Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalzalzalzalzalzalzalzal

zrobiliście ostatnio coś głupiego?

Polecane posty

i nie możecie sie z tym pogodzić? :) mi to nie daje spokoju, chcialabym miec takie świecidełko jak z Facetów w Czerni, zeby wymazać pamięć

Tak, ale dzięki temu doznalam wewnętrznej przemiany i zamierzam być lepszym człowiekiem :)

Gość kakakkaa
ja ostatni klepnęłam gościa w tramwaju w głowę ,a potem szybko się odwróciłam nie wiem dlaczego to zrobiłam :D

Gość USA my dream
usiadlam na sedesie i pękł pode mną

kakakaka a ile ten gościu miał lat na oko ? :D pytam bo mnie jakaś dziewczyna ostanio w głowę klepła nie mocno ale klepła :D

Gość czyjestnaforumktoskto
zalzalzalzalzalzalzalzal a co to byla za glupota? opowiadaj wygadaj sie

haha w tramwaju kogoś klepnąć to nic, mozna udawać że niechcący :P

Gość kakakkaa
tak z 20-25 :P

Gość kakakkaa
ale ja go klepnęłam tak jak się kelpie murzyńskie tyłki w teledyskach hahah :D

uwaliłam sie w barze, potem poszlam do drugiego i doprawiłam się, wyszlam na autobus, akurat jechal ostatni do mnie. wsiadam, patrze - jakeiś azjatki siedza i gadają po angielsku. to ja do nich ide i zacynam cos gadac! chyba mi sie jeszcze język plątał, glupio mi bylo troche bo chyba miny mialy nietęgie z tego co teraz pamiętam :D potem wyszly, ja siadam, jak sie okazalo - obok mojego kolegi... jemu tez cos zaczelam gadac, przepraszać ze sie troche nawaliłam... wiem ze to moze nic ale i tak mi glupio, caly dzien nie daje mi to spokoju :( to pewnie pzrez to, ze pare dni temu poteżnie najebalam sie cytrynówką i obeicalam sobie, ze nie pije ;(

dobrze, ze mu nie powiedziałaś, ze ma łeb jak murzyński tyłek z teledysku chociaż :D

kakakkaa aha ;) to nie mnie :D jak mnie klepła ta dziewczyna to się poszkrobałem po głowie a ta sie śmieje :D to się pytam ładnie tak zaczepiać ? ;p a ta gada że jej ręka zjechała z trzymania :D spoko ;)

Gość czyjestnaforumktoskto
zalzalzalzalzalzalzalzal o jejku taka pierdola sie przejmujesz myslalam ze cos gorszego zrobilas, ja bym to olala. raz na jakis czas mozna sie nawalic i zrobic cos szalonego :-P nie przejmuj sie, bo nie ma czym

Gość Christina Ag.
kupiłam osiem pojedynczych rolek papieru toaletowego, a pani przy kasie spytała się, dlaczego nie wzięłam jednej paczki z ośmioma rolkami :D

Gość zalzalzalzalzalzalzalzalzal
wiemzeto nicaletoprzelewa czare glupich rzeczy jakierobilampo pijaku :(

Gość Bronx City
Koneserka męskich łydek konmeslyd@tlen.pl'; podpucowałam moje ex jego obecnej Ty to jednak moasz mocno zjebany charakter :O

Gość ferdynand k. :)
pamięć krótkotrwałą można wymazać odpowiednim impulsem elektromagnetycznym :D zbudowałem nawet takie urządzenie, działa na dwie baterie 9V, odsprzedam projekt za 2000 zł :D

zalzalzalzal jakie ja głupie rzeczy robiłem po pijaku :D znaczy dla mnie głupie a raczej śmieszne :D wszedłem do autobusu i kazałem każdemu wstać i razem ze mną śpiewać :D a jak nie wstali to tym co nie wstali spiewałem hej hej kto nie stoi ten z policji hej hej :D i wiekszosc zaraz wstała :D

ferdynand dzięki,mozespróbuje paralizatorem,którym moja mama podpala gaz w kuchni?

Gość chcestaduciec
waz w jaskini masakra ciekawe czy kierowca wstal :-P

haha to nieźle, ja pamietam,ze biegalam po mieście w szlafroku i czapce z rogami iczarną czupryną, jeździlam na rowerze po uprzednim waleniu wina w krzakach, przewracalam sie co 5 metrow o slupy, najgorszetobylo jak chlałam spirytus podkościołem zdwulitrowej butelki po cisowiance- ksiądz zadzwonil na psy,potem lezalam przez 3 dni w szpitaluna ubserwacji zkoleżanką. oni mi pobierali krewa ta znalazla jakis wózek inwalidzki i zaczela na nim spierdalać

dla mnie nie głupie tylko śmieszne. Robie to jeszcze czasami :D jak jestem na rauszu :D chociaż i po trzeźwemu mogę taką akcję zrobić :D więc uważajcie bo jak mnie spotkacie w autobusie tramwaju pociągu to będziecie musieli śpiewać :D ;P

Wąż,skąd jesteś?