Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klyn_

dowcip. Vol.4

Polecane posty

Po ostatnim wypadku F1 Ferrari, stajnia Ferrari zwolniła całą załogę boksu. Decyzję podjęto po przejrzeniu dokumentacji dotyczącej grupy młodych, bezrobotnych Polaków z Berlina, którzy byli w stanie w ciągu czterech sekund odkręcić wszystkie koła od samochodu, nie dysponując przy tym żadnymi potrzebnymi narzędziami. Team Ferrari uznał to za mistrzowskie osiągnięcie, jako że w dzisiejszych czasach o zwycięstwie lub przegranej w wyścigach Formuły 1 nierzadko decyduje czas pobytu w boksie i zaproponował im pracę. Projekt jednak zakończono równie szybko, jak go rozpoczęto, młodzi mechanicy co prawda zmienili wszystkie koła w ciągu czterech sekund, ale równocześnie: - Kompletnie przelakierowali bolid - Przebili numery silnika - Sprzedali... teamowi McLarena

Gość fakt dobre hahahaha
:-D

to też ok Spaceruje facet po Central Parku.Nagle spostrzega pit bulla atakującego małą dziewczynkę.Biegnie co sił,walczy z bestią.Po kilku minutach pies leży pokonany a dziewczynka jest bezpieczna.Wtedy do faceta podchodzi policjant który widział zajście: -Jest pan bohaterem,już widze tytuły jutrzejszych dzienników:"Bohaterski nowojorczyk ocalił dziewczynke" -Ale ja nie jestem z Nowego Jorku - odpowiada facet -No to będzie :"Bohaterski Amerykanin ocalił dziewczynke". -Niestety nie jestem Amerykaninem - odpowiada smutnym głosem facet -A skąd przybywasz? - pyta policjant -Jestem Pakistańczykiem. Nazajutrz nowojorskie gazety pisały:"Islamski ekstremista zamordował amerykańskiego psa.Sprawa może być częścią zorganizowanej akcji terrorystycznej"