie. Choć to jego wina wszystko bo on nie musiał trzymać z brygidkami - sam chciał i tyle. A ona? No ale póżniej rodziców nie miała i zobaczcie jaki był uczciwy - w ogóle bo by jej przedstawił rachuneczek za mieszkanie i przy niezapłaconych studiach (też bym nie zapłaciła - to miały być po angielsku Z ANGIELSKICH KSIĄZEK żeby jej się to czegoś przydało wiecie i tyle) do widzenia i rób se co chcesz.Najwyżej by wynajmowała pokój, musiała sprzedać mieszkanie rodziców, tam był samochód... no nie wiem czy w klasztorze wiedzieli o rodzicach ale tak 70% wiedzieli - to się mieli zainteresować bo jednak rodziców mieć a nie mieć... i tyle. No okazuje się, że się mogą stracić i nic wielkiego. No to tylko tak trzymać. I 4 lata zawracał jej dupę. 4 lata i tyle. Chyba po 3 latach ją zgwałcił czy 4 lata uczyła... jakoś tak i tyle... :( ps. i zobaczcie MINIMALNIE tej Śmieszce zabrakło, żeby mieć w biurze pracę. Czemu tak się stało? Bo po prostu miesiąc - 5 tygodni w tym tygodni miałam pracować i byloby OK wiecie. Mogłabym teraz nawet po 2 nieudanych wyjazdach do Anglii wyjechać i Z RODZINY dostać w Anglii stałą pracę Z OGŁOSZENIA. Bo się dałam bo po studiach i rodzina ogrodnicza - w Polsce też. Ale tak mi nasrał Arab - żeby Niemiec - bo o co mi chodzi - CHORY UMYSŁOWO ARAB - że nie mogę. I DLATEGO Agnieszka Śmieszka nie może iść do biura, a nie że 10 euro jej nie oddałam. I zamiast trzymać ze mną do końca, dać mi tam 2-3 TYGODNIE - nie miesiące - TYGODNIE tam popracować i mam stałą pracę w Anglii, dawno mnie nie ma, ona jest w biurze tam, może ktoś to na mnie z tym HAKI jak psy. Bo on ma dziecko z Żakliną i musżą z nim trzymać. No wiecie ja nie mam szans z czymś takim. On NA PEWNo nie ma dziecka, a ona? Może i ma ale co z nim? I co? Czeka aż jej je porwą bo ojciec się nim nie interesuje? No wecie - nie dziwcie się, że jeszcze raz takie coś i ide na policję bo sobie wykombinowały zabójstwo tego brata i tyle i jadą na tym do dziś, ten nie ma zamiaru ani sam się przebadać ani nikogo na elektrowstrząsy wysłać - no wiecie co - normalnemu tam zostaje policja i nie dziwcie mi sie, że nie chcę mieć z tym NIC WSPÓLNEGO. I też piszę - nie liczcie na stała pracę W TAKIM DOWNIZMIE. Wybaczcie - tam tylko Rusce dobrze, też morderczyni, ale jeszcze pi razy oko kumata , a reszta? I sorry , ale takie coś to proces i koniec :( Jeszcze raz mi coś takiego ktoś zrobi i skończy się na posterunku policji bo wiecie - za co wyleciałam? papierów do dziś to sorry :( A ten Haki jebany proszę się spakować - gdyby na mnie trafiło - i jutro do Anglii sobie proszę wyjechać i karierę tam robić i tyle :( I koniec :( Jutro bym go rano mu wreczyła PAPIERY NA ŁOPACIE - zadne zwolnienie dyscyplinarne - po prostu proszę sobie wyjechać i więcej pana widziec NIE CHCĘ i koniec. Tylko tyle. No bo czemu nie trzymam z braćmi? I NIGDY NIE BĘDĘ zeby mnie ktokolwiek nie pomawiał. I tyle. A ten młodszy ten miał mieć coś do powiedzenia w pracy a nie żeby mną szmata kurewska rządziła której się cała rodzina straciła. No sami powiedzcie :( Dlatego do widzenia i tyle :(

bo sie nie dałam - tak miało być. Bo wiecie ja z tymi braćmi NIGDY NIE BĘDĘ TRZYMAĆ - NIGDY - a jakby coś to IDĘ NA POLICJĘ NA NICH za to że nie mam zwrotu podatków, papierów, pracy, wszystkiego przez nich. Bo wiecie obłudni są DO PORZYGANIA ale co miałam robić - 2 siostry w Polsce nie żyją PODOBNO PRZEZE MNIE - wiecie ja z pistoletem na nie nie ruszyłam,żeby to było przeze mnie i tyle. Same się chciały powiesić i się powiesiły. A ci tak - to tu rodzina, a tu RAZEM NA MNIE trzymają z Iwonką, której CAŁA RODZINA SIE STRACIŁA, ZNAJOMOŚCI NA POLICJI W POLSCE, masa kasy - i tylko piszę w necie UCZCIWIE NA FORUm, że mnie to WALI jak się oni stracą. BO Z TAKĄ TRZYMAJĄ - cała rodzina w wypadku samochodowym zginęla, dzieci zaginęly, a pózniej tragedia. Ale ja z taką nie chciałam trzymać i nie zamierzam. Rodzinę mam diabła wartą, ale żyją i nikt się nie stracił i nie chcę mieć PRZEZ to nic wspólnego z firmami, które popierają tę Iwonkę, która jeszcze na dodatek nacyganiła mi , że jest kierowcą formuły 1 a była w planingu, dzwoni sobie jak jej pasuje. Normalne zero. A ten młodszy brat niech już też uważa wiecie bo ta jego matka to żadna Katarzyna Figura i jak się straci w kiciu - a kto wie co ta Iwonka planuje to, żeby nie poszedł siedzieć przez swoją własną głupotę i tyle. I tyle mnie to obchodzi. Żeby nie było, że coś mnie to więcej obchodzi. Co ja miałam robić? Wynieść się z nocek po tygodniu. No właśnie - po prostu ktoś mi miał powiedzieć ILE TO TYCH NOCEK. Ja myślałam, że do połowy listopada pójdą, a chcąc mieszkanie w Niemczech zaraz i tak by wiedzieli po jakich robotach w Holandii się szwendałam i wiecie zrozumcie mnie - stała praca - na portierni - nie mogłaby być? No ale z nocek poszłam sobie. A tak jednak łaziłam na te nocki i do miesiąca bym nawet chodzić mogła. Takie coś to było i mi mieli powiedzieć idż z tych nocek bo to sensu nie ma i tyle. No albo 2 tygodnie tych nocek i koniec. Miesiąc - co o tym sądzić? I tyle :(