Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wsciekladaklaak

16 latka kreci sie wokol mojego chlopaka, dosyc !

Polecane posty

przyjaciolka mojego chlopaka.. napoczatku jak sie poznalismy miala chlopaka, od paru miesiecy juz nie moj jest na kazde jej zawolanie na kazdego sms , mam tego juz dosyc

Rozmawiałam z nim, rozmowa skończyła się płaczem z mojej strony. Powiedział że porozmawiamy jak sie uspokoje i wyszedl, na drugi dzien przyszedl z roza i mnie przeprosil, spedzilismy mile popoludnie ale wieczorem wlasnie dostal tego sms ze ona sie nudzi i poszłaby na spacer, odebralam za niego i to byl ostatni raz bo ma telefon na blokade od niedawna, pytalam kogo wybiera mnie czy ja, zaczal i sie smiac i powiedzial ze mnie kocha i zadna 16 latka tego nie zmieni.

Jejku,po ile wy macie lat?Twój chłopak ma przyjaciółkę szesnastoletnią?No,no...

mamy po 18 lat, nie uwazam siebie ani jego za dziecko, za ta ja uwazam za rozkapryszona dziewczynke, ktora zawsze musi postawic na swoim

Jesteś raptem 2 lata starsza, a zgrywasz wielce dorosłą. Wina nie leży w dziewczynie tylko w Twojej relacji z chłopakiem.

Nie zgrywam wielce dorosłej a wina lezy tylko i wylacznie w niej, gdyby co 5 minut do niego nie pisala to nie bylo by problemu, uzaleznila sie od mojego chlopaka.;/

To Twój chłopak dopuścił do tego, by ona ciągle go absorbowała swoją osobą. Przez tą zazdrość widzisz to inaczej niż ja i chyba nie do końca rozumiesz co chcę Ci przekazać.

00:09 [zgłoś do usunięcia] 12skizto Jesteś raptem 2 lata starsza, a zgrywasz wielce dorosłą. Wina nie leży w dziewczynie tylko w Twojej relacji z chłopakiem. A ja uważam,że ma rację.Owszem,można pomóc koleżance,ale żeby był na każde jej zawołanie?"bo ona poszłaby na spacer,bo jej się nudzi"...Niech idzie! :D :D :D Kurcze,on ma dziewczynę!

Gość Cycek1000uk
to ty tez znajdz sobie kolege 16letniego i zobaczysz jak ten twoj bedzie wariowal

Gość efklmjweijflzsz,lkmd
12skizto- masz RACJĘ. poza tym jestes sliczna

Gość Cycek1000uk
tez bym chcial zeby jakas fajna 16 latka sie kolomnie zakrecila dala by mi troche energi młodzienczej ja mam 28 lat a czuje sie na 48