Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekladaklaak

ona odbiera mi chlopaka !

Polecane posty

Dziękuje wam bardzo za to co napisałyście :) Ale chyba jednak uczucie sie wypala, nawet przestalo mu zalezec na seksie, sam z siebie nie wykazuje checi, pocalunki sa bo sa, ale zazdroszcze jej, ze ma takiego wspanialego przyjaciela i wspolczuje sobie ze trace chlopaka i nie potrafie tego zapobiec, owszem probowalam udawc bezradna ale po dluzszym czasie uslyszalam ze robie z siebie ofiare losu.

moze i przegra ze bedzie cierpiec ale tez wygra bo nie da sie nabrac na jego sztuczki. A ona tez jest nielza, nie wierz w jej dobre intencje pisania do ciebie..

wiesz ...czasem jak sie nie da prosbą czy groźbą trzeba zrobic doswiadczenie... przykład... mój polazł na piwo.."z kolegą z wojska" o jakim przez 2 lata nie słyszałam ani razu... nie mówił mi o tym, że gdzieś sie wybiera... dopiero zadowolony swtierdził że się nawalił... nie widział w tym nic złego ...wiec ja też postanowiłam umówic się z kolegą z wojska (w wojsku nie byłam z nim ale kolega z wojska to kolega z wojska bo tam pracuje) i tez dowiedział się o tym gdy już wróciłam... dopiero wtedy dotarło do niego że to uwaga jest "złe" ;) Nie wiem jak jest u was dokładnie , bo Ty wiesz lepiej jak to wygląda ale jeśli go kochasz to ciężko bedzie go zostawic i patrzec na tą "przyjazn". Tak czy inaczej będzie dobrze ;)

Takie cos niestety nie istnieje, bo co by nie było, kobieta i męzczyzna sa tak skonstuowani, aby przyciagac się wzajemnie. Przyjazn to tez milosc, takze nie tylko rozmowy z 'przyjaciolka'. Przyjazn to tez odczuwanie jej radosc, smutkow...

@Moje Oczy Sa Niebieskie Przyjaźń damsko-męska istnieje. Jest jednak trudna i wymaga dużej dojrzałości, samokontroli. Dla mnie stała się możliwa po 30sce (ok 33-35 lat). Wszystkie przypadki jakie znam to właśnie ludzie w tym wieku i tacy którzy są w stałych zdrowych związkach.

Chciałam się na niej zemścić, idzie teraz do 1 klasy, do naszego liceum bylabym w stanie "umilic" jej pobyt ale stwierdzilam ze znize sie do jej dziecinnego poziomu. Od wczoraj wogole sie do mnie nie odezwal a wiem ze dzisiaj sie z nia spotkal, napisałam tutaj bo mam dosyc juz tego.

wiem ze dzisiaj tez sie z nia spoykał... a nie odzywa sie do mnie od wczoraj. Nie odzywa sie do ciebie ale z nia sie spotyka. Pomyśl. Twój chlopak spotyka sie z inna dziewczyna gdy ty siedzisz sama w domu i rozpaczasz. Nie wiesz nawet co oni tam robią... Nie mowię, ze nie powinnaś mu ufac, uwazam ze zaufanie to podstawa, jednak to chlopak.

Macie racje, zawsze wolal mnie od niej a ja bylam glupia, musze to zakonczyc bo nie chce dluzej byc w takiej styuacji i wspolczuje kolejnej jego dziewczynie.

czarna_meteora popieram... Ty powinnas byc na 1 miejscu... Ty... on nie ma obowiązku robic jej za chusteczkę, przytulankę czy pocieszycielkę... Skoro on do niej się odzywa a do Ciebie nie to o czymś świadczy... osobiście u mnie by to bez awantury nie przeszło ;p Są młodzi lubią spędzac ze sobą czas, on porzuca cie na każde jej skinienie udusiłabym! x)

pryszcze? heh jak na nia patrze to jest idelna, cera gladka, szczupla, wysoka, dlugie geste wlosy, ladna.. chociaz nie uwazam ze cos mi brakuje z wygladu

pryszcze? heh jak na nia patrze to jest idelna, cera gladka, szczupla, wysoka, dlugie geste wlosy, ladna.. chociaz nie uwazam ze cos mi brakuje z wygladu Pozwolic facetowi miec przyjaciółkę to jedno, ale pozwolic miec "idealną" i widziec jak za nia biega to gruba przesada... Dodatkowo ta 16-tka to mała manipulatorka i potrafi idealnie go odciagac od ciebie... ;/ że keidyś ich coś łączyło to tym bardziej... przerąbane ;p

Tak ale zawsze patrzylam na nia jak na dzieciaka a nie rywalke, teraz tak mnie olsnilo, no i czas to zakonczyc :) ciekawe ktorą wybierze i tym razem nie bedzie slodkiego usmiechu i przeprosin.

Ale to mała różnica wieku nie widze niz złego w zwiazku 16-tki z 18;P Mimo wszystko była rywalką, Jestem starsza od Ciebie a gdyby mój facet latał za 16 udusiłabym go juz na wstępie ;p

Gość lubie rozkopywać stare wątkii
jedna z wielu historii na forum, ciekawe jakie zakończenie mieli :P