Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cotoznaczybycmoralnym

czesc wam

Polecane posty

I patrzcie - co to znaczy por贸d dla niekt贸rych kobiet. Dziwi膮 si臋 tej Bachledzie? Co wy? A w sieci pe艂no list贸w wiecie - to , tamto - czy film贸w - jaki por贸d jest STRASZNY. A tu patrzcie por贸d - nic. BO NIE WIDZIA艁Y FILMU jakie to straszne. A np. moja matka cesarka i sie powiesi艂a bo jej dziecko wzi臋li. A cesark膮 mnie urodzi艂a i tyle. No to jest ten por贸d czy nie? Oto ci膮gle otwarte pytanie i tyle. I koniec powiem wam. Mia艂a co艣 ta Katarzyna robi膰 z tym dzieckiem. Co to dziecko komu zrobi艂o. A tej co go nazwa艂a zobaczcie jak 偶ycie spieprzyli. I wiecie - niech on sobie robi co chce. Ja trzymam z t膮 co jej zycie nim spieprzyli. Taka prawda. Przecie偶 jedno umar艂o to by nast臋pne urodzi艂a. On te偶 CHO膯BY temu powinien z ni膮 trzyma膰 bo tylko 1 dziecko - jego. No robi艂a to dziecko strasznie, ale tak wysz艂o i tyle. A reszta mnie nie obchodzi. Na razie... Ku przemy艣leniu te moje posty...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Wiecie ta Katarzyna mia艂a sobie po prostu i艣膰 na studia np. krawieckie i ciuchy robi膰 i tyle. I powiem wam - oni chyba my艣leli tu 偶e lekarz OPERACJA PLASTYCZNA w USA takie rzeczy. A to by艂o dziecko. Wiecie to dziecko jest normalne, przecie偶 ten ojciec niczego mu nie zarzucicie. Tylko musi i艣膰 w rel臋 , w jakie艣 powa偶ne rzeczy bo ju偶 pisa艂am tutaj o Ani Shirley du偶o i to tak - 偶eby si臋 sznurkiem nie sko艅czy艂o przez tego ojca, rodowody i tyle. On ju偶 sobie jest normalny i robi co chce. Holandia to nie jest jego pa艅stwo, musi sobie dalej my艣le膰 co robi膰 i tyle. Holandia to jest malutkie kr贸lestwo, to nie jest ani Polska ani USA ani Kanada i p贸偶niej wiecie cz艂owiek sie zaburza, a LESBY by艂y tylko w Europie. Nigdzie wi臋cej tak si臋 cz艂owiek lesbijstwem nie zaburza jak w Europie i tyle. I dlatego 偶ycz臋 temu bratu, 偶eby wiecie robi艂 co艣 dalej PRZEZ LESBY i 偶eby nikogo nie oskar偶a艂 bo to JEST EUROPA i tyle. I tego nie umia艂 pom贸wi膰 偶e jak Europa to lesby i tak przegra艂. Ja te偶 mi powie - ja przegra艂am, 偶e w Polsce jestem i tyle. Bo na zachodzie i wszystko gra, a tu idiotyczne szko艂y - tu w szkole uczysz i ci studia lec膮 to jest skandal. Tym bardziej na 艣redniej koniec i tyle. I widzicie ten m艂odszy nie pasuje tu, ja te偶 - nic nie osi膮gn臋li艣my. A ten starszy doskonale pasuje do tych lesb swoich. A ja nie. I te偶 si臋 nie dogadam. I koniec. przez matk臋 NIE i koniec :(

Udost臋pnij ten post

Jeszcze tu przylaz艂am , ale powiedzcie 偶e ja nie mam racji. 100%. No z艂y kierunek studiowa艂am w Polsce przez rodzic贸w - bo mnie wciulali w takie studia, z ktorych ca艂e 偶ycie zmarnowane. ja bym sama z siebie W 呕YCIU na biologi臋 nie posz艂a. No ale sta艂o sie i tyle. i koniec. I wiecie os贸b to samo. BO PRACA i tyle. I wiecie pieprzyli BEZ SENSU, SZANS nie by艂o na prac臋 呕ADNYCH ale wiecie ani netu ani niczego na wsi. Ja tych ludzi nie rozumiem - kompletne zera i tyle. Co艣 tam pr贸bowali, ale WSZYSTKO bez sensu, JEDNO K艁AMSTWO wiecie. tak si臋 nie da. W tych Niemczech to samo. Bo czemu nie tam? Temu. I wiecie ten m贸j m艂odszy brat te偶 nie powinien si臋 da膰 - bo w sumie Europa - zobaczcie - Iwonce w DUP臉 niech wsadzi na przerwie 偶eby nie by艂o na mnie bo zajdzie a po poronieniu i jeszcze na niego gdzie jej wsadzi艂. No wiecie - to do ryja jeszcze bo za艣 b臋dzie na mnie, 偶e si臋 nie wyda艂am, a ja wiecie to tylko dziecko i tyle. Tak偶e jak膮 mam rad臋 dla niego w zwi膮zku z moraln膮 Iwonk膮? W dup臋 jej wsadzi膰 tak, 偶eby by艂a WY艁A jak jej wsadza艂a - oczywi艣cie z zadowolenia i tyle. I mie膰 DOBRY dyktafon i j膮 wy艣mia膰 i koniec. Taka moralna a tu takie j臋ki i tyle Z WSADZENIA W DUP臉 i tyle. I koniec. Bo wiecie ja si臋 nie da艂am bo nauczycielka, ale wiadomo, 偶e szans nie mam. By艂a i tyle. No ale takich rzeczy si臋 nie robi , 偶e si臋 zaje偶d偶a komu艣 studia za granic膮 i tyle. No i tyle. Nikt mi si臋 te偶 nie da i tyle bo mnie wyrzucili, no ale jak oni wygl膮daj膮 wszyscy z t膮 moralno艣ci膮 i z wszystkim. Jedynie ten Jim Jones ich ratuje w tej Polsce, ale te偶 WYP艁YN膭艁 - bo co mo偶na robi膰 w Holandii - p艂ywa膰 i tyle. I koniec. I powiem wam jeszcze o tej mojej matce - te偶 bym sobie studiowa艂a u zakonnic biol臋 - czemu nie? Po niemiecku - jak znalaz艂. J臋zyka si臋 nauczy膰? I wiecie KTO WIE czy gdybym nie by艂a po technikum ogrodniczym to by o mnie nie sta艂y. Kto wie? Bo czemu sie matce tu nie poddam? JEDYNY B艁膭D, 偶e posz艂am do liceum. JEDYNY. bo mnie oszukiwa艂a, ojciec te偶, nie radzi艂a sobie, jedna ob艂uda. I dlatego jestem po liceum i biologii. Od siebie jestem po sredniej ogrodniczej i po ARCHEOLOGII w og贸le - tyle mam od siebie. A reszta? No to P脫ZNO paszport nawet pasowa艂 i wyjazd z Polski na wykopki, ale niekonicznie wiecie do Niemiec TAK te偶 mog艂am jecha膰 po tych studiach, ale ile to lat? 5 za艣. Za艣 stara kamela i wszystko bez sensu i tyle :( Wszystko to samo i tyle. I ci ludzie na Zachodzie mnie nie rozumiej膮 bo takiego czego艣 nie mia艂 nikt. ja jestem PORWANA matce, uprowadzona. Dlatego mieli tego nie robi膰 i tyle. Bo ja wiem wszystko co moja matka b臋dzie robi膰, 偶adnego 艣lubu nie by艂o i tak dalej I NIGDY NIE B臉DZIE i koniec. I tyle. Wy tego nie rozumiecie - jedno k艂amstwo - i tu jeszcze te brygidki k艂ama艂y, ca艂a ta rodzina. Bo czemu ja chc臋 by膰 sama? temu. Mo偶e kiedy艣 tam wyjd臋 za m膮偶, ale nie pr臋dko. Bez kasy na pewno nie i tyle. Co ta moja matka w tym zakonie mia艂a my艣le膰? No to mieli jej powiedzie膰, 偶e ma si臋 niczym nie 艂udzi膰 - nie wiem. Wszystko bez sensu. Ca艂a sytuacja. Ta DOMNIEMANA matka dzwoni艂a wiecie i z niej si臋 wszyscy 艣miali, 偶e ona sie ni膮 przejmuje, a powinna si臋 wysra膰 bo wiecie ani jej nie chcia艂a, tylko kariera, po co jej te studia? Wy tego nie rozumiecie. Ale oni byli z normalnych rodzin - ona 偶y艂a sobie dla panstwa, nie rozumia艂a, 偶e to tak ma by膰. Po co ca艂owa艂a tego Gilberta? To jest skomplikowane - moim zdaniem wiecie nie chciala i艣膰 ze szko艂y bo jej by艂o dobrze, no ale to mia艂a sobie pomy艣le膰, 偶e za 2 lata tam powiedzmy koniec i co dalej? I to takie rzeczy chociaz czy to o to akurat posz艂o? I tyle :( Ta ksi膮偶ka to te偶 na rok - dwa przed matur膮 i tyle. I pojecha艂a wyda膰 - nie. No to nie - da艂a nauczycielce - niech sobie pani to wyda bo mnie nie chc膮. I NA PEWNO tak by艂o, 偶e ona m贸wi艂a - dalej, dalej - a ona nie, nie - niech sobie to wyda, to jej materia艂y. I nie powiedzia艂a czemu to pisa艂a. No to mia艂a nie je藕dzi膰 jej powiedz膮. A matura powie? Z MATMY na pewno i tyle. Kto jej mia艂 pom贸c? I tyle. Z anglika to tam by napisa艂a, ale matma, niemiecki? Takie rzeczy. I tyle. A tej matce mo偶e chodzi艂o o niemiecki? Nie wiadomo. Dla tych dzieci by艂a 偶enuj膮ca i nudzi艂a si臋 w pracy. Jakby nie mia艂a naprawd臋 co robi膰. I tyle. No i wiecie... 15 latka co ma o tym my艣le膰? Jedynie, 偶e nie zg艂upia艂a, a te偶 nie o to tylko chodzi i tyle. I wiecie - nie by艂oby telelefon贸w normalne 偶ycie i tyle. A tak? I tak nic z normalnego 偶ycia bo nikt nie lubi艂 tego jej ojca, no ale prac臋 by mia艂a. A tak? Ani pracy. Po maturze. Jak ja po maturze i po studiach i koniec. Nie swoja rodzina i tyle. Nie ma niczego innego. Taka prawda :(

Udost臋pnij ten post

Hmmm no mo偶e nie mia艂aby tej pracy ale wszystko by艂oby NORMALNE, pojecha艂aby jej szukac , znalaz艂aby j膮. Jakie艣 studia 40 lat temu? Po co to by艂o komu? A wiecie od A do Z posz艂o o prac臋. i tyle. Co poza tym? Nie wiem. Holandii nie znosz臋 i to sie nigdy nie zmieni. Gdybym mia艂a pieni膮dze to mnie dawno tam nie ma. W sprawei tej Iwonki to wsadzi膰 w dup臋, nagra膰 jak jej dobrze i ...zanie艣膰 do biura naszego jaka ona jest moralna i tyle. Takie co艣 bym zrobi艂a. 呕eby biuro zgorszy膰 i tyle. Nie? BO TAKA ONA JEST MORALNA wiecie, ale wszyscy, 偶e moralna. Bo poroni艂a? Moralne kobiety nigdy nie trac膮 dzieci. Nie wierz臋 w to. Takie rzeczy to nawet Jania pisa艂a. Taka by艂a SEKSUALNA 偶e nie wzi臋艂a pod uwag臋 PORONIENIA i tyle. No to w dup臋 niech jej wsadzi, do biura i tyle. Bo wiecie CA艁Y ROK DO DUPY PRZEZ NI膭 i jej OCHOT臉 NA MA艁ZE艃STWO. No wybaczcie. A og贸lnie to bym jej butelk臋 po piwie do dupy wsadzi艂a i nagra艂a jak j臋czy od tego bo to szkoda chuja na takie. taka prawda. Ani urodzi膰 nie umia艂a. DRUGIEGO sie dowiem. No dobrze drugiego i tyle. To po co chce faceta bez dzieci? Jeszcze ma czas je zrobi膰. On w og贸le powinien OD HOLENDERSKIEGO lekarza za偶膮da膰 badan ginekologicznych jej czy ona mo偶e mie膰 dzieci i intercyza przed 艣lubem. No a mo偶e nie? Taka prawda!!! Bo p贸zniej ta jego matka na mnie - co ja to se nie my艣l臋 - za艣 nie ma dzieci i tyle. No to badania ginekologiczne zostaj膮 przed 艣lubem IWONKI i tyle, ze mo偶e mie膰 dzieci. Bo on jak si臋 o偶eni to na dzieci - najwy偶ej nie b臋dzie, nie? No to ju偶 trudno, ale 偶eby nie by艂o, 偶e cos innego i tyle. No i intercyza i koniec. Ka偶dy swoje. A jak dzieci nie b臋dzie to trudno i koniec - to adopcja zostaje albo to se musz膮 ustali膰 bo wiecie - w tak膮 histori臋 pakowa膰 NORMALN膭 KOBIETE to jest HORROR. Ja nie jestem 偶adn膮 Iwonk膮. Wybaczcie. I tyle. I tyle. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

A na to ogrodnictwo ta Iwonka te偶 niech uwa偶a wiecie bo za艣 nast臋pna, 偶e dziecka z Polski do Niemiec nie chce wzi膮膰 i tam z nim siedzie膰. I moze z chujem w z臋bach tam sko艅czy膰 po mnie i tyle. Bo ju偶 si臋 nikt nikomu nie da i tyle. Dajcie spok贸j - ten brat jest nie偶onaty i jeszcze si臋 dowie, 偶e tak dzieci szanuje 偶e u niego GIN膭 te dzieci albo nie wiadomo co si臋 dzieje wi臋c od tego ka偶dy normalnie si臋 cofnie i niech sobie te lesby robi膮 co chc膮, a ja nie chce o tych ludziach wi臋cej s艂ysze膰 i koniec. ju偶 mi dosy膰 nasyfili i koniec. Zostaje jeszcze ten amazon. de ale nie zamierzam do Niemiec ju偶 NIGDY wracac. Jako艣 tak obrzydzenie mam. Nie wiem. Powinni by膰 cho膰 milimetr m膮drzejsi, nie wiem. Oby nie i tyle.

Udost臋pnij ten post

Zobaczcie jeszcze wam napisz臋 - ten m贸j m艂odszy zamiast do swojej matki w Holandi i do tej co go nazwa艂a to do tej Figury, ze Polak. A ci wszyscy wiecie na niego czy on jest posrany czy jeszcze gorzej. W og贸le go nie rozumiej膮 i tyle. No c贸z... ja nie jestem NA PEWNO Polk膮 i bardzo mnie boli jak on jest moralny strasznie. I tyle. Dlatego Pan B贸g go kiedy艣 wezmnie 偶e ma si臋 opami臋ta膰. Jego to by trzeba tak po pysku z jednej strony, z drugiej 偶eby si臋 bra艂 za siebie. Mnie nie - bo mi powie to samo - ja jestem moralna, a on? I tyle. Ale taki jest diabe艂. Kiedy si臋 poprawi. On powinien by膰 偶onaty i mie膰 3 dzieci. Moje zdanie. Niech si臋 z nim jego matka u偶era wiecie. Pi臋knie go wychowa艂a. Ja nie mam dzieci. Bo mi powiedz膮 to jest moje wychowanie - no jakby to moje dziecko by艂o to tak. Ale ile go znam - tyle ile - rok i koniec. I teraz ma rodow贸d na Polsk臋 m贸j i niech si臋 odwala ju偶 i tyle. Tam niech idzie p艂ywa膰 do Wielkiej brytani i nazat. Tyle mu od swoich zostaje za moje zdj臋cie I HATE HOLLAND. On nawet nie umie powiedzie膰 co on my艣li - tak nienaiwdzi wszystkich bab. Nie ma nic gorszego ni偶 baba. Ale to ju偶 przerabiali艣my 偶e na dzieci ma sie o偶eni膰 i sta膰 o dzieci bo w sumie co mu zarzucicie - 艣wi臋ta prawda. Z kim te dzieci? Ja pr贸bowalam 艁ADNIE - bibliotekarka, przedszkolanka, ale rze偶nik w sumie niech jest - tylko tak 2 co najmniej by musia艂o by膰 i wtedy siedzie膰 w cha艂upie i warzy膰 jak matka i tyle. No ale... bo tam kariery przy nim 偶adna nie zrobi. No ale takie 偶ycie...

Udost臋pnij ten post

Wiecie ja mam nadziej臋, ze mi go 偶adna nie popsuje. Bo w sumie no co... dzieci albo nic nie? Co ta rodzina jest warta? i brata ma takiego samego - wszystkie baby to ZERA i koniec. Tylko on to w og贸le - ale ten si臋 powinien na dzieci o偶eni膰. WY艁ACZNIE NA DZIECI. Do niego nie ma nawet po co podchodzi膰. A jak mi go popsuj膮 to dostan膮 po ryju bo niestety tak si臋 do czego艣 nadaje on a tak nie i koniec. I tak ma my艣le膰 bo po nim. I tyle. I ta jego matka te偶 sobie od niego odpocznie i tyle. No nie? takie jest zycie. Taka osoba nigdy nie b臋dzie jakim艣 Romeo i tyle. To jest niemo偶liwe. Poza tym czy to ma sens? Niech se lepiej dzieci narobi, Romeo i Julia marnie sko艅czyli. Trzeba do 偶ycia podej艣膰 praktycznie. No sami powiedzcie! Baba go oleje to mu dzieci zostan膮 a tak? Nic przecie偶.

Udost臋pnij ten post

I wiecie napisz臋 wam jeszcze, 偶e w tej Holandii ci ludzie do niczego si臋 nie nadaj膮. tak go mieli ustawi膰 pod dzieci to oni RZE呕NIKI zrobili z niego kalek臋 bo on im si臋 nie da ju偶 I S艁USZNIE. I powinien robi膰 to co ja w Polsce u siebie. Nie od razu ale rozwa偶a膰 r贸zne rzeczy. I widzicie tak mia艂am 偶y膰 z siostrami i bym je mia艂a, nie kropn臋艂yby si臋, a tak? Bo beze mnie te偶 by mu ci臋偶ko ju偶 by艂o. Ze mn膮 te偶, ale zawsze jakie艣 rozwi膮zania s膮 i tyle. Nowe nie? i tyle. Bo wiecie - no rzeczywi艣cie - po co mu te studia. Ale te偶 takie to jest - czy akurat on wiecie te oceny musia艂 mie膰 bo gorsze i by poszed艂 na studia, a tak to przem膮drza艂y i czy to ma sens? Tym bardziej na studia - nie. Wszystko bez sensu. No ale takie 偶ycie. Wiecie - ja si臋 od Polski odsun臋艂am - 偶eby mnie nikt TAM nie pomawia艂, 偶e ja go na Polsk臋 kieruj臋. NIE - na wyjazd z Holandii - kierunek dowolny, ale powinien TO PA艃STWO opu艣ci膰 i koniec. I dobrze o tym wie. Niech si臋 namy艣li i koniec. ZA WSZYSTKO - za brak pracy, za konieczno艣膰 wyjazdu po szkole, za ojca, za wszystko. No mo偶e sobie tam by膰, ale bym mu zaleca艂a wyjazd. Ta matka wiecie DOSKONALE sobie da rad臋 bez niego, a on? On w og贸le tam nie pasuje - i tak mnie zostaje mu obrazi膰 si臋 NA WSZYSTKICH i wyjecha膰. I tak mia艂 dawno temu zrobi膰. Nie musi od razu, ale stara膰 si臋 o wyjazd, prac臋 gdzie indziej i WTEDY normalne 偶ycie, a tak? Nie widz臋 tego i tyle. Nie pasuje i koniec. No i tak b臋dzie normalny i OK. a tak? i tyle. No wiecie musi sobie pomy艣le膰, rozwa偶y膰 r贸zne rzeczy spotka膰 ludzi. No albo niczego nie zmienia膰. No ja si臋 nie dam. Starsza jestem od niego, a si臋 nie dam. Nie ma 偶yczliwo艣ci ANI GRAMA to nie i koniec. I cdn i tyle. No sami powiedzcie - co - 偶y膰 na si艂臋? Bez sensu. Wynie艣膰 si臋 i wszystko od nowa. Tyle zostaje.

Udost臋pnij ten post

No wyjazd z Holandii i wszystko MINUS Polska. NIE POLKA ale POLSKA. To nie. Bo tu ju偶 by 偶ycia nie mia艂. Wsz臋dzie by mia艂 ale tu nie. Ja wiem co one chce, ja robi臋 to samo, ale nie od razu, za jaki艣 czas, kas臋 musz臋 mie膰 i tyle. I wszystko przez CHOR膭 NA 艁EB Iwonk臋 bo gdyby mu to powiedzia艂a to bym powiedzia艂a, 偶e jej o romans chodzi a tak? O co jej chodzi? Ona jest nietrze偶wa i tyle. Jedyna prawda o niej. :(

Udost臋pnij ten post

ie ma takiego s艂owa w moim s艂owniku WYKURWIA膯. Wiesz co to znaczy? Wykurwia膰 to znaczy na przyj艣膰 hajtn膮膰 si臋 na kas臋 albo nieruchomo艣ci. Ja tak nie post臋puj臋 w 偶yciu. I tyle. No to jak chcesz wykurwia膰 to sama wykurwiaj i tyle. I koniec.

Udost臋pnij ten post

Jeszcze chcia艂am napisa膰 偶e szmata nie moze wykurwia膰- to A albo B. I tyle. I powiem wam ci moi bracia - jak oni nie postawi膮 na Maryj臋 - a te baby w tej szkole - to nigdy si臋 nie ozeni膮. Wszystkie baby mog膮 pogn臋bi膰 bo si臋 ani na przemia艂 nie nadaj膮, ale na Maryj臋 musz膮 postawi膰 i tyle. Taka jest prawda. Nie mia艂am im jak tego powiedzie膰, ale TAKA JEST PRAWDA. Tylko Maryja i koniec. Ju偶 ja tam wiem co pisz臋. Czemu te nauczycielki w tym. 艣w. J贸zefie s膮 takie dziwne. BO nie maj膮 Maryji. I patrzcie - czemu nie zosta艂y dyrektorkami tej szko艂y? Bo wyrzek艂y si臋 Maryji. Gdyby j膮 mia艂y to by by艂y dyrektorkami. Bo wiecie we mnie sobie wali艂y Najsw. Sakramentem a na dyr臋? Maryj膮 i tyle. Ja te偶 przegra艂am przez Maryj臋, nie wyda艂am si臋 przez Maryj臋 , wszystko przez Maryj臋. Ale to wnioski trzeba wyci膮gn膮膰 i tyle. Jedynie Maryja si臋 do czego艣 nadawa艂a. Bo powiedz膮 np. Ewa - ale b膮d偶my szczerzy - po co tej Ewie TAK DU呕O dzieci? Po co? I mno偶y艂a si臋 s艂uchajcie jak glista i mno偶y艂a a偶 umar艂a i tyle. Bo Maryja mia艂a 1 dziecko a ona? Pe艂no. PO CO? Taki Kain - mo偶e mia艂a poroni膰? Nie wiadomo - takie 偶ycie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W Y K U R W I A J
:o

Udost臋pnij ten post

Idz stad ty Z臉NADO AGNiESZKO 艢MIESZKO. I tak nie dasz rady temu starszemu idiotko - rel膮 w niego musi wali膰 bo ja wyrzuci za mnie, a przecie偶 po co ma wyrzuca膰 tak膮 , nie? Bo ja tam powinnam by膰 bo wiem o co chodzi tam a ona? MARYJA i tyle. Nisko mog艂abym tam by膰, ale chodzi o to czy tamto. One tego nie rozumiej膮. ONE W SKLEPIE tam pracuj膮. Bez sensu i tyle. No ale ta Smieszka Maryj臋 za te 10 euro. I tak mu nie da rady I DOBRZE. Bo Maryj膮 nie jest, a dziecka te偶 偶adnego nie ma i za艣 w Polsce dziecko - wiecie jakie one s膮 te wszystkie szmaty tam. Niekt贸re maj膮 3 dzieci w Polsce - ucz膮 je tu, nie wiadomo po co i czego? Tam inteligencj臋 seksualna przeczyta膰 i w 艣wiat i tyle. Na podb贸j Holandii. Po studiach? To stare panny. Po studiach to ju偶 stara panna jak niewydana. I tyle.

Udost臋pnij ten post

Uwa偶ajcie 偶eby si臋 Smieszce rodzina nie straci艂a wiecie. iwonka ju偶 nie ma czterech - Z臉B脫W si臋 dowiem. Nie - 4 CZ艁ONK脫W ...rodziny. Anawet wiecej. Bo czemu ten m贸j brat tak ci臋偶ko jarzy. Przez to. ten m艂odszy, za to starszy to rekin ludojad - na mnie. To na Agnieszk臋 bo wygl膮da jakby chcia艂 j膮 wypieprzy膰, a przecie偶 to nieprawda. NIe, nie, nie - bo wiecie o co mi chodzi? Do biura by mnie da艂. A po co? Ja chcia艂am te kwiatki na dole przebiera膰. Ja nie chcia艂am do biura i艣膰. I wiecie - on jest WREDNY i tyle. Gdyby nie ja to musia艂by do biura dawa膰 naszych i by艂oby na mnie to i co wtedy? A tak? Spokojnie przez Araba Niemc贸w mog臋 omija膰. Prawdopodobnie wiecie O TO W艁A艢NIE SZ艁O i tyle. No wybaczcie ja a 艢mieszka. Poniewiera膰 do ko艅ca si臋 tez nie dam. Nie znam 偶adnej Smieszki i do widzenia. Ka偶dy normalny stanie po mojej stronie. Jestem o tym g艂eboko przekonana.

Udost臋pnij ten post

I wiecie ja si臋 dziwi臋 tej Iwonce bo nigdy nie widzia艂am filmu, 偶eby by艂 WIELKI ROMANS w Holandii. Widzieli艣cie co艣 takiego? Angliki ju偶 nie maj膮 romans贸w. Kto mo偶e miec romans. W Niemczech cho膰 te偶 takie, ale w holandii -we Francji moze byc romans, w USA to na przyk艂ad dziecko gdyby chcia艂a, a w Holandii jest kr贸lestwo to jak Maryj臋 wyzywa od c贸rki rze偶nika to powinna i艣膰 z Holandii w chuja 偶e tak napisz臋 ta Iwonka do NIEMIEC nigdzie daleko i tam se tak wyzywa膰, ale W KR脫LESTWIE HOLANDII nie wolno Maryji tak wyzywac bo to jest przeciw Polsce i OBECNIE to jest WYNARODOWIENIE za co艣 takiego bo Maryja ju偶 tu rz膮dzi CHRZTEM i tyle. I koniec. Bo maj膮 tu juz rodowody maryjne w Gnie偶nie i si臋 nie dadz膮. I tyle. No i nie wolno tak m贸wi膰 i tyle. Ona jest NIEWYCHOWANA ta iwonka - naprawd臋 :( Przykro mi :(

Udost臋pnij ten post

Ale musicie przyzna膰 偶e 艣wiat to jedno wielkie zwiyci臋stwo WSCIEK艁EJ CHUICY Agnieszki 艢mieszki. Taka jest. CHUJ W DUPIE razy 12 w USA ale WIELKA DUPA POLSKA W NIEMCZECh z takim jak ona - bo o ile ten pierwszy brat to wiem jak by艂o to ten drugi od diab艂a czyli od niej. Bo czego jej 偶ycz臋 za to 偶e nie mam prawa wjazdu do Niemiec przez ni膮 jako dziecko porwane przez Niemca. ZEBY JEJCHUJA W DUPE PO KOLEI WSADZILI W TYM OGRODNICTWIE ARABY jak przyjedzie tam bez narzeczonego albo cokolwiek. Jak w USA. I tyle mnie to obchodzi. i tak trzymajcie. mo偶e by膰 z wytryskiem - ale to jest ZA CO艢. Bo je艣li chodzi o moja matk臋... i w ko艅cu si臋 powiesi艂a. A ona? Kiedy zamierza si臋 wiesza膰. Bo po mnie prawo zostaje tam do gwa艂tu zbiorowego na niej i ja to pierdol臋 bo przez ni膮 cz艂owiek sie si臋 zabi艂 w amazon. de - te偶 przez to i koniec. Ja si臋 nigdy nie dam. Zeby ta ciulica sobie nie my艣lala. Na nia szkoda by艂o 1 sms - bo ona ma m贸j adres i telefon. NIE ZNAM i koniec. NA POLICJ臉 偶eby nic na mnie bo wszystko przez ni膮 a jest na mnie. Na policj臋 i koniec. I od razu tak mia艂am, ale - jakas ciulica 22 lata czy co艣 tam. Po mordzie ode mnie mog艂a dostac i to wszystko. A co ona w Niemczech moze to znale藕膰 gr贸b starej dyrektorowi z Chrozowa jak si臋 w nim zakocha艂a. Tudzie偶 mu wyliza膰 i tyle. Albo mojemu bratu. Taki jest ten 艣wiat. A ja ani tego bo za stara - tote偶 nic wi臋cej nie chcia艂am bo sie dowiem, 偶e do biura mia艂am i艣膰, ale mnie nie chcieli. Nie by艂o 偶adnego biura i te偶 zg艂osz臋 takie pom贸wienie na policj臋 - tak w艂a艣nie wygl膮dam przez JEBAKI POLSKIE PIJANE i koniec - I SKURWIA艁E. WYKURWIA膯 st膮d i z ca艂ego swiata - AMEN :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie co 偶eby nic nie by艂o na mnie bo w ko艅cu matka tego mojego m艂odszego po prostu NIE MOG艁A MIE膯 DZIECI i tyle, a ta pizda - jak jej M臉呕ATK膭 I MA DZIECKO - nie ja nawet ze szko艂y przez 艣lub brata nie posz艂am i niech zdupia ta kurwa WIECZNIE NIEWYDANA I WIECZNIE Z NARZECZONYM 艢MIESZKA i tyle. Nic o niej nie wiem i tyle. SI臋 bedzie teraz temu mojemu bratu 100 lat wydawa艂a i b臋dzie na mnie 偶e dzieci robi艂am od ty艂u. Ja - jeszcze czego? Ale lepsze to ni偶 jego lesby. Ja po prostu nie wiedzia艂am, 偶e tam s膮 lesby BO NA DRUGI DZIE艃 MNIE NIE MA I KONIEC!!! I tyle. Bo dlaczego Agnieszka 艢mieszka nie -= TEMU. I ma tam z m臋zem by膰 i koniec. Inaczej wpierdol jej w ryja i tyle. Co ona sobie nie my艣li? A przynajmniej obr膮czka jak Ilona. A inaczej jak gwa艂t to nie moja sprawa bo ja P脫L ROKU PRZEZ NORMLNE KURWY JEBANE W PIZDY pracy nie mam i koniec. A CO MNIE TE CHUICE OBCHODZ膭? ANI POL CHUJA. No wybaczcie :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie bo ja po nowym roku chcia艂am w herbaty jechac nie bo jaka艣 KURWA ILONA za艣 na mnie i SANDRA druga kurwa katechetki. JA MAM TEGO DOSY膯!!! Teraz sama jestem katechetk膮 i koniec. W dup臋 niech mnie wszyscy poca艂uj膮. Znaj膮 si臋 na wszystkim cho膰by wcale, ale nasraj膮, 偶e po偶al sie Bo偶e i niech se ze偶r膮 te chuje i chiuice te pieni膮dze. I si臋 wysraj膮 nimi. Tacy s膮 :( AMEN :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie Agnieszka 艢mieszka to jest imi臋, nazwisko czy ksywka A ADRES kurwa ma膰? Bo jedyny b艂ad i na policje CIULIC臉 zg艂aszam. Nie do艣c 偶e kurwie dobrze 偶yczy艂am to jeszcze chuica na mnie. CO J膭 OBCHODZI CO JA W SIECI PISZ臉. W CIPIE niech se pogrzebie w tym czasie. Jej jedyna rozrywka. Nie podoba艂o si臋 jak matkk臋 wyzywa艂am to ma sama CHUICA 艢MIESZKA - lepiej jej? I niech kurwa leci na polcije - juz zdupiaj ciulico. A adres? Sk膮d chuica jebanma w SRAK臉 ma m贸j adres? Jeszcze ciulica papier贸w 偶ada. Paszportu. TO JEST PRACA OSZUSTWO. Jakich chory na 艂eb CIULAS arabski tam rz膮dzi - bo co o nich my艣l臋? CULE JEBANE W 艁EB TAM SIEDZA I CHUJE I PIZDY - tacy s膮 uczciwi. I nawet zabi膰 nie umiej膮 kogo potrzeba. CHUJE CIULE I PIZDY OBSRANE W RYJE!!! Tak o nich my艣le i niech g贸wna ludzkie sie ODDYUPCZ膭 OD NORMALNEJ OSOBY. I lesby jebane w cipy!!! AMENN :((

Udost臋pnij ten post

Powiem wam jedyne wasze szcze艣cie w tej Polsce, 偶e mam matk臋 i wiem co bedzie dalej i co ja mam robi膰 dalej i jakiego mam CHUJA WARTEGO W RYJU ojca Niemca bo vbym was jutro zacz臋艂a w powietrze wysadza膰 a tak was sram dalej jak widz臋 i tyle :( A ten Zach贸d to samo - chuja w dupie nie sa warci, ale WIELKI ZACH脫D bo wy艂udzili troch臋 kasy po wojnie, 偶eby z g艂odu nie zdechn膮c. I NIGDY IM NIE PRZEBACZ臉 JAK MNIE URZ膭DZILI i koniec. Na szcz臋scie wszystko wiem co b臋dzie dalej i 偶e id臋 na wsch贸d i mi nie zalezy na nich ANI TROCH臉. Tylko na Jimie i na NIKIM WI臉CEJ. Na matce bo by艂a co艣 warta, a reszta bab do dupy i tyle. Taka prawda. No Maryja co艣 warta, ale to nawet nie wiedzia艂a, 偶e istnieje jaka艣 Maryja. Tylko Faustyna wiedzia艂a , 偶e istnieje. Szkoda i tak si臋 straci艂a. Ale zawsze matk臋 mia艂am i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cotoznaczybycmoralnym2
Witajcie to znowu ja... wybaczcie moje s艂ownictwo, ale ju偶 pro艣ciej wyt艂umaczy膰 si臋 nie da, co nie? Czego? Podstawowych rzeczy czyli np. 偶e praca jest albo sta艂a albo 偶adna i tyle. A ja siedz臋 w domu - wysy艂am og艂oszenia o prac臋 i my艣le co dalej. Bra膰mi nie mog臋 si臋 przejmowa膰 - to nie m贸j kierunek wiecie. Jacy艣 tacy beznadziejni i tyle. Musz臋 robi膰 swoje - wa偶niejsze 1000 os贸b ni偶 dwie, ale wiecie - te baby w tym 艣w. J贸zefie to naprawd臋 DEKLE S膭. Bo ich nikt nie doceni艂 to na mnie. I te artyku艂y moje da艂y Z艁O艢LIWIE bo ja je pisa艂am wiecie to mia艂am 30 lat, a one maj膮 dzieci w liceum i co te dzieci b臋d膮 robi膰. Bo czemu ja jestem TAKA. No to niech robi膮 te dzieci to co ja bo powiem wam ju偶 wysz艂abym za byle kogo za m膮偶 i urodzi艂a dziecko albo wzi臋艂a i koniec. I wiecie mam NA SZCZ臉艢CIE bardzo dobry kontakt z t膮 kole偶ank膮 samob贸jczyni膮 wiecie. Dzieci nie mia艂a to mog艂a, wzi膮膰 , podmieni膰 , PORWA膯 KAZA膯 - chodzi艂o wy艂膮cznie o dziecko. I czemu by艂y NA PEWNO g艂uche telefony, temu, 偶eby ja mia艂y na sumieniu i poczuwa艂y si臋 - no to kurde s膮 te studia czy nie ma. Bo ma studia i nie ma m臋偶a i tyle. Bo wie, 偶e gdyby si臋 pochwali艂a, 偶e ma matk臋 katechetk臋 wiecie to BY膯 MO呕E by艂aby po rozwodzie bo by doktorat chcia艂a robi膰. Po to chocia偶by 呕EBY Z TEJ BUDY NIE WYLECIE膯 w razie jakby nie zasz艂a, a tak wiecie co to dalej? No i mia艂aby doktorat i by艂oby OK. I ja nikomu niczego nie zawi艣ci艂am i wr臋cz uwaza艂am wiecie, 偶e jak najbardziej nale偶y robi膰 doktorat bo i tak pracy nie ma - nawet 2 zacz臋艂am, ale jej akurat ju偶 nie widzia艂am i jako艣 nie pasowa艂o do niej bo nie wiedzia艂am , 偶e jest c贸rk膮 katechetki. Tak to jak najbardziej dalej si臋 uczy膰, a tak to nie. I tyle. No i wiecie ani z艂a nie jestem ani wstr臋tna, a kurde zachwouj臋 si臋 poni偶ej krytyki, ale jakie mam wyj艣cie? i tyle. I koniec. Co poza tym? NIe wiem. Musz臋 my艣le膰 swoim my艣leniem i koniec. Ta Iwonka to z policji si臋 wzi臋艂a - z chodzenia na policj臋. Czego ta historia mo偶e uczy膰 - 偶e dzieci z policji si臋 wyrzuca. Nie ma - tam uczy膰 si臋 - b臋dziesz dobra z wuefu - ona by艂a z ka偶dego wuefu dobra - to tam b臋dzie miejsce - przyjdziesz sobie tu pracowa膰. I TAK MIELI ZROBI膯 powiedz膮 lecz niestety wiele lat za p贸偶no. Bo jej siostra by艂a niemoralna i mia艂a 2 nie wiadomo z kim - zanim wszyscy si臋 stracili. No to s艂uchajcie to mo偶na by艂 wyt艂umaczy膰 logicznie. NIe pasowa艂o ma艂ze艅stwo do iwonkowego chodzenia na policj臋, 偶eby sie WSZYSTKIEGO dowiedzie膰. I tyle. Tego co trzeba. I teraz wiecie? Co jej mo偶na zrobi膰 - ona SAMA do dzi艣 chodzi na t臋 policj臋 - bo czemu ja nie posz艂am wiecie z tymi papierami z ogrodnictwa bla bla bla - ale ja nie mam papier贸w 偶adnych z tego ogrodnictwa - przez to i na 艢mieszk臋 i Iwonk臋 wyzywam. A ta ostatnia powiedzia艂a, 偶e jest kierowc膮. Jak to udowodni臋, ze w planningu pracuje? Nie mam szans tego udowodni膰 - od pocz膮tku nie mia艂am przez to wszystko pieprz臋, a w ogrodnictwie nie by艂am bo mia艂am by膰 5 tyg. - tak by艂a umowa i z tego mog艂abym jecha膰 do Anglii i dosta膰 tam sta艂a prac臋. Bo czemu nie walcz臋 o papiery? Bo do sta艂ej pracy nic mi to nie daje i tyle. W Anglii tylko i wy艂膮cznie. No to m贸wi臋 po angielsku lepiej ni偶 po niemiecku i mog艂oby by膰, no ale? :( I tyle. Tacy s膮 tam ludzie - przez to ich wyzywam od najgorszych szmat i s艂ysze膰 o nich nie chc臋 - nie byli warci moje pierdni臋cia na nich i koniec. I tyle :( Trzeba sobie szanowa膰 swoje zdrowie. Zw艂aszcza matka 3 dzieci, kt贸re si臋 straci艂y ju偶 lub jeszcze nie. Ta Iwonka przypuszczam, 偶e te偶 w tej pracy siedzi, to jest taka suka wiecznie niewyruchana jak dla mnie - od jednego chuja do drugiego lata jak jakas suka MORALNA wielce. Tam by dziecko do Niemiec wzi臋艂a jak ma siostr臋 i siedzia艂a z dzieckiem, do biura by j膮 wtedy tam ten brat da艂, a tak? Tu romans, tam romans, tu 艂贸偶ko, tam 艂贸zko, a w tym banku chyba SAME LESBY wiecie i przez to nie umie pracy dosta膰 BO KTO WIE wiecie, kto wie czemu w sumie w tym banku w Polsce nie umie dosta膰. Ale juz perfumeri臋 otwiera艂a i to tak.. i tyle :( No i co poza tym? Nie wiem. Mo偶e wy macie jakie艣 pomys艂y? KULTURALNE...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cotoznaczybycmoralnym2
Bo jakby wiecie NAPRAWDE ta Iwonka mia艂a 14 letni膮 c贸rke w Polsce to naprawde dla kierowcy z polskiej firmy w tym ogrodnictwie u tego starszego BARDZO DOBRA PRACA by by艂a i tyle. W biurze w ogrodnictwie. I s艂uchajcie NORMALNIE ka偶dy by jej ust膮pi艂, 偶eby wiecie nie musia艂a tyle je偶dzi膰 i z dzieckiem mog艂a by膰. To jest najbardziej realne, moralne, ka偶dy wie i rozumie jak t臋skni i p艂acze za dzieckiem. I tyle. No m膮偶 to nie wiem , ale dziecko mia艂a. Z m臋zem te偶 mo偶e by膰. Czemu nie? I tyle. No a reszta to nie moja sprawa. Ona z dzieckiem, Smieszka z m臋zem - bez dzieci nawet bo ona si臋 dziur膮 na dzieci zrobi艂a, a mia艂a zrobi膰 si臋 za ILON膭 - niekoniecznie ode mnie - za Patrykiem OBR膭CZK膭 NA PALCU. I tyle. To ona jest wiadro na dziecko. No c贸z... nigdy nie twierdzi艂am, 偶e pani mgr 艢mieszka jest trze偶wa, no ale wiecie - papiery na 艂opacie za pija艅stwo mam ja. Wybaczcie wi臋c, ale prostuje to i owo bo NIE 呕YCZ臉 SOBIE OPINI 呕E CHLA艁AM na blogu wyja艣ni臋 co sie sta艂o. Na moim blogu pomawiaj膮cym szko艂臋... Tymczasem ko艅cz臋 cdn.

Udost臋pnij ten post