Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keksik3

Przyjaciółka rozbiła rodzine

Polecane posty

Gość keksik3

i mnie od niej odrzucilo. Trwalo to jakis czas i mimo, ze w ogole mi sie to nie podobalo, to nie wierzylam, ze bedzie z nim, bo sie rozwodzi juz pare lat, a teraz maja niby razem zamieszkac, niby jest po rozwodzie. Ta zona niby sie wyprowadzila. Z kim ja sie przyjaznilam..

Gość zgadzam sie z autorka
rozumiem Cie, ja tez znalam i znam niestety taka kobiete Jak ja poznalam byla w zwiazku z zonatym, ale tak to przedstawila, ze to ta zona go zostawila i wyjechala i nie ma jak sie rozwiesc z nia A on taki biedny byl i cierpial Trcohe dziwne mi sie to zdawalo, ale sobie mysle, roznie w zyciu bywa A potem wyszla prawda On mial zone i DZIECKO male!!! i ta zona mieszkala jakies 200km od niego po znanym mu adresem :) No i potem ten misio biedny rzucil ta moja znajoma dla kolejnej mlodszej :D i ta moja znajoma zaczela przesladowac to nowa kobiete Tak bardzo ja dreczyla, ze ta dziewczyna dzownila po znajomych mojej kolezanki proszac o pomoc , bo nei dawala juz rady z jej akcjami Np jezdzila za nia autem i trabila :D wyzywala od kurew (hehe), rzucala jej w okno kamieniami itd no masakra I kiedys ja spotkalam oczywiscie mi ta moja znajoma cala litanie lamentow zaczela gadac jaka to nowa jej eks to kurwa dziwka ukradla jej faceta .... a jak sama z nim byla jak mial zone to co ? glupie tepe kurwiszcze brzydze sie nia i nie odzywam do niej Ona czasem pisze i peprzy glupoty Zdzira podla

jakie to wszystko subiektywne - jak znajoma "odbiła komuś faceta" to kurwa i dziwka a jak jej jakaś panna faceta odbiła to też znajomej wina bo nie potrafiła nad emocjami panowac :o innymi słowy, jak Kali ukraśc krowę to dobrze, ale jak Kalemu ukraśc krowę to już nie bardzo kiedy wy zrozumiecie, że związek budują DWIE osoby i nie ma tak, że z dnia na dzień się jakiś magik pojawaia i wszystko niszczy związki się rozpadają latami, z każdą kłótnią, z każdym cichym dniem, z każdą nową pretensją i nowym zawodem, nie ma tak, że w udanym i przykładnym małżeństwie nagle przy śniadaniu mąż mówi, że się wyprowadza, bo nowa sekretarka ma długie nogi

Gość ciekawe tylko
dlaczego jak zona pyta "kochanie co sie dzieje?"ten odpowiada "nic kochanie jestem poprostu zmeczony" wychdzi do kuchni dzwoni do swojej kolezanki z pracy i mowi "bozeeee jak ona mnie wkurwia mozemy sie spotkac?" po czym wraca i mowi do zony"kochanie przejde siechwilke ,odetchne swiezym powietrzem bo strasznie mnie glowa boli" wiekszosc kochanek mysli ze w malzenstwie sa klotnie ,wyzwiska lub ciche dni a nie zawsze tak jest.

Zacznijmy od tego ze sa rozne osoby i kazdy mysli i zachowuje sie inaczej. Popieram poprzedniczke iz z dnia na dzien nikt sie nie wyprowadzxa od tak:S Mysle ze kazda "glupote" kazdy problem nalezy rozwiazac od razu, powiedziec co sie czuje i powiedziec to facetowi tak by wiedzial o co nam chodzi. Czesto faceci inaczej zrozumieja, pogodza sie ale nadal te uraze trzymaja w sercu, a po jakims czasie, latach przy bylejakiej klutni bede mieli dosc partnerki i nawet nie beda wiedziec za co dokladnie. Podobnei jest w druga strone. Pamietajmy ze facet jest wzrokowcem, lubi damskie towarzystwo i potrzebuje seksu, ale nie tylko mechanicznego, pelnego uczucia, nowych pomyslow etc. Zalezy tez z jakim facetem ma sie do czynienia - jestem zdania "ufaj i kontroluj" ah i trzeba o siebie dbac przez cale zycie, albo chociaz na Jego oczach sie kremowac etc by widzial jaka ma cudowna kobiete obok siebie. Znam takich facetow ktorzy zdradzaja, pelno ich jest, przygoda nie przygoda, najgorsze ze daja sie manipulowac i omamic. To jest cios dla kobiety niesamowity i dzieci. Moj ojciec tak odszedl od mamy, zachowal sie jak kawal swini, zwolnil z pracy bo prowadzili dzialalnosc gosp. zamieszkal u kochanki - przyjaciolki mamy z ktorej synem sie przyjaznilam i wyjezdzalam. kiedys ich przylapalam w lozku jak mialam 8 lat - ale co ja wtedy moglam wiedziec ze to zle i nie fair. nadal sa ze soba, kobieta jest bardzo interesowna i z poza wawy - dobrze sie ustawila:S a ojciec gamon i nic mu nie wychodzi, na mamy garnuszku do dzis - zal mi go.. Na przyszlosc rada - dbajcie o siebie, nie dajcie sie oszukiwac, drugie konto o ktorym nikt nie wie, i postepujcie zgodnie z sumieniem. Ja osobiscie wole byc stara panna niz z byle kim. Nie mowie ze mam zle podejscie do kazdego faceta bo kazda osoba niezaleznie od plci - ma u mnei czyste konto i sama pokazuje kim jest. Pozdrawiam dziewczyny

nie bronie kochanek, zaznaczylam wczesniej ze to faceci daja sie manipulowac. krotko mowiac idioci i w tym momencie nie jest wina zony lecz jego, a sprowokowala to inna laska - kochanka. opisalam jak postapila przyjaciolka matki - wiec nie bede bronic takich osob. Jednak mowie ze warto dbac o siebie i w takich sytuacjach miec pewnosc ze facet Cie nie zostawi i ewentualnie to bedzie z jego strony przygoda. a w jakims wieku zawsze faceci sa bardziej podatni na takie przygody. Inteligentna kobieta bedzie wiedziala jak postapic. ale kara sie nalezy oczywiscie, a kochanke najlepiej zdobyc numer i "wybic z glowy" spotykanie sie z mezem.

Gość RUBA
Rodziny nikt nie rozbija.Rodzine rozbijaja osoby ktore ja tworza. Jesli rodzina jest sila,nie ma tam miejsca na kochanki i kochankow.jesli rodzina jest slaba,to tak jak by nie bylo rodziny i kazdy ma pole do popisu

rodzina to nie jest dzbanek, który można sobie zrzucic ze stołu i rozbic, rodzina to dwie świadome jednostki tworzące związek, które albo chcą w nim byc i przestrzegają zasad albo nie kochanki, które świadomie i perfidnie pchają się do czyjegoś życia są podłe, ale dla mnie zawsze najbardziej winna jest osoba która zdradza to od partnera powinniśmy oczekiwac lojalności nie od obcej kobiety, bo to w końcu on nam przysięgał, on nas oklamuje i on nas zdradza nie ważne czy go ktoś omamił, zauroczył, czy on jest dupowaty i niemyślący - to dorosły człowiek, który sam jest odpowiedzialny za swoje decyzje i wybory, bo to on i jego rodzina ponosi największe konsekwencje, bo to on w końcu ma obrączkę na palcu i zobowiązania cały tabun nagich i chętnych kobiet może sobie przed nim tyłkiem kręcic i on jako żonaty facet powinien wstac, podziękowac za zainteresowanie, przeprosic i wrócic do żony a skorzystac z pierwszej lepszej okazji, roztrzaskac na kawałki latami budowane zaufanie żony i udawac idiotę, który "nie wie jak to się stało" kobiety niestety są bardzo naiwne - i te które wierzą, że misiowi się nie uklada i "żona go nie rozumie" i te które wierzą, że "zła kobieta go uwiodła" bo on przecież kocha i zawsze kochał tylko żonę, nawet (albo zwłaszcza) jak się akurat pieprzył z inną

Masz racje, jakby nie bylo wina lezy po stronie faceta. kazdy ma wybor i kazdy umie podejmowac decyzje. Czasami sie dziwie jak faceci daja sie mamic i nie widza tego:S Mam kumpla - swietny chlopak i ma wielkei powodzenie u lasek, brunet o ciemnych oczach, ciemna karnacja, zabawny, dusza towarzystwa, i nawet faceci go lubia bo zawsze cos smiesznego sie z nim dzieje, nie jest agresywny etc taki lovelas ale pozytywny;) ost na domowce przyjechala taka magda, znaja sie podobno ponad pol roku a ona tylko z nim gadala albo z facetami, ciagle za nim chodzila i gadala z nim, kolega sie smial ze jak suka za psem łazi;) Pytalam sie kilka dni pozniej czy nie czuje sie podrywany przez magde " nie, ona taka zawsze jest, kiedy kogos lubi" Albo nie chcial mi mowic ze wie ze magda mu sie naprzykrza albo na prawde nie zdaje sobie z tego sprawy :O znam go juz troche i wtgladalo jakby mowil prawde..

bo faceci idą jak barany na rzeź. cierpią na niedotlenienie mózgu, bo cała krew im spływa do penisa. A A penisem się nie myśli. To i kochanki rozbijają rodziny, chociaż rodzona to nie szkło.

Gość a ja taka znam jedna
nie wiem czy rozbijaja Ale znam taka jedna co lazila i lazila za gosciem doslownie nadstawiala dupy ;) a jak juz sie skusil to taka dumna byla, bo 'wygrala' z zona .... zalosna sucz wiem, ze facet powinien odmowic jak kocha itd itp ale czasem ejst roznie, slabsze dni, gorsze relacje kryzys itd i gdyby np ta moja znajoma monisia tak nie krecila dupa przed gosciem to moze on by sie upijal, jezdzil na ryby, a nie dupczyl monisie :) No ona mu sama wrecz na fiuta wchodzila Potem sie opamietal chlop a monisia nagle zaczela sie burzyc ze jakim prawem nie chce z nia byc itd komedia i tragedia w jednym szkoda tylko dzieci i zony w tym burdelowym teatrzyku ps. uporzedzajac 0 jakby mnie facet zdradzil to nie usprawiedliwialabym go, od raz uby dostal za swoje Ale tej kurwy co z nim byla tez bym nie tlumaczyla, wiedziala ze cudzy facet to kurwa i tyle

Gość meczymnietasytuacjabardzo
Moja sytuacja jest trochę inna. Koleżanka ma tendencje do flirtowania ze wszystkimi chłopakami jakich pozna. Swojego obecnego faceta też odbiła swojej znajomej- początkowo współczułam jej, że tak się musi "męczyć", że ten chłopak tak ją nagabuje...Ale coraz częściej mam wrażenie, że sama tez nie była taka bierna... Chyba tylko zgrywa niewiniątko a tak naprawdę satysfakcję czerpie z uwagi, jaką poświęcają jej mężczyźni. Chwali się niesamowicie tym, jak faceci na nią patrzą, co jej mówią, jaka jest śliczna i cudowna. Dopiero od kiedy jest na stałe na facetem, zauważyłam jej cechy charakteru...