Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eutyliaaaa

jestem gruba i nie wiem jak schudnac czy ktos tez ma nadwage tutaj

Polecane posty

nudy w pracy-facetom jest latwiej schudnac poza tym jesli kobieta nie moze schudnac to bardzo czesto zasluga hormonow a nie zarcia...co do kolezanki ktora schudla juz 4 kilo w 2 tygodnie-odrzucilas makaron ziemniaki chleb -a po zakonczeniu diety co bedziesz jadla? no i efekt jojo gotowy-ekstra ze biegasz...

istnieje takie coś jak zdrowy rozsądek :) jeżeli odrzuciło parę rzeczy to się człowiek do tego przyzwyczaja. :) a po za tym po swoim osiągnięciu celu trzeba ostrożnie już jeść, można jeść ziemniaki czy tam makaron ale w małych porcjach. i EFEKT JOJO nas nie dotknie :) trzeba kontrolować swoją wagę. A jeżeli ktoś nie wyobraża sobie nie jeść ziemniaków itd. to wystarczy zmniejszyć porcję. Zamiast 8 ziemniaków to można zjeść 3 ziemniaki. Trzeba sobie poczytać w internecie coś na ten temat :)

do kafeteriansgirl polecam abs8 są ćwiczenia na rózne partie ciała. można na youtube sobie sprawdzić lub jest też taka fajna pani fitappy2 :) ma tez fajne ćwiczonka.

Gość Smile:):)
Taki problem to nie problem. Ja nie mogę jeść nabiału, glutenu, bo jestem na to uczulona. Słodycze w dużych ilościach też odpadają. Dziewczyny jedzcie z umiarem, ruszajcie się i nie będzie problemu z wagą. Tylko żadnych cudownych diet, bo one tylko szkodzą!!!