Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margonina

Pytanie odnośnie umowy o pracę na czas określony

Polecane posty

Gość Margonina

Witam, mam taki pytanie, jeżeli podpisałam umowę o pracę na czas określony i po jednym dniu rozmyśliłam się, ponieważ zarobki są za małe to muszę być na wypowiedzeniu przez dwa tygodnie?

Gość kasienkabc...
a masz zapis w uowie o 2tyg.okresie wypowiedzenia?

Gość vfdfbgb gnfn f
a nie wiedziałas ile ci będą płacic?? w kazdej umowie jest zapis o kwocie wynagrodzenia więc bez sensu własciwie nie rozwiązuje się umów terminowych przed ich koncem ale są wypadki kiedy można ( jakos rozmyslenie się nie jest chyba dobrym powodem;), wtedy musisz doczytać jaki masz okres wypowiedzenia

Gość kasienkabc...
w kazdej pracy nowy ma przerabane.JA jestem nowa i siedze w dzialce gdzie jest taki bajzel od poczatku i konca nie widac. Co i raz cos sie psuje a zarabiam 2/3 tego, co kolezanki.

Gość Margonina
Wiedziałam, ale nie przemyślałam tego co podpisuje i teraz żałuje, a dodam, że byłam na umowie na okres próbny i dostawałam więcej niż teraz, a między czasie na umowie zlecenie i tak się ucieszyłam, że dostaje umowę o pracę, że w tym wszystkim podpisałam ją. W umowie nie ma wspomniane, że okres wypowiedzenia dwa tygodnie,więc w ogóle będę mieć to?