Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erewrwrw

ale ja mam debilną koleżankę z pracy...

Polecane posty

Gość erewrwrw

biegnie do pracy "spozniona"bierze taxi wpada...cieszy sie ze udalo jej sie zalogowac na czas na kompie jak dziecko... Ja siedze cicho nic sie nie odzywam.... Potem patrzy w grafik ze ma dzis na 12 a nie na 9 Dodam ze sama ten grafik ustanawiała... NAjlepsze,ze potem zrozpaczona opowiada caly ranek szefowi...O tym jak to spie spieszyla..jak sie cieszyla ze zdarzyla na styk..i jak to mogla teraz lezec w lozku ze swoim kotem i zaczeła od okrzyku "moge chwile porozmawiac bo moje zycie to porazkaaaa"...Opowiadala to z taka dramturgią..Hahaha nie cierpie jej...Nie pozwolil jej zaczac od 9 bo byl braki na popoludnie...I poszla jak to okreslila do horteksu na lody na poprawe nastroju...Glupia rozstrzepana pinda

tez nie lubie takich tępych pizd które to nie dośc ze robia wszystko źle , na odpierdol sie to jeszcze sie tym podniecają jakby nie wiem co sie stało , podnietliwe idiotki.

Gość erewrwrw
oi

Gość erewrwrw
k

Gość autorkooooooooooo
z jakiego miasta jestes??

Gość erewrwrw
z lodzi

Gość olivia dunham
takie masz nudne zycie, ze juz kolejny raz zakladasz ten denny temat?? Zalosne:o

Gość ,.,.,,
o jezu,śmieje sie z siebie dziewczyna, lepiej sie śmiać z samego siebie niz być wredną wiecznie na wszystko narzekającą jędzą.niby co miała zrobić? usiąść i sie popłakać,miec straszny humor cały dzień,pociąć sie żyletka, taak wtedy pewnie byłoby ekstra. weź kobieto spakuj sie i wyjdz.

Jeśli jest naprawdę debilna (z opisu wynika, że raczej rozkojarzona i infantylna) to powinnaś się cieszyć. Szybko przy niej awansuje :)