Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjantt.......

dlaczego polacy głosuja w wyborach i przygotowuja koryto politykom

Polecane posty

Gość policjantt.......

:(

Gość don antobello
wprowadzić jednomandatowe okręgi wyborcze do sejmu, czemu ci skurwiele się sprzeciwiaja i boją jak ognia i związać ich z wyborcami z danego okręgu..

Gość policjantt.......
i złodziejscy politycy to zmienia przeciez im zalezy tylko na ich korzysciach

Gość ptasiek nastroszony
nie pojdzie element wyborczy przyklepać to sami się wybiorą wg sondaży. i kogo będzie obchodzilo biedactwo , ta tłuszcza zadłużona

Gość policjantt.......
dlatego powinnismy bojkotowac wybory!!!!!!!

Gość don antobello
bojkot oznacza oddanie wyniku wyborów garstce zapaleńców a cały naród na pewno nie zbojkotuje wyborów, same przydupasy partyjne mogłyby przesądzić o wynikach..

Gość policjantt.......
nie badzcie smieszni polska jest skazana na bankructwo

Gość facet87
Demokracja to panowanie ludu. Kto nie głosuje daje upoważnienie do rządzenia innym i staje się korzystnym idiotą.

Gość policjantt.......
jaka k.rwa demokracja przeciez kolo który jest 1 na liscie zawsze wejdzie chocby miał 1 głos a ten który jest 20 nie wejdzie chocby miał 100 tys. Boze jacy jestescie naiwni myslicie ze jakiegos janka zdzicha czy franka obchodzi was los???? noz k.. nie badzcie smieszni

Gość maracje
Jak widzę celebrytów i dobrych mówców i nic po za dobrym bajerem czy gadaniem ,to zastanawiam się czy oprócz haseł ,hepeningów ,prania mózgów młodzieży ,zmiennymi poglądami i orientacjami partyjnymi lub religijnymi ,kontrargumentami pod publiczkę ,szkalowaniem innych ,niekiedy demagogią ,medialną reklamą samych siebie -to czy ich wybranie da chleb, pracę ,usunie ważne nasze problemy ,da spokój ,pewność jutra ,poprawi warunki życia w kraju? Myślę ,że reprezentują te wartości , poglądy ,wizje ,zmiany światopoglądowe obyczajów i wartości które najmniej mają wspólnego a raczej realnego to co interesuje najbardziej przeciętnego Polaka w życiu codziennego jutra i czy ma związek to co najważniejsze dla nas ? A jeżeli mówią głosujcie na nas to co mogą nam zaoferować w realu bo mówić to można wszystko i jak pięknie . Na przykład gdy widzę w telewizji Kalisza ,Palikota ,Siwca i innych gorliwych w szukaniu tematów zastępczych – to tracę humor i dobre samopoczucie i zmieniam pilotem na inny kanał aby ich już nie słuchać.Coś mi wewnętrznie podpowiada ,że to wątpliwi politycy i polityczki i po za karierami w polityce i dobrym występem w telewizji - nic konkretnego oraz ważnego nie przyniosą. Ostatnio powiedział mi znajomy student -” słuchaj Palikota to będziesz chodził w trampkach w zimie ” .Czy oni tacy dobrzy profesjonaliści czy raczej dobrzy mówcy czy ja jestem głupi ,że ich tak oceniam mając wątpliwości i obawy które oby nie okazały się prawdziwe gdy dorwą się do władzy .A póki co drogie stołki i lukratywne posadki do Brukseli są w zasięgu ich możliwości bo są wyborcy którzy do Europarlamentu takich figurantów zapewne wybiorą