Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nicka

co sie dzieje??

Polecane posty

Gość nie mam nicka

Hej moja mała skończyła .pół roku i do tego czasu przesypiała całe noce ładnie a teraz popłakuje przez sen lub budzi sie z wielkim placzem i tak kilka razy w ciagu nocy nie wiem czy jest głodna wiec jak sie obudzi z tym wielkim placzem to daje jej mleko wypije i dalej idzie spac ale za jakis czas znowu poplakuje i ja nie wiem co sie dzieje :(

Gość Gosiaczkowo
miałam identycznie z synkiem. Gdy skończył miesiąc przesypiał całe noce, czasami zdarzyła się jedna pobudka, a gdy skończył 6mies. co 2godz. Zęby nie szły, jadł za każdym razem, próbowałam oduczać od mleka, dawałam samą wodę to wstawał co 30min, bo był głodny. Pediatra stwierdziła, że pewnie skok rozwojowy. I rzeczywiście miesiąc się pomęczyliśmy i znowu z dnia na dzień całe noce przespane :)

Gość ojojojojojojjjjjj
mój ma 9 m-cy i ma to samo - z 10 razy się budzi i popłakuje - ja stawiam na zęby

u nas jest to samo... tylko jak dam mleko wypije kilka łyków i idzie spać :/ a czasem budzi się z takim krzykiem, że trzeba ją poprzytulać...i nie wiem czy to właśnie nie zęby, bo pomaga żel na dziąsła :)