Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hoda Hafez

DD na spokojnie :)

Polecane posty

Miriam, jak Ty to wytrzymujesz? Mam jakiś megakryzys... Powiedz mi jak wytrzymać 3 miesiące... ;( życie jest bez sensu. Nie chce mi się żyć. Wszystko jest do dupy. A ja nie mogę zjeść czekolady. Nie chce mi się żyć.

Hooda nie łam się. :) Ja uważam, że ta dieta jest rewelacyjna. Rano zjadłam cztery dukanowe gofry z serkiem na słodko z dodatkiem wanilii, na drugie śniadanie wielki kawał sernika z kawą a na obiadek będzie pierś smażona na serku wiejskim z koperkiem. Je się dużo, czekoladę też można sobie zrobić, widziałam przepis w internecie, nutellę można robić, ciasta. Nawet przez chwilę nie było mi ciężko na dukanie. Całe życie mogłabym się tak odżywiać ale jeszcze tylko dziesięć kilo i przejdę na trzecią fazę. Uszy do góry. :)

Gość dieta dukanaaa
cześć, mam takie pytanie czy jest ktoś chorujący na atopowe zapalenie skóry i stosujący dietę dukana ? chciałabym wiedzieć czy jest sens jej stosowania i czy macie efekty ? z góry dzięki :)

Hoda Hafez przepraszam ze tyle nie pisałam...a ty miałas kryzys i ci nie mogłam pomóc, tylko nie rezygnuj z tej diety=D BO ZOSTANE SAMA I CO JA ZROBIE=D mam w sobotę wesele i zamierzam w miarę normalnie jeśc, idę z kolegą i nie zamierzam się przejmować tylko dobrze bawić=))) kiedys może schudnę te 5kg=)