Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rthgh

Dziewczyny,co byscie czuly gdyby

Polecane posty

Gość Rthgh

Gdybyscie dowiedzialy sie,ze wasza przyjaciolka chce zmienic plec

Gość fox.com
szok a potem podziw, ze ma na tyle odwagi by zrobic cos dla siebie wbrew opinni innych. duzy podziw i szacunek!

Gość Rthgh
Nie wiem,czy ma tyle odwagi,mowi ze czuje sie jak mezczyzna w ciele kobiety i nie akceptuje swojego ciala,mysle ze ona jest bardziej zdezorientowana niz ja,pytala co bym zrobila gdyby zmienila plec

Gość fddfddfffgfg
to są osoby chore umyslowo, bardzo niedojrzale. ale jak chcą zmieniac jak chcą sie okaleczac to prosze bardzo, wspolczesna medycyna na to pozwala.

Gość workowata_moszna
Ciesz się z tego. Zrobisz z niej sobie kochanka i będziecie żyli długo i szczęśliwie jak w tych bajkach co zaczynają się od "za górami, za lasami..."

Gość Rthgh
To nie jest smieszne :( nie wiem co robic,moze to tylko chwilowe odczucie spowodowane dojrzewaniem?ma tak od roku....boze juz sama nie wiem,pomozcie :(

Gość workowata_moszna
A ile to ma lat? Może chwilowa zachcianka tego czegoś to jest?

Ja bym pomyślała, że cierpi na transseksualizm, albo coś pod ten deseń i potrzebuje pomocy psychiatry.

Psycholog, czy psychiatra to już tam nieważne od czego zacznie. :P Dobrze by było jakby autorka namówiła swoją koleżankę na wizytę u specjalisty, bo z tego co mi wiadomo tego typu zapędy są niestety poważnym zaburzeniem psychicznym.

Gość Rthgh
Mam nadzieje,ze to przejsciowe wlasne,ma 16 lat,ma tak od roku.mowi ze ma mysli samobojcze spowodowane tym,ze nie jest mezczyzna.i chce aby zwracac sie do niej jk do faceta i zeby ja tak traktowac. to moze byc chwilowe tylko???zwiazane z okresedm dorastania

Gość Rthgh
Up :(