Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 69renata75

kto lubi ekshibicjonistki?

Polecane posty

Gość 69renata75

od urlopu wiem,ze taka jestem

Gość xxl-men
Ja lubie. A masz co pokazac?

Gość 69renata75
wszystko

Gość 69renata75
i mam troszke doswiadczenia

Gość xxl-men
To znaczy pokazujesz sie obcym facetom nago. To napewno faceci tez ci swoje paly pokazuja?

Gość 69renata75
nie zawsze ,ale dla mnie jest najpierw najwazniejsza moja prezentacja

Gość 69renata75
ok,prawie zawsze

Gość VizardWro
Witaj. Może temat odświerze, ale uwielbiam ekshibicjonistki. I te naprawdę odważne, potrafiące się całkowicie odsłonić. Np. spacer po lesie, parku. I te "ukryte ekshibicjonistki", które prowokuja wyglądem, odsłaniajac niby przypadkiem intymne cześci ciała. Np za krótka spódniczka, podwiewajaca. Za duża lub za mała bluzeczka z dekoldem... (fajne widoki przy pochyleniu ciała), widoczny brak bielizny pod opietą odzieżą... przeźroczysta bluzka, koronkowa przeswitująca sukienka. Rozpieta mocniej bluzka..... biała bluzka bez bielizny podczas deszczu :). Wszelkiego rodzaju bluzeczki i sukienki z zameczkami, rozpietymi za mocno, niby przypadkiem :) Czy np. przebieranie sie przy oknie, chodzenie po domu nago... seks bez zasłonietych zasłon. Lubie takie kobiety, i wcale nie jestem zazdrosny w ich towarzystwie o wzrok napalonych samców. Po prostu, podnieca mnie to. Szczególnie, gdy kobieta jest smukła i ma co pokazać. Taka moja uwaga, że odsłaniając ciało w odpowiedni sposób, nikt nie powie że zachowujesz sie jak dziwka, tylko - masz klasę !!! pozdrawiam i chętnie poznam, ekschibicjonistki z Wrocławia. ...mam marzenie, zakochać sie w ekshibistionistce....

Gość VizardWro
masz rację .. Amerykan :) A tak już poważnie... to robię błędy, zjadam literki itp.. , i nie jestem z tego zadowolony.

Gość RadomianinLizacz
Renatko lubisz jak ktos cie oglada nago? bo ja to uwielbiam

Gość A kto nie lubi? ;-)
Ja lubię jak ekshibicjonistka wejdzie na kamerki internetowe i twierdzi, że się nie rozbierze. Po jakimś czasie rozmowy zwykle daję się ją namówić by trochę pokazała, by zdjęła stanik spod bluzki itd. Czasem najlepsze akcje są gdzieś o 3:00 w nocy gdy jakaś zabłąkana dziewczyna, która nie może spać odważy się i zawita na show __ http://daa.pl/34e8 __ Nie raz kończyło się to jej orgazmem na wizji ku uciesze kilkunastu oglądających.

Gość adas34343
gdybys byla prawdziwa ekshibicionistką to byś nie wstydziła się tu pokazać swojej nagiej foty, niestety tylko bredzisz i nie wiesz co to jest

Gość adas34343
gdybys byla prawdziwa ekshibicionistką to byś nie wstydziła się tu pokazać swojej nagiej foty, niestety tylko bredzisz i nie wiesz co to jest

Gość sabina66
lubie nago spacerowac w nocy nad jeziorem

Gość [zgłoś do usunięcia]1
A owe Panie to nie pokazują przypadkiem cipy i cycek byle komu ?

Gość napalony 24 lata
jakaś chętna na cam sex? bez pokazywania twarzy, tylko moj kutas i twoja cipka, jak coś to skype patsty88

Gość Sabina66
po prostu uwielbiam pokazywac sie nago.najlepiej zupelnie obcym osobom