Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eweks

starsi ludzie w autobusie

Polecane posty

Normalnie SZOK ! niecierpir jak sie pchaja na siedzenie ,sa wulgarni i sie przepychaja ,daja z lokcia i jeszcze do tego dokarmiaja gołabki !!!

Gość pokaż mi swoją rzepichę
Gołąbki w autobusie?

Gość ptasiek nastroszony
pierdolnij im kopa w kostke az sie przewroca i nie beda wtedy chcieli siadac

Ja jestem mloda, ostatnio jechalam w autobusie i zajelam chyba ostatnie wolne miejsce siedzace - mialam noge w gipsie i naprawde ciezko bylo ustac. Wsiadla kobieta ok. 60lat, bez laski, normalnie sie trzymala. Kiedy zobaczyla ze usiadlam zaczela mowic do jakiejs drugiej kobiety jaka ta mlodziez jest w tych czasachm tylko czekaja aby zajac starszym miejsce. To byl dopiero szok.

Też będziecie kiedyś stare i będziecie śmierdziały niemytą kapą więc nie bądźcie takie do przodu ! Szacunek się ludziom starszym się należy.

"Szacunek się ludziom starszym się należy. " jak ty darzysz szacunkiem osobę tylko z racji na jej wiek to gratuluje inteligencji :d mogłaby ci stara baba przyjeba torbą w łeb i wyzwac cie od gówniarzy ale szacunek musi byc :D:D

Ale szacunek nalezy sie tez mlodym....to ze ktos jest mlody nie oznacza ze nie moze usiasc (tez ma prawo do gorszego samopoczucia) a jak sie usiadzie to zaraz komentarze na caly autobus !! czlowiek do pracy jedzie a tu wsiadaja z torbami na zakupy z samego rana i boksuja sie wyklocaja sa nie mili OKROPNI .Zadko ktora starsza osoba jest normalne i dlatego nie mam szacunku do starszych ludzi >sami kiedys byli mlodzi i napewno nie lepsi i juz zapomnieli jak to bylo !!!

Tak będę stara i pewnie będe caly czas chodzic i narzekac na zdrowie ale uwierz, marudzic w autobusie na pewno nie bede.

Wiek sędziwy ma swoje przywileje, myślisz że należy napluć na każdą starszą panią co ma zły dzień. Kto was chował i gdzie, chyba w piwnicy was trzymali :D bo ciemnota i chamstwo od was wyłazi każdym otworem.

najgorsze jest to ze te staruchy lubią jeździć w godzinach kiedy jest najwiekszy tłok w autobusach. To oni są złośliwi, nie my!

Gość berenica .ss
Starsi ludzie wpychając sie do autobusu,maja wciaz przed oczami holocaust lub stan wojenny,to taka ich wojna o miejsce gdzie doleci jak najmniej gazu.Uszanujmy to.

Gość ptasiek nastroszony
jednak jak widze , jak mlode niby elegancko wypindrzone malolaty siedza gdy naprawde starsza osoba stoi to nie mam juz szacunku dla takiej , co dajesz - to zbierasz. a czas do przodu gna. i frank .... coraz drozszy i chleb.... a dupa tansza

widze ze tutaj niektorzy kompletnie nie rozumieja jak starsi ludzie potrafia czlowieka zdenerwowac. I te zlosliwe,sarkastyczne komentarze.Az sie we mnie gotuje ale WLASNIE Z SZACUNKU DO STARSZYCH nigdy nie odpyskuje, nie powiem niczego obrazliwego.

"Wiek sędziwy ma swoje przywileje, myślisz że należy napluć na każdą starszą panią co ma zły dzień. Kto was chował i gdzie, chyba w piwnicy was trzymali bo ciemnota i chamstwo od was wyłazi każdym otworem" a jaby na ciebie stare babsko pluło i wyzywało to co ? tez miałabys szacunek dla teakiej prukwy ? :D szacunek nie ma nic wspólnego z wiekiem osoby , moge bardziej szanowac 15letnią inteligentną dziewczynę niz 80letnie stare pudło które to niby tyle przezyło , no sorry ja jej tyle życ nie kazałam

tylko ze starsi maja mlodych za psie gownoooo i sie zabardzo panosza raz widzialam jak starsza kobita (niby schorowana)normalnie okladala mloda dziewczyne i co takiej zrobic????

Sądzę że ludzie starsi podróżują rano bo kiedyś towar był tylko rano ;). A przyzwyczajeń nie zmienisz kto wstawał rano przez 30 lat ten nie będzie sypiał do południa.

Zgadzam sie co do wypindrzonych małolat, tyle ze ja ani nie bylam wypindrzona, mam szacunek do starszych, akurat mialam noge w gipsie wiec starsi mimo wszystko mogli okazac troche szacunku. Ale nie, zaraz pol autobusu sie na mnie uwzielo :/

Ja im nie karze spac do poludnia, niech posiedzą w domu, porobią na drutach., pooglądają telewizje. Niech dadzą innym dojechac do pracy.

Zus wystarczająco kopie emerytów, nie bądźcie sępami. A nie chcę mi się wierzyć że każda z was jest młodą schorowaną dziewczyną co ma ciągle złe dni albo połamane kończyny, nie przesadzajcie

Gość ptasiek nastroszony
ot i prawda. mam nadzieje , ze Wasze pokolenie gdy tylko bedzie dozywalo emerytury to bedzie podlegalo przymusowej eutanazji by tloku w autobusach nie bylo i smrodu .i problem ustapienia miejsca zniknie. a takze glodni zjedza bezrobotnych i nie bedzie zadnych w Polsce problemow

Gość kristodff
musisz umiec bronic swego. ja bez obciachu mowie co mysle wtedy(kilka razy zjebalem dziadka bo mnie wkurwil)no ale jestem wysoki i barczysty to mi nikt nie podskoczy zwlaszcza jakis staruch:D

Gość ptasiek nastroszony
i odwazny , pierdolnac trza bylo dziadka az mu okulary i sztuczna szczeka przez okno autobusu wyleca a dziewczyny z podziwem lypalyby na ciebie bo one zawsze łacniej dadza zwycięscy

Dajcie mocherom sobie wejsc na glowie niech was sponiewieraja!!!!