Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhfrchrfchrh

Przecietne dziewczyny nie chca przecietnych facetow

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam
Ci przeciętni - najbardziej wyszydzają. Sama jestem pasztetem, Cie przustojni po prostu mnie nie widzą. za to cie przeciętni i reszta - jadą ile wlezie - żeby kompleksy wyrownać

Gość zdziwiastaa
uhfrchrfchrh to pewnie twoj cytat o brzydkiej kobiecie "Jezu,Jezu,Jezu- nikt mnie nie chce ,buuuAle za to mam kuciape i tanio jej nie oddam !" HAHAHA caly czas po glowie mi chodzi :P

Gość Sir Paździoch
Pasztet to tez pojęcie względne :D

Gość brakciepla
Pieknego amatora :) ?

Gość Sir Paździoch
Świat jest pełen i amatorów pasztetu :D

Gość Sir Paździoch
"jasne, bo ty sobie tego życzysz." A jak ! :D

Gość brakciepla
mi sie podoba tyyylko Will Smith ha ha ha cudowny jest :)

Gość tak się zastanawiam
Wszystko jest względne sir Paździochu

Gość brakciepla
chce miec faceta takiego jak Will piekny Smith I JUZ !

Gość sgfbhjkm
bo wy wszyscy byście chcieli od razu i byle kogo kto sie nawinie na prawdziwa miłośc trzeba poczekac jest wiele związków brzydki on ładna ona albo na odwrót kto powiedział że ładni maja byc z ładnymi przeciętni z przeciętnymi a brzydcy z brzydkimi?

Gość Sir Paździoch
Jasne, ze wszystko jest względne. Może nas wszystkich tu nie ma wcale :D

Gość brakciepla
tak tak a ja wcale nie jestem brzydka tylko Will piekny Smith

"tak czy inaczej facet może mieć w swoim życiu setki dzieci, dlatego nie za bardzo ważne jest dla niego z kim je ma" póki go nie zamkną za niepłacenie alimentów :D potem seks bedzie już tylko z kolegami z celi :P

Gość brakciepla
powiem Wam ze mimo iz brzydki to daaalabym mu szanse

Gość tak się zastanawiam
Być może, że nas nie ma. To wszystko tylko sen wariata.

Gość Sir Paździoch
"Być może, że nas nie ma. To wszystko tylko sen wariata." NIe ma co się więc pałować :D Może to tylko coś na kształt Matrixa hehe

Gość racjonalny
Wszyscy tacy wiecznie biedni i niedoceniania a jakie te kobiety są złe. Ja czytam takie tematy to już sam tytuł daje mi odpowiedź na to co nurtuje autorów tego i mu podobnych wątku. Za bardzo zabiegacie o te kobiety. Jak patrze na niektórych adoratorów to mam wrażenie, że popadają w skrajności. Albo się płaszczą albo udają taki bohaterskich, że superman to przy nich ciota. Tylko, że później po pewnym czasie kiedy kończy się siła udawania i stwarzania pozorów zwaną wielką ściema okazuje się że: Taki miłi i sympatyczny potrafi być zwykłym dupkiem i zboczeńcem, któremu zależy tylko na seksie. A Taki Silny i wysportowany kompletnie nie potrafi poradzić sobię z prozą życia polegającą np: na przewinięciu dziecka albo zrobieniu zakupów tak żeby niczego nie zabrakło. A jak to sie ma do tematu? Ano tak, że ludzie w większości wyczuwają udawanie i przez to nawet ta taka jak to określił autor przeciętna kobieta robi sie podejrzliwa bo jak coś jest zbyt doskonałe to jest jak Sci-Fi albo fantastyka tj. nierealne. Bądźcie sobą bez tych umizgów to wtedy znajdziecie kogoś a nie ciągle robić zwroty o 180 stopni, żeby siedo kogoś dopasować. Tak można robić całe życie i nic z tego nie wyniknie.

Gość Sir Paździoch
Człowiek płacze nad swymi niby to wielkimi problemami, a czymże jest wobec nieskończoności wszechświata ? Praktycznie niczym.

Gość brakciepla
rzeczywiscie jak facet umizguje kobiecie to to jest zalosne he he widzialam takie cus HAHA a pozniej uslyszalam ze ona go wykorzystuje dodam ze ona tylko piekna byla i poza tym nic ...glupia taka a on by jej nawet tylek podtarl EEEHHHHHHHHH tacy sa faceci jak babeczka ma wyglad to wszystko zrobia dla takowej buuuu a mnie nikt nie chce :( bom brzydka

Gość Sir Paździoch
a widział ktoś takie ogłoszenie: "Atrakcyjna pani pozna nieatrakcyjnego fizycznie pana, ale z dobrym charakterem" ? :D

Gość idiotyczy czy nie ale post jes
zelek pisze aby pisac

Gość Hfcgdffhb
Ej to prawda Kumpela b wysoka, mega wielki dlonie i nogi dlugie Pryszcze na gebie, chichocze glupio zarywa tylko do przystojniakow Jak mowie zeby spuscila z tonu, to patrzy jakbym z ksiezyca spadla

Gość brakciepla
Czy ktos widzial ogloszenie "przystojny mezczyzna pozna kobiete, nie wazny wiek i uroda" ;)