Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magg987

Seks podczas miesiączki - zapłodnienie - ustanie krwawienia?

Polecane posty

Witam Kochałam się podczas miesiączki i tak niestety wyszło, że bez zabezpieczenia. Mam pytanie, czy jeżeli doszłoby do zapłodnienia, krwawienie ustałoby?

Gość dsdsds
marsz do ksiazek

Wasza elokwencja mnie poraża. Jeżeli nie macie o czymś pojęcia, zamknijcie sie po prostu, a nie spamujecie. Z etapu książek właśnie wychodzę, więc Wy mądrale idźcie lepiej sobie zrobić naleśniki na śniadanie

Kotku, to Ty nie masz zielonego pojecia w ogole o co pytasz,wiec otrzymujesz i tak dosc łagodne odpowiedzi:D A z etapu ksiazek nie wychodz, bo akurat w Twoim przypadku wypadaloby sie obeznac z fizjlogia, a dopiero pozniej uprawiac seks :O:

Gość po piwerwsze to
ty się doszkol -dowiedz sie czym jest okres. A nie będziesz zadawać takich pytań. Zapłodnienie w wyniku seksu podczas okresu jest możliwe w przypadku gdy cykl jest krótki lub zaburzony i owulacja występuje w dość krótkim czasie po okresie. Zważywszy że plemniki w ekstremalnym przypadku mogą przetrwać nawet do kilku dni to mogą doczekać do owulacji. Wystarczy że seks był pod koniec okresu i taka możliwość jest. Krwawienie więc nie ustanie w wyniku zapłodnienia gdyż owulacja moze wystąpić dopiero po zakończeniu okresu.