Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrak

portale randkowe - czy warto???

Polecane posty

Gość krakrak

Sprawa wyglada tak: jestem mloda, calkiem atrakcyjna kobieta, mam malego synka i niestety juz od dluzszego czasu jestem samotna. Mysle o zalogowaniu sie na ktorys z portali randkowych. Czy jest sens? Czy moza rzeczywiscie poznac tam kogos "na powaznie"? I czy jako samotna matka z dzieckiem bede tam kobieta "drugiej kategorii"?

Gość berenica .
Druga kategorie to spotkasz tam;) osobiscie znam 2 dziewczyny które zwiazały sie z facetami majac małe dziecko,sa teraz szczesliwe:)

Gość do autorki tematu 26
Kochana ja również jestem samotną mamą ... a raczej byłam, bo na znanym portalu randkowym poznałam cudownego mężczyznę. Teraz mieszkamy razem, a we wrześniu przyszłego roku pobieramy się :) Nidy nie byłam szczęśliwsza. I nigdy nie myśl o sobie jako o kobiecie drugiej kategorii.

Polecam sympatia.pl Płatny, ale znam kilka przypadków udanych związków z tego portalu. Tylko uzbrój się w cierpliwość i bądź przygotowana na dużą ilość słabych ofert zanim trafisz na kogoś sensownego.

Gość taki se facet
tak będziesz ofertą drugiej kategorii

Gość pi razy drzwi 86
też polecam sympatia.pl ! super portal ! tam poznalam swojego narzeczonego . Ale konto tam miałam 3 lata ... poznawałam rożnych ciekawych ludzi a pózniej poznałam jego :) warto spróbować :P

Gość Dasertyn
Również jestem zalogowany na Sympatii 2 lata, ale niestety kobiety mnie zlewają, zatem już odpuściłem, ale Ty autorko możesz spróbować.

Gość karolynnn
chyba ktos reklmuje sympatie... moze kiedys poznanie tak kogos mialo wiekszy sens,teraz mnostwo jest oszołomów,oszustów..ect... panowie maja konta na wielu portalach jednoczesnie..oczywiscie i czesto sciemniaja ostro,.. trzeba b uwazac... ale oczywiscie szanse sa zawsze,,,

Gość gość
Oczywiście, że warto. Wielu ciekawych ludzi można spotkać. Ja osobiście polecam www.partnerdoseksu.pl

Gość gość
niestety na portalach randkowych nie spotka sie nikogo normalnego, wiem to z własnego doświadczenia ja poznałam męża dzięki Centrum Ostoya Warszawa miłość na poważnie, a nie na niby jak na portalach

Gość gość
Wszystko zależy od portalu, jeśli wybierasz takie jak https://kochaj.pl/ gdzie sprawdzają żeby profile były prawdziwe to na pewno warto bo możesz spotkać miłość życia :)

Gość RacingHeart
Nie polecam portali. Byłem zarejestrowany na 3, albo 4. Dziewczyny nie odpisują na maile, jakies odwiedziny są, ale ma się wrażenie, że te dziewczyny tam są tylko dla komentarzy. Lubią być adorowane i każdy bije wacka i pisze uwielbiające komentarze. Sympatie, edarling, przeznaczeni to wyłącznie nabijanie ludzi na kasę bo dziewczyny tam nie poznasz.