Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anime899

Czy tak musi być....

Polecane posty

Czy tak musi być... Jestem żoną,matką. MOżna by powedzieć że jestem szczęśliwa,ale tak nie jest... Mam męża kocham go,jest to człowiek ktory spędza 8godz. Wpracy i resztę dnia przy komputerze w między czasie zamie się dzieckiem oczywiście jak go o to poproszę bym mogła dokończyć sprzątanie. Co i tak później mam wyomniane tak jak by tracił swoj cenny czas na zajęcie się swoim dzieckiem. Rozumiem każdy ma prawo odpocząć po pracy jednak chyba odpoczynek nie musi polegać na siedzieniu na komputerze przez resztę dnia. Nie piję, nie bije,nie zdradza. Tak zawsze myslałam ze jak nie robi nic z tych rzeczy to jest dobrze ale jednak nie jest dobrze. Mojemu mężowi wystarczy piwo komputer i wyjście do kolegi raz na ruski rok i to najlepiej beze mnie,bo gdzie ja tam miedzy facetami. Gdzie oczywiście wszystkich znam,ja wyjść mogę ale tylko do koleżanki i pod warunkiem ze wie gdzie jestem a i tak dzwoni przynajmniej raz na godzinę gdzie ów koleżanka patrzy na mnie ze ździwioną mniną co jest grane. ja nie mogę wyjść z koleżankami na miasto bo ide pewnie na facetów,po mimo że ja NIGDY go nie zdradziłam i niedałam mu powodów. jak gdzieś wychodze to zawsze stara się isc ze mną, nie przeszkadzałomi to bo zawsze miałam towarzysteo ,niechodzi tu o dotrzymanie mi towarzystwa tylko kontrole gdzie idę i ile wydam. Nie mogę kupić dziecku bluski za 20zł bo za droga,a o zabawkach już wogle mogą zapomnieć. Jak dostaną coś od kogoś to wtedy mają. MIałam kiedyś koleżanki ale przestały przychodzić bo jak widziały minę mojego to czuły się jak nieproszeni goście gdzie później oczywiście musiałam wysłuchiwać ze ona jest taka i taka pewnie się puszcza... Gdzie ją zna, a pare tygodni wcześniej pił pwo z jej mężem. Koleżanki dały sobie spokuj ze mną bo co z tego ze ze mną moża pogadać jak ten wszytko musi słyszeć i wszędze musi swoje pare groszy dorzucic,wszystko wie najlepiej ja jestem głupia i nie wiem nic... jak jadę do rodziny to też telefon mam przynajmniej 10 razy dziennie i nie mogę być dłużej niż dwa trzy dni bo później jest wojna przez telefon. Prze całe dnie siedzę w domu,sprzątam,gotuję, zajmuję się dziecmi. Najchętniej nic bym nie robiła spała bym całe dnie i nic bym nie jadła. Zaczynam gadać do siebie, nie zostałonic z dziewczyny ktora zawsze była wygadana i szalona.A moj on nie widzi problemu dla niego wszystko jest ok,obiad jest,posprzątane jest. Nigdze w tym miesiącu nie byliśmy praktycznie,tylko raz na 2 godziny nad jeziorem,le i takmusiałam się wykłócić iporyczeć. Zadnej własniej inicjatywy zero zaangażowania dla niego wyjście na obiaddo jego rodzicow powinnien mi starczyć wkońcu gdzieś byłam... MOgła bym tak jeszcze długo i długo ale jakito ma sens.. Nie jestem ta gosocośtam jakby co . Czy jestem wymagająca???

Czy moze mi ktoś coś jeszcze na ten temat napisać? Odejście to jest wyjście ale to najgorsze i najprostrze ma ktos jeszcze jakiś pomysł

Gość Asisa36
Odejsc bo to sie zniszczy. Mnie wykonczylo jestem wrakiem czlowieka.

Gość rote malve
to idź na miasto z koleżankami i nie odbieraj telefonów, co ci zrobi? zabije? zacznij kobieto walczyć o swoje. Pozwoliłaś sobie, żeby ci na łeb wlazł to teraz nie płacz.

Gość TaSamaCoZawsze
Masz dziwnego męża. Ja bym na takie coś nie przystała, kłóciłabym się o swoje. Ustaliła obowiązki w domu razem z mężem, przecież 8 godzin pracy to nie jest dużo i nie zabiera to całego dnia. Ty też powinnas mieć coś od życia ;) Ciekawe jakby było,. gdybyście zamienili się rolami, Ty siedzisz przy kompie, a on sprząta, bawi dzieci.. na pewno tak wesoło by mu nie było. Musisz coś z tym zrobić.

tak a zajmiesz sie moimi dziecmi?? on potrafi je same zostawić! i łazić i mnie szukać

Kłucę sie i za każdym razem ale ile moża się żreć! Rozmawiałam i to nie raz ale on mnie kocha i on nie widzi problemu.

Gość ffbagrjfgbur
wegetacja zdalam sobie sprawe ostatnio, ze nalezaloby ogranioczyc komputer (hehe) i taK: uwazam, ze komputer itv to zlodzieje czasu. komp powinien byc narzedziem ulatwiajacym zycie W REALU, tv wlaczamy wtedy, kiedy znajdziemy jakis ciekawy program, tylko OD CZASU DO CZASU. po pracy zyjemy: spotykamy sie z kims, idziemy gdzies, cwiczymy, spacerujemy bez celu, gadamy, jedziemy gdzies, oddajemy sie hobby. bo to jest prawdziwe zycie. ja sie wcale nie dziwie, ze jestes nieszczesliwa: po prostu nie masz bodzcow i zaczynasz wpadac w depresje. czemu on taki jest? bo najletwiec pojsc do kompa i miec wszystko w dupie, nie wysilac sie. wiem to niest3ety tez po sobie :D ale tak nie mozna. pelniejsze zycie wymaga wysilku i zmiany przyzwyczajen ale przeciez warto tego naszego zycia nie przewegetowac, nie?

Gość ffbagrjfgbur
tydzien bez kompa i netu= morze wolnego czasu!

ja chce coś zmienić,najchętniej wywaliła bym kompa za okno ale to już wogle bym nie miała kotaktu z rzeczywistością. A tak to chociaż z wami popiszę :)

Gość ffbagrjfgbur
no ale wlasnie chodzi o to zeby siedziec na kompie jak najmniej i zajac sie zyciem (nie, ze Cie wywalam :P :D) latwizna z definicji jest latwiejsza a Twoj facet jest leniem i minimalista

Gość stałaś się niewolnicą na własn
e zyczenie. Po co robić tak szybko dziecki z byle kim i prosić o każdy grosz faceta! Co to za zycie z takim zazdrośnikiem i skapcem. Na zawsze chcesz tak trwać? To bedzie jeszcze gorzej!

Gość Monikka4332243
on cię po prostu wykorzystuje. Tak być nie powinno. Jesteś w tym związku kimś gorszym, popychałem. Zeby 20 zł nie dać na bluzkę dla dziecka i nie kupować zabawek? Co z ich rozwojem? To chore, Ty też jestes chora, że w tym tkwisz i przystałas na to.

Nie robiałam sobie dzieci z bye kim, on taki nie był nigdy,od roku mu odbiło

Tkwie tkwie a co mam sie wyprowadzić? ale gdzie? wiesz jak cięzko jest samotnej ma tce? myslisz ze o tym nie myslałam?

Gość TY I TWÓJ MĄŻ JESTEŚCIE
NIEDOJRZALI I DZIECINNI. NIE POWINNIŚCIE MIEĆ DZIECI! NIE DOROŚLI TO MAŁŻEŃSTWA. NIC Z TEGO NIE BĘDZIE. JEDNO WIELKIE GÓWNO!

Gość Monikka4332243
gdzie? no właśnie, tu jest problem. Starałaś się o dzieci a teraz nie potrafisz sobie poradzić. Trzeba było skończyć porządna szkołę, pójśc do pracy, to wtedy nie zadawałabyś takich durnych pytań. Nie kazdy kto kończy szkołę średnią zaraz musi być zapłodniony. Niektórzy ludzie potrafią rozsadnie myśleć, a inni - jak ty - robią same błedy. Nie ja ci mam mówić gdzie masz się wyprowadzić, Ty sama powinnaś zadać to pytanie sobie i powiedzieć jasno, że nie tedy droga, że głupia byłaś, że nie udało ci się, że za wcześnie...

Gość Sama dokonałaś takich wyborów
więc cierp albo spróbuj to wszystko naprawić, ale już z wielkim bagażem - z dziećmi.

Uwierzcie mi ze przestałam nad tym wszystkim panować. Sama kiedys tak pisałam innym dziewczynom ze głupie i ze sobie dają. Ale sytuacja zaczeła mi się wymykać, na końcu się chyba poddałam bo juz brakło mi sił. Ale chce się podnieść i zacząć żyć!! Bo mam dość Więc zamiast mi dosrawać pomóżcie

Gość Anatolij Kaszpirowwwskij
przenieść cię z czasoprzestrzeni do czasu kiedy nie poszłac z nim do łóżka? Jedyne sensowne wyjście, to odejście. A gdzie, to już twoja w tym głowa. Cięzko będzie ale z męzem jeszcze gorzej.

Gość Anatolij Kaszpirowwwskij
a jak się nie ma pracy to nie robi się 2 dzieci. Nie stać was na zabawki dla małych, a co potem będzie, wydatki wzrastają. Hallo! Gzie byłaś jak je robiłaś! Może zrób sobie 3 na pocieszenie, bo na głupotę nie ma rady!

ALE ON TAKI NIE BYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKĄD MIAŁAM WIEDZIEC ZE ZA 5LAT MU ODBIJE??

Gość plaster kup
i zaklej cipę jak najprędzej

bYŁA PRACA I BYŁY PIENIĄDZE WSZYSTKO SIE SYPŁO JAK MOJ SYN MIAŁ 4 DNI? TEŻ TO MIAŁAM PRZEWIDZIEĆ??