Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgubiłam spineczkę

Wasza pierwsza miłośc...czy nadal o niej myślicie?---wspomnienia:)

Polecane posty

Gość zgubiłam spineczkę

Czy wasza pierwsza miłośc... pierwszy związek była udana? jak wspominacie? :D może nadal kochacie?

Gość Melinka
matsko boska kiedy to było. wcale o tym nie mysle. to juz 15 lat.

Gość zgubiłam spineczkę
Ja mam 19 lat i nadal kocham swoją pierwszą miłośc- mojego pierwszego chłopaka. Byliśmy razem ponad rok. Zawsze bede miec do niego słabośc:)

Pierwsze miłości były strasznie szczeniackie . Ale jeden chłopak chyba nigdy nie wyleci z mojej głowy . tak się zakochać to grzech . chce zapomnieć i nie potrafię . 2 lata z nim nie jestem a wciąż o nim myślę , czasem tęsknię i płakać mi się chce . ; ) żałosne . bo jestem w związku a myśli i wspomnienia wciąż męczą i nie dają zająć się obecnym . bez sensu . :(

Gość Macius skarbie jedyny :(((
moja pierwsza i ostania miłość . mój Maciuś. zakochałam sie 2 lata temu. 10 miesiecy temu rozstanie ale nadal Go kocham calym sercem i cierpie :(

Gość zgubiłam spineczkę
ja też się zakochałam jak głupia w moim pierwszym chłopaku i choc nie jestesmy razem ciągle mi się tęskni do Niego. Brakuje mi jego żartów , obecności. Nie wyobrazam sobie że kogoś innego tak pokocham. Nikt mi się nie podoba bo o nim myślę i porównuje innych męzczyzn do niego. Zachowuje się jak małolata. Choc wiem,że to chłopak nie dla mnie(z innego świata) to innego sobie faceta przy moim boku nie wyobrażam:(

Gość verrrrjka
moja pierwsza miłość zostanie moim mężem w przyszłym roku po 6 latach.

Gość Macius skarbie jedyny :(((
dlaczego z innego świata? :( mój byl taki kochany ideał faceta jak ja Go kocham ;( Macius wróc

Gość zgubiłam spineczkę
Macius skarbie jedyny :(((------------------> uogólniając on był diabełkiem a ja aniołkiem... rózne poglądy na swiat itp. To nas rozdzieliło. Ale i tak go kocham!!!

czy myślicie , że ta miłość była tylko jedna i już w nikim się tak nie zakochacie. ? żałujecie. ?