Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhfrchrfchrh

Przecietne dziewczyny nie chca przecietnych facetow

Polecane posty

Gość uhfrchrfchrh

one oczekuja tylko przystojniakow, sa w tym postanowieniu jeszcze bardziej zacietrzewione niz te od nich ladniejsze, Nie czaje tego

Gość uhfrchrfchrh
a wiec jakies 80 % kobiet ma ten oobraz zaburzony

Gość brakciepla
chca zeby ich dzieci mialy nieprzecietne geny

Gość co wy pierdolicie
a brzydcy faceci nie chcą brzydkich kobiet tylko superlaski puknijcie sie w łby

Gość uhfrchrfchrh
ehehe wlasnie skonczci epieprzyc te farmazony ze niby brzydcy faceci zarywaja do ladnych, jakos nigdy czegos takiego nie widzialem, za to widuje jak jakis facet przecietmy zagaduje nawet do mniej niz przecietnej a ta go zlewa bo mysli ze bedzie miala tamtego o przystojniaka co jej wpadl w oko

chociaż to prawda znam takie właśnie może nie brzydkie ale przeciętne a wymagania względem faceta w kierunku przystojniaka.

a czemu tak jest bo chcą poprawić swoje poczucie wartości, żeby koleżanki zazdrościły faceta.

Gość co wy pierdolicie
jak widze że koles ma cycki jak baba sterczą mu suty nie ma górnej póły albo żółte zęby stoi z browcem pod sklepem rzuca miechem ma dziury w butach skarpetach itp,plamy potu pod pachami,wali bąki,śmierdzi mu z gęby ma zeza rozbieznego jest krecikiem to czemu mam wybrac go a zamiast lepszego skoro moge miec u niego szanse?czemu mam byc z kimś kto mi sie nie podoba?może wy mysicie że jesteście przecietni w swoim mniemaniu a naprawde z was brzydale i prawiki

hehe już się znalazła urażona niewiasta. A skąd wiesz jak my wyglądamy? Niestety ale ja tak nie wyglądam;)

ale pierdolisz jak potłuczona. Nie mowa tu o wybrykach natury lub bezdomnych co całe zycie spedzili w kanałach tylko o zwykłych przecietnych z wygladu facetach , od których nie wali moczem ani odpadkami i nie popuszczają farszu po gaciach tylko po prostu sa sredni z wygladu, tak samo jak są srednie z wygladu dziewczyny. Tyle że te drugie nie wezmą sobie przecitnego, takiego który odpowiada im wyglądem oj nie. One chcą brata pizda

Gość brakciepla
ja jestem brzydka i chce przystojniaka :P a co zasluguje

Ja chyba wiem o co chodzi autorowi. O to że przeciętny mężczyzna jest w stanie zaakceptowac przeciętna partnerke, niestety ona jego nie. W tym problem, że faktycznie kobiety mają wieksze wymagania niż mężczyźni, odnośnie wyglądu

brakciepla chcieć to możesz tylko czy Cię taki zechce;) a potem pełno desperatek po 30 i tworzenie o szczęśliwych singielkach bajeczek

Gość co wy pierdolicie
wyglądasz pewnie jeszcze gorzej niż sądze widać że nie znasz sie na rzeczy nawet niezbyt urodziwy kolo może znaleźć fajna babke musi mieć fajna nawijke mam kolege który ma 34 lata odstające uszy szczurzą twarz jesy chudy jak patyk ma krzywego a ma jedną z najpiekniejszych lasek jakie widziałam ma 20 lat urodziła mu dziecko był jej pierwszym facetem kocha go nad życie dla niej jest ideałem ona nawet nie patrzy na innych

zostaniesz starą panną bo nawet przeciętny chce przecietna, nie brzydką :D

Gość Sir Paździoch
Skąd wiesz, że ma krzywego ? :D

Gość /.,.,.,.
autor to zgorzkniały prawik nie ma gdzie zamoczyć:) wiec może przygarnąć NAWET przeciętna taki jest zdesperowany aby spuścić z krzyża

Gość jasne ze nas stac
"ja jestem brzydka i chce przystojniaka" a ja chce gwiazdke z nieba:classic_cool:

Gość Sir Paździoch
"Facet może zapylić 10 lasek dziennie" Ryzykowne stwierdzenie, jeśli ma dokonać tego w "naturalny sposób" :D

Gość co wy pierdolicie
bo to kumpel mojego męża i mąz mi mówił o jego mankamentach powiedzmy i dziwiło go że mimo to super laske wyrwał nie bede stara panna jak widzicie bo mam już druga połówke a oboje jesteśmy b ładni

Gość Sir Paździoch
Ładny to pojęcie względne ;)

offerma ma rację, to ewolucjonizm. Laska miała przechwycić geny najbardziej niezbędne dla przetrwania potomstwa w danych warunkach a jak wiemy w dzisiejszym świecie żeby przetrwać i coś wiecej osiagnac potrzeba dobrze wyglądac, zatem muszą szukać wspomnianego wcześniej brata pizda

Gość Sir Paździoch
Jebać ewolucjonizm ! Człowiek stać na coś więcej niż zezwierzęcenie :D