Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhfrchrfchrh

Przecietne dziewczyny nie chca przecietnych facetow

Polecane posty

Gość chrzanicie,khkhkkhkh
tak, było za miło z twej strony, wiec teraz chce zebys mnie słownie wychłostał powiem tak, może nie minimalne poziomy instynktu, a raczej umiejetnosci rozpoznawania i zaspokajania ich przede wszystkim rozpoznawania ludzie wieki temu, działali na zasadzie impuls bodziec,myślę, ze tu tkwi problem w odpowiedniej rakcji, umijetnosci kierowania sie instynktemm

obowiazkowe sa tez podatki i odbywania kary wiezenia jesli ktos takowa dostal bez zawiasow trudno zeby ludzie reprezentujacy patologie dowolnie zglaszali sie do punktu sterylizacji:-O

nie no strasznie ich to okaleczy bo nie beda mogli zrobic sobie 7 dziecka piszesz tak jakbym ich na tortury wysylala

Ciekaw jestem czy mógłbym pójść do lekarza żeby mnie wykastrował ale może poczekam parę lat aż spadnie mi popęd a do tego czasu będę walił konia

no własnie. uważam, ze ludziom się porypało wszystko, pomiajm szczanie czy sranie, ale myślisz że ludzie odpowiednio reagują na dany imupls? nie, cywilizacja tak naruszyła prosty sposób działania ludzi, ze problemy z adekwatna reakcją na impuls są efektem psychoz wszystkie drogi prowadzą do nerwic

Gość off a cievbie
ale zapocily ci sie na pewno idzi przewietrz je

offerma uspokoj sie mam prawo do swoich pogladow wybieranm mniejsze zlo

na jedno mniej wiecej wychodzi, naruszyła i przez nadwyzkę uniemozliwiła

"chrzanicie" jesteś zwoleniczką podążania za pierwotnym instynktem? To czemu nie wypinasz tyłka na widok prezentujacego fujarę zboczeńca w parku? Paleo samice tak robiły aby zwiekszyć jak najbardziej prawdpodobieństwo zapłodnienia w danym sezonie. Kopulowały ze wszystkimi adorującymi je samcami

nie czytam o tej kastracji, bo mi się nie chce, ale uwazam że to ważna kwestia do rozwiązania i jestem za. 🖐️

a to sobie uwazaj a nawet zloz pozew w mojej sprawie podac ci swoj adres na maila stary pierdolcu?:D

Gość co tam co
juz po PO

ciebie oferma na szczescie streylizowac nie trzeba i to jest duzy plus:D

Gość zamianna
ona ma takie poglady od kiedy ciebie spotkala

czy napislam że jestem zwolenniczką? naisałam to jak jest faktycznie oraz na podstawie tego co przeczytałam jak było. A jak bym chciała? Cóż, złoty srodek, w kierunku pierwotnym.

nie mam twojego maila poza tym przegralbys i musialbyc poniesc koszty procesu i wyplacic mi pozniej odszkodowanie za to ze ciagasz mnie po sadach mieszanie do jednego mojego pogl;adu calej ideologii faszyzmu ejst gruba przesada

to sie wtrace i spadam ludzie niezdatni, szkodliwi spolecznie nie powinni zyc, naturalna selekcja i tyle. Żegnam.

to nie kwestia poczucia wyzszosci, o poczuciu wyzszosci mowimy wtedy, gdy ktos ma brazowe oczy a kto inny zielone chcemu mocne, silne spol., bez nieporozumien genetycznych

*a kto inny zielone i czuje ze jest lepszy z tego tytulu

no straszna ze mnie psychopatka w takim razie jesli odbierane sa sila dzieci rodzinom patologicznym to jest to rowniez objaw choroby psych jak mozna odebrac komus jego wlasne potomstwo? skandal widzisz ja chce odebrac prawo do rozrodu tym ktorzy nie umieja poniesc jego konsekencji i powouja wiele szkod a najbardziej w zyciu i psychice swoicih dzieci no ale jestem zla i straszna bo kurwa dobro tych dzieci bardziej sie dla mnie liczy niz prawo mnozenia sie jakichs popierdolencow ktorych jednym zajeciem jest najebka pod monopolowym

nie mam sie za zadnego nadczlowieka tu tez przeginasz i przestan sie tak bulwersowac nie mam takich uprawnien zeby zmieniac prawo polskie ty znizasz kobiete do poziomu kucharki matki i sprzataczki wiec nie ucz mnie szacunku do ludzi

znam ta sytuacje z norwegia i byla sporym przegieciem ale po chuj operujesz tutaj jednym przykladem jakiegos bezsensu? doskonale wiesz ze odbierane sa tez dzieciaki maltretowane itd a swoja droga niedawno czytalam felieton pewnego dziennikarza na ten temat i odniosl sie do tej sytuacji w Norwegii:mianowicie ze lepsza taka rola panstwa ktore sie przesadnie wtraca do tego jak dzeicko jest traktowane anwet jesli prowadzi to do takich bledow niz obojetnosc i swoje racje facet mial naucz sie ze nie idalnych sposobow liczy sie ich efektywnosc

zachowujesz sie tak jakbym byla liderem jakiejs organizacji ktora zagraza wolnosci i prawom spolecznym opanuj sie troche:-O CHCIALAM tez zauwyazyc ze dyskusja na temat streylizacji miala miejsce z rok temu jak nie wiecej wiec moze nie odgrzewajmy kotletow

i po co prowokujesz? polemika z toba jest boska nie umiesz dyskutowac z nikim kto inaczej niz ty mysli

wy jeszcze? obydwoje popadacie w skrajnosci, nie ma nic czarno biale, nie ma tylko czarnych i bialych ludzi. Niestety, w Norwegii jak i w naszym zacnym kraju nie ma tego srodka, zresztą, chyba zaden kraj, nie jest w stanie wypracować takiej równowagi. Wszyscy jesteśmy psychopatami. Amen