Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..........kasiaaa..........

Czy duże prawdopodobieństwo jest że udało mi się zajść w ciąże za 1 razem ??????

Polecane posty

Witam ,z pierwszym partnerem od 4 lat uprawiałam sex praktycznie bez żadnego zabezpieczenia , teraz od pół roku mam nowego chłopaka i ostatnio zdarzyła nam się mała wpadka ponieważ chyba ( nie jestem pewna na 100%) nie zdążył wyjąć na czas tzn. troszkę spermy wleciało we mnie. Był to 1 dzień dni płodnych . Teraz od 10 dni spóźnia mi się okres a oprócz tego żadnych objawów ciąży, czuje się tak jakbym miała zaraz dostać okresu a on nie nadchodzi . Czy duże prawdopodobieństwo jest że udało nam się zrobić dzidziusia za pierwszym razem ? bo z tego co słyszałam kobiety długo starają się o dziecko przeciętnie tak od 3 miesięcy w gore (stwierdzam to moich koleżankach ) Czy raczej sobie wkręcam i z tego powodu zatrzymał mi się okres? 1 dzień dni płodnych to dobry moment na zapłodnienie? , bo ja słyszałam że trzeba jakoś tak utrafić w środek tych dni ...

uppp

a jak się czułaś na początku ciąży ? czy to mozliwe żebym w 4 tyg. nie miała żadnych objawów tylko takie lekkie kucie w podbrzuszu jakby miał sie zaraz pojawic okres .

ja po prostu wiedziałam od początku,ze jestem w ciązy:) w sumie była m trzy lata po slubie więc to nie była dla mnie jakaś tragedia a objawy to brak okresu,pozytywny test,podwyższona temperatura no i póxniej ze dwa tygodnie mdłości

jest wiele czynników, które moga opóżnic okres...zwłaszcza wahania klimatu i stres...ale jak nie chcecie tego dziecka to pamietajcie, ze przerywany bywa ryzykowny...

ale w sumie apteki są czynne w niedziele idź zrób test i tyle po co mamy gdybać

W moim przypadku to nie jest raczej odpowiedni moment na dziecko miałam zmieniać pracę ... a muszę przygotowywać się do testów sprawnościowych żeby mi się udało ... po drugie chyba jednak troszkę jestem za młoda ... Czy na początku ciąży można intensywnie ćwiczyć? nic nie stanie się dzidziusiowi ?

ciąza to nie choroba, to 3-4 miesiaca mozesz w maire normalny tryb zycia prowadzic, ale sport wyczynowo nie bedzie wskazany...za młoda? i seksisz sie od 5 lat przerywanym? troche nie rozsadne i...frustrujace.

seks bez zabezpieczenia w 1 dzien dni płodnych i okres spóźnia sie 10 dni - ja sie zdziwię jak ty nie będziesz w tej ciąży, rób test

Ale z drugiej strony jakby się okazało że jestem ciąży na pewno by się jakoś wszystko ułożyło ... wiem na 100 % że miałabym oparcie w moim chłopaku więc nie byłoby to jakąś straszną tragedią .... jedyną przeszkodą jest praca :O no i studia....

hmm no przyznaję że nie było to zbyt odpowiedzialne :/ teraz mam prawie 21 lat ... o dziecku chciałam pomyśleć dopiero w wieku 26 lat ale jesli będzie to cóż ... chyba do najmłodszych mam należeć nie będę ;)