Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość new.......

Przegrałam życie...

Polecane posty

Gość new.......

Mam 19lat, ale już od 4 utwierdzam się w tym przekonaniu. Oto niktóre przykłady, dlaczego przegrałam życie: -jestem brzydka, przez co mam niską samoocenę, brak mi pewności -nie mam pieniędzy - na ciuchy, a co najwazniejsze - studia -mieszkam na wsi, co utrudnia mi znalezienie jakiejkolwiek pracy -nigdy nie miałam chłopaka -nie mam przyjaciół, ani nawet znajomych - nawiazuje znajomości przez internet -nienawidze swojej rodziny, wogóle nie mam w niej oparcia Mogłabym jeszcze wymieniac i wymieniac, ale jakoś ciężko mi.. :o

Gość new.......
Czyli jestem wśród swoich? fajnie. dolny śląsk

Gość lubiekafehuig7f6e
1. masz inne atuty 2 i 3. to wyjedx do miasta 4. do tej pory nie miałaś 5. więc jednak masz kilku znajomych 6. myślę, że wyolbrzymiasz troszeczkę:)

Gość new.......
złudzenie? co masz na mysli?

Tak, wśród swoich Jestem Twoją rówieśnicą jakby co Z pracą i w miastach lipa trochę, a nie myślałaś o pracy nad morzem? Fakt, samej ciężko wyjechać no ale zawsze może w necie kogoś znajdziesz A tak długofalowo w jakimś mieście by się zaczepić przydało, pokoik wynająć, kasy trochę odłożyć i za rok na zaoczne Albo do policealnej

Gość new.......
To się tak łatwo mówi - wyjedź do miasta :o nie mając pieniedzy jest to raczej trudne do zrealizowania..

Gość new.......
Prawda jest taka, że przyjaciela nigdy nie miałam i chyba już mieć nie będę. Ja już po prostu nie wierze w przyjazn. w miłość tym bardziej.

Gość kjejkhfjkjfkj
Znajdź sobie jakieś hobby , bo to będzie dłuuuuugie życie .

Gość new.......
Hobby mam :):)

Gość kjejkhfjkjfkj
Internet się nie liczy , rób coś konstruktywnego .

Z góry nic zakładać nie ma co, ale warto jednak próbować Jak w tym roku Ci nie wyjdzie to za rok spróbuj, kasy uzbierać i potem pracę w mieście A hobby fajna rzecz, i wcale nie musisz niewiadomo czego robić i kasy wydawać

Gość *liliann
@ new....... W Twoim wieku myślałam o sobie tak samo. A teraz mam fajną pracę, super chłopaka, nadal mieszkam w małej mieścinie, ale do czasu. Studiów niestety nie zaczęłam, bo na to nadal nie mam, ale też do czasu. Za to poszłam do studium bo na to mogłam sama zarobić. Przyjaciół też nie mam, jak tylko skończyła się szkoła to i znajomości zakończyły się. W rodzinie też nie miałam wsparcia i nie mam nadal, dawałam sobie radę sama. Mimo wszystko nie uważam się za przegraną, bo daję sobie radę i nie załamuję się :)

Gość new.......
Hobby daje mi jakąś satysfakcje tylko na chwile. Później znowu wraca ten marazm.. Jednak najbardziej chyba z tego wszystkiego doskwiera mi samotność.

Gość new.......
Tez bym chciała wstać i powiedziec 'dam rade', ale po prostu nie potrafie..

Gość jestemtono
prowo

Gość new.......
Oczywiscie :o nie mam co robić o 2:53 tylko siedzieć i wymyslac prowo.. 🖐️

Gość Ciągle Głodna Panna
Wpiehdol tabliczkę czekolady + wypij kawę = rozendorfinowane adhd Wyjdź przed ładnie ubrana, zadbana i ruszaj w świat dupę, mała !! Nigdy nie jest za późno, żeby zrobić pierwszy krok. A jak nadal nic, to sobie Secret przeczytaj. Fajna książka i działa. Przeczytane, sprawdzone. :)

Gość i uśmiechnij sie :)
jutro będzie gorzej a po jutrze jeszcze gorzej.. :)

Gość jack ill
zawsze może być lepiej:)

Gość tiramisooo
idz popracuj w hospicjum lub w schronisku dla psów co masz blizej , nie użalaj się nad sobą , jest tyle istot w gorszej sytuacji niz twoja