Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SilnaKobieta

Gdzie ci mężczyźni , prawdziwi tacy...

Polecane posty

Gość SilnaKobieta

gdzie jesteście Panowie? Mam już dość mamisynków , bez własnego zdania . Facetów , ktorzy przed lustrem spedzaja wiecej czasu niz kobieta . Facetów , ktorzy ubierają się jak geje , w spodnie rurki i trampki. Facetów golących się na zero jak oskubany kurczak . Facetów , co to nie potrafią wkręcić żarówki . Facetów , ktorzy z byle problemem dzwonią do kobiety z tekstem " gdzie to lezy " , "jak to włączyć " . Gdzie znajdę prawdziwego faceta 30-35 latka , ktory jest zyciowo zaradny , zyciowo inteligentny ?.

Gość żonaty mąż
trzeba było uważać i zaklepac takich jak ja a nie wizac sie z ciotami

popieram :D faceci są teraz tak zniewieściali, jeszcze kilka lat temu to może było pociągające ale teraz jest wstrętne :)

No facet w trampkach nie może być życiowo zaradny i na bank nie umie wkręcić żarówki. Ps mogłaś napisać że szukasz dobrze sytuowanego faceta w wieku 30-35 lat a nie piszesz bajki :classic_cool:

Gość rfkerojkoil
O rany, jak spojrzalam na top , to pomyślałam, że ktoś odświeżył mój damwny.Co Ty , o taki materiał teraz trudno.Musisz się uzbroić w cierpliwość.

Gość napalona kotka
wiesz co w dzisiejszych czasach chyba już nie ma takich facetów... wymarli jak dinozaury...

Gość żonaty mąż
nie ma teraz same cioty lalusie i mieczaki

hahah znajdziesz ale facetów którzy dopiero ucza sie zycia i z czasem tacy beda : ) ci 30-35 latkowie sa juz przeciez zajeci bo gdyby nie byli to jednak nie byli by tacy jak mowisz: ) wiec przykro mi dziewczyno ale trzeba było wczesniej o tym myslec a nie tylko praca i swoje zycie na głowie, chyba ze uszczuplisz wymagania i znajdziesz sobie młodszego o te pare lat : )

Gość rfkerojkoil
Sosssssssssss, czyżbyś był tym młodszym? :D

Gość SilnaKobieta
Fiku miku , krzyczę z Tobą

młodszym uczacym sie tak :D ale nie przepadam za starszymi ode mnie kobietami : )

Gość rfkerojkoil
Męska żecz, próbujesz być zabawny, ale jesteśmy w stanie to uwierzyć, więc uważaj :D Takie czasy, wszystko możliwe.

Raz próbowałem dokonać napadu na bank ale założyłem na głowę kalesony nie muszę chyba mówić czym to się skończyło. :classic_cool:

Gość rfkerojkoil
Co to znaczy : "młodszym uczącym się"? Student, czy raczej zgodnie z powiedzeniem, zresztą okropnym, " na starej......to...itp.?

Gość mam podobny problem ale
z tego co napisalas to wynika ze potrzebujesz brudasa bez trampek do tego zarosnietego pewnie nawet na plecach :D ktory bedzie ci remontowal mieszkanie i sprzatal a nie faceta.

Ja jestem młoda i odnosząc się do wypowiedzi sos-a - ci modzi wolno się uczą :O tacy raczej mało pojętni :D

Gość rfkerojkoil
Autorko, po wstępnym na razie rozeznaniu, mogę stwierdzić, że tych prawdziwych to tu nie ma.:D

nie chodzi mi o dupczenie czy studenta tylko chodzi mi o uczenie sie zycia, zaradnosci zyciowej :) kazdy młody facet po 20 uczy sie roznych prac itp(prócz studentów bo to lenie zyciowe tzw przedłużanie sobie beztroskiego zycia) wiec po 20stce przechodzi sie do tego etapu : )

Siedzenie przed lustrem to nie dbanie o higienę osobistą 10 min golenia i 10 min prysznic tyle wystarcza by jakoś wyglądać :)

a gdybym byl mlotkowym? to co bys powiedziala??......chciala bym...chciala!!!! chiala bym...... Ale dzis juz takich nie ma, zostaly same "kalesony" a nie mezczyzni!!!!

Gość rfkerojkoil
OOOOOOOOOOoooo męska rzecz może się i nada. Spędza calutkie 10 minut na goleniu.Jest szansa więc , że może i prawdziwy, ma co golić.No bo dziewczyny, nie sądzicie, że ci młodzi to nawet i nie mają co za bardzo???????????? :D