Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DHSAJDHSAJHDFDGF

za bardzo się wszystkim przejmuje?

Polecane posty

Gość DHSAJDHSAJHDFDGF

Na pewnym forum napisali mi, że mam nerwice natręctw. Tym sposobem znalazłam Wasze forum. Nie wiem co się ze mną dzieje.. chyba za bardzo koncetruje się na sobie. Gdy rano wstaje przesiaduje pół godziny w łazience na porannej toalecie. Wszystko musi być idealnie, wytrąca mnie z równowagi pojedynczy włosek odstający od codziennej fryzury. Gdy już inne na uczelnie muszę przejrzeć się z tysiac razy w kazdej wystawie, w każdym samochodzie czy wszystko jest ok. Kiedy już jestem pewna, że wszystko jest na swoim miejscu, jednak w szkole jakaś koleżanka/kolega spojrzą na mnie dziwnie mój dzień zmienia się w jedną wielką porażkę. Mama powiedziała mi ostatnio, że za bardzo skupiam się na sobie. Chyba ma racje. Nie czuje się dowartośiowana, jeśli nie poczuje się aprobowana przez mężczyzne. Jeśli zauważe w tłumie jakiegoś faceta, a on mnie nie czuje się podle i jest mi z tym źle. Staram się panować nad każdym ruchem, gestem, mimiką, ale wiem że i tak mi to nie wychodzi.... czy są na to jakieś sposoby? pomijając psychologa... tam pojde w ostateczności, narazie chce sobie sama pomóc.... przecież kiedyś wszystko było inaczej. Dawniej nie obchodziła mnie opinia innych ludzi, teraz robie wszystko, by jak najlepiej wydać... to się stało chyba jakąś chorobą. POMOCY

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować