Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaplapla987654

Ile schudnę w 70 dni poświęcajac 30 minut dziennie na...

Polecane posty

Gość plaplapla987654

ćwiczenia (20 min jogging, 10 min gimanstyka), nie jedzac smieci, jedzac regularnie itd. zdrowe zasady na maksa. wiem ze to moze glupie pytanie bo kazdy jest inny ale ile powinnam schudnac okolo?

Gość plaplapla987654
halo? około...czy jest się w stanie na tyle dobrze schudnac w 2 miesiace?

Gość drddadaf
przy bardzo intensywnej gimnastyce tak ze 4 kilo!

Gość drddadaf
dlaczego?

Gość plaplapla987654
wiem, ale chodzi mi o srednia

Gość fvergfretretert
jak amsz tarczyce to mzoesz w ogole nie schudnac!! wiec kurwa tu nie ma asnowizow

Gość drddadaf
4 kilo - ale gimnastyka musi być ostra - bez przerw między ćwiczeniami!

Zdecydowanie lepiej zamiast ćwiczyć codziennie 30 minut ćwiczyć co drugi dzień, ale dłużej np. 50 minut. Jak chcesz schudnąć, to lepsze będą ćwiczenia aerobowe np. jogging lub rower, choć gimnastyka raz w tygodniu też się przyda. Jak będziesz planowac dietę, to staraj się nie jeśc kolacji.

Gość drddadaf
ale zależy jeszcze ile ważysz!

Nie da sie tego powiedzieć bo nic o Tobie nie wiemy :) zależy czy zmiany będą duże w stosunku do tego co jest teraz np nie wiemy jak obecnie sie odżywiasz ani jak sobie wyobrażasz zdrowe odżywianie. Ale myślę że możesz przez ten czas schudnąć około 5 do 7 kilo. Mogłoby być 10 do 12 gdybyś codziennie jeździła godzinę na rowerze albo pływała.

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
nie schudnie 12 kg w ciagu 2 m-cy.. sama cwicze kazdego dnia intensywmie..obracam sie w towarzystwie cwiczacych regularnie i nie chudna w takich ilosciach.. ..jak schudnie 4 kg..to max

Gość drddadaf
a racja - jeżeli 70 dni to nawet 5 kilo! Ale zależy to od twojej wagi, bo jeżeli mało ważysz to też mało spalasz!

Gość drddadaf
a jaki typ gimnastyki?

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
ale zrobila to kosztem zdrowia..chudnac trzeba powoli..

Gość rubbaaa
Ja schudłam w ciągu miesiąca 8 kilo zmieniając tylko nawyki żywieniowe, nie ćwiczę w ogóle. Moja koleżanka przechodząc razem ze mną na dietę schudła zaledwie 1 kg. Więc jak widzisz nikt Ci tego nie przepowie :O

Gość rubbaaa
też prawda że z im wyższej wagi startujesz tym szybciej będziesz spalać kalorie i więcej gubić. Ja nigdy nie miałam w zasadzie nadwagi, chciałam tylko wysmuklić sylwetkę, pewnie jakbym miała nadwagę to schudłabym więcej.

Gość zgaga20
jeśli chcesz schudnąć to biegaj wolno, nawet bardzo wolno, ale długo, bo dopiero po 15-20 min biegania zaczynasz spalac kalorie i tracisz kilogramy. (tak gdzieś kiedys wyczytalam w internecie). wiec potwierdzam biegaj moze co drugi dzien ale dluzej

Gość upssssss s
TAK Z 10KG POWINNAĆ ZRZUCIĆ :p

Gość upssssss s
70 dni to jest 10 tygodni a, ja przy 30-minutowej jeździe na rowerze i diecie 1200kcal chudłam 1kg na tydzień więc w 10 tygodni powinnaś zrzucić 10 kg prosty rachunek :)

Gość zgaga20
nie powinno sie chudnac wiecej niz kilogram na tydzien. po za tym jest roznica jak szybko tracisz wage jesli chcesz schudnac z 70 na 50 albo z 90 na 70. sadze ze w dtugim przypadkiem szybciej sie to zrobi

Gość agaaaaaaaaaa85
ja ostatnio ćwicząc 3 tygodnie (po ok 80min) i prawie nic nie jedząc (!) schudłam 3kg ale nie jadłam bo nie miałam apetytu po prostu dodam że mam bardzo dobrą przemianę materii i ogólnie jestem chuda ... za chuda :/ 30min dziennie to zdecydowanie za mało, chyba że naprawdę wycisk sobie dasz ;) ale marnie to widzę może ze 2-3 kg Ci się uda przy dobrych wiatrach...