Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

październikowy sukces

Opowiem wam trochę o sobie!!! Co o mnie myślicie?

Polecane posty

Gość moim zdaniem zakompleksiony
bajkopisarz :D kluczowe słowa w ocenie to -Przystojny - facet na prawdę przystojny tak o sobie nie napisze, bo po co? woli wyrwać laskę na swój urok niż się nad ty rozpisywać! -Obserwator - tak mówią o sobie ludzi, którzy tak na prawdę nie maja odwagi się odezwać w towarzystwie -Mściwy i pamiętliwy - tacy sa ludzie nie zakompleksieni, izolują się nie mający swojego życia, za to mają za dużo czasu i się skupiają na rozpamiętywaniu...

uwagi ludzi zeby podaac na maksa pobiezny opis siebie i pytac co o tym mysla obcy ludzie

Gość z opisu wynika tylko jedno
ze jestes pusty. A juz napewno nie chcialabym FACETA piszacego na kafeterii

Gość najwieksza tragedia
wspolczesnych mlodzikow jest to ze mysla ze sa przystojni tylko dlatego ze sa wysocy a juz nie wazne ze sa brzydcy albo nieksztaltni ze wygladaja jak ten pasztet tatus z klanu, wazne ze sa wysocy . Tak wmawiaja dzisiejsze media

Ale zdajesz sobie sprawę, że to nie jest zwykła praca? Aby zdobyć mandat posła bądź senatora trzeba być wybranym :). A aby być wybranym trzeba startować z listy (na posła) lub być kandydatem w okręgu (na senatora). Aby to zrobić należy zostać członkiem jednej z głównych partii politycznych (mam na myśli te parlamentarne), działać ileś tam lat, po czym załapać się na wysoką pozycję (najlepiej miejsce 1-3) na owej liście i zostać miłym, przestrzegającym dyscypliny partyjnej szeregowym posłem :)