Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyyyz

do tych naprawdę szczupłych, albo tych, które dużo schudły powiedzcie szczerze

Polecane posty

Gość xyyyz

Jecie dużo? Macie dobre geny? Nie jecie prawie nic, głodzicie się? W czym tkwi sekret? Ja chciałabym być taka szczuplutka, ruch mam nie raz się obżeram, nie raz zdrowo odżywiam... Jak jest wasz sekret osiagnięcia szczupłej sylwetki? głodzenie się?

Gość żebra mi przez swetr widać
ja wogóle nie jem tylko piję wodę , oszczędzam bo kredyt spłacam

Geny, ale nie uważam tego za dobre geny.. chciałabym przytyć... mogę jeść ile czego zapragnę, a ledwo mi podskoczy waga to szybciej to tracę niż starałam się żeby przybyło

Gość since i die
ciągła dieta 1000kcal to już codzienność a nie sposób na dochudzenie

Gość vneiofuhwfujew
Waze 53 kg pzy wzroscie 166 czyli jestem szczupla i wpierdzielam wszystko kiedy tylko mam ochote;-))

Gość ja mam dobre geny
moge żreć jak swinia a i tak nie tyje ...

Gość ja mam dobre geny
aha i sportu nie uprawiam, nie lubie wysilku fizycznego.

Gość since i die
w sumie to zalezy czy masz na mysli szczuple normalne czy bardzo szczuple, szczuple normalne moga sobie jesc, ja waze 50kg przy 178 i sobie odmawiam

ja waze 53 kg przy wzroscie 172 ale za bardzo szczupłą sie nie uwazam , schudłam w sumie 13 kg jadłam co chciałam ale regularnosc ! REGULARNOSC ! to podstawa jak bylam młodsza to do szkoły bralam z 5 kanapek czasem , co druga przerwe jadłam i bylam chuda jak patyk ale moze wlasnie przez ta regularnosc

Gość xxxxxcwasecs
ja kiedys schudlam 15 kg w 3 miesiace. moja dieta - jesc 4 posilki dziennie obojetnie co ,byle bylo tego tyle co zmiesci sie w garsci. po godz 16stej zero jedzenia tylko woda. plus duzo kawy i zielonej herbaty. byla to bardzo rygorystyczna dieta i udalo mi sie schudnac dosyc szybko. po 3 miesiacach wrocilam powoli do swoich dawnych nawykow zywieniowych ale nie dostalam szybkiego efektu jojo. od tamtego czasu minely 2 lata i po poltorej roku od tamtego czasu przytylam znow 10 kg. teraz od miesiaca stosuje ta diete znow ale nie dziala. waga stanela w miejscu i tez nie wiem co robic .. zazdroszcze ludziom z dobrymi genami szybkiego metabolizmu ..

"po godz 16stej zero jedzenia tylko woda" jeśli koło 18 , 19 chodzisz sapc to ok ale jesli pozniej to nie jest to dobry pomysł no i własnie , ja te 13 kg schudłam w jakies 1, 5 roku dlatego nie mam zadnego efektu jojo i jem co chce , im szybciej chudniesz tym potem będzie ci trudniej utrzymac wage

Gość xyyyz
up

Gość przeżyłam dokładnie
163 cm 50 kg , nigdy nie ważylam więcej , nigdy nie uważałam na to co jem , ale teraz już trochę muszę uważać bo mam 43 lata i metabolizm zwalnia , chyba geny

Gość xyyyz
Ale jecie regualarnie? Jecie zawssze śniadania?

Gość aasasasssasas
waze 50 kg przy 168, jestem wege a tak to jem wszystko, choć rzadko jadam obiady.. malo nabialu, np. w ogole nie pije mleka i jogurtow.

Gość aasasasssasas
na sniadanie jem banana, jablko, do tego zielona herbata, czasem jakies kanapki z zoltym serem i pomidorem czy ogorkiem, na to majonez. potem w czasie obiadu jadam ziemniaki albo frytki z keczupem albo kalafior/brokuly, albo zupę ale nie robioną na mięsie, czasem na obiad jem kanapki. Na kolacje jem znowu kanapki albo jakies owoce. Raz na jakis czas jadam chipsy (średnia raz na 2 tygodnie), cos slodkiego (raz na tydzien, jakas czekoladka czy cos), herbaty w ogole nie slodzę. W ogole nie jadam miesa, nabialu (tylko ser zolty), zadnego mleka, jogurtow, bo nie lubie. nie gimnastykuje sie, malo sie ruszam (praca siedząca), mam 27 lat i waze 50 kg przy 168 cm od lat juz. aha i nie pije zadnych slodzonych napojow, tylko wode mineralna albo gorzaka herbate, czasem dodaje miodu do herbaty.

Gość xyyyz
Bo ja nie wiem czy, zebys chudnąć jeść tylko jak będę głodna, czy jeść śniadania ile posiłków itd

Gość aasasasssasas
aha i jeszcze nie pije zadnego alkoholu, nawet piwa

Zawsze wydawało i sie że jem w normie, mniej więcej tyle co wszyscy i że sie nie odchudzam. Ale ostatnio jadam w restauracjach i dociera do mnie smutna prawda że normalni ludzie jedzą trzy razy tyle co ja :o i pewnie przez to jestem ciągle bardzo szczupła ale niestety mam trochę problemów ze zdrowiem.

Gość ghnh7
Aniołek, jakie masz problemy ze zdrowiem? I ile ważysz?

Nie mam anoreksji ani nic z podobnych schorzeń. Mam za to anemię i ogólnie źle sie czuję, szybko sie męczę i nie czuję sie dobrze odkąd urodziłam dziecko a dziecko ma juz pół roku.

w tej chwili ważę 47 liko i to już jest i tak dużo w porównaniu do tego co było kilka miesiecy temu, ale ciągle za mało.

Gość brakciepla
ja waze 48 kg przy wzroscie 165 cm jestem za chuda chce przytyc :( mleko zawiera krew (biale cialka krwi) i rope ,wyplukuje wapn z organizmu bo zawiera duzo bialka i ten wapn ktory jest w mleku KROWIM jest prawie nieprzyswajalny

Gość ghnh7
No to faktcznie kiepsko. Dobrze, że chociaz okres masz :) Ja też jem mniej niż inni, ale nie jestem w stanie zmieścić normalnej porcji :O Gdzie ludziom to wszystko się mieści? Że np. zjedzą obiad i potem jeszcze deser????

Gość brakciepla
aniolek ja tez co chwila anemia i mam wezy poeiekszone , nie mam na nic sily

Gość ghnh7
Ja właśnie jem sporo nabiału (dominuje w mojej diecie). I sporo węglowodanów. Za to mało jem warzyw i owoców. A przytyć jest mi trudno.

Gość ważę 49 kg
ważę 49 kg przy wzroście 168 cm. nigdy nie głodziłam się, codziennie jem słodycze. mam parę koleżanek prawie tak samo szczupłych jak ja i żadna nie głodzi się.

Gość ghnh7
A badałyście sobie tarczycę?

Gość brakciepla
do lekarza trzeba sie udac ghhh7

No właśnie, też sie zastanawiam jak można zmieścić zupę, ogromne drugie danie a po tym wszystkim jeszcze deser i kawę :o