Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotaryngia1990

W Polsce trudno sie dostac do lekarza przez perfidnych staruchow

Polecane posty

Gość ja nie rozumiem waszych
skąd się biorą staruchy ? chyba w waszych rodzinach też sa tacy co łażą po lekarzach może by tak każdy zrobił porządek w swojej rodzinie i podać ojcu matce babce dziadkowi i reszcie staruchom w rodzinie jaki eutanazol albo jakoś inaczej z nimi skonczyć

Gość do Vamos
nic dodac nic ujac ... kawal oddaje cala prawde o starszych osobach ;)

Gość wjdfbvfwddvfdbvrdvbwrevb
przeciez nie mur jest w szpitalu najdroższy, tylko aparatura najdroższa. chcialbys byc leczony za pomocą sprzętu sprzed 50ciu lat?

Mnie też wkoorwiają te przychodniane truposze. Starzy ludzie są okropni. Ciagle tylko zrzędzą, mają roszczeniową postawę, do tego śmierdzą i wtrącają się ciągle w życie młodych. Defraudują pieniądze zusu i nfzetu.

Gość mądly jasio
tak tak remonty sprzęty itd wszystko ze składek tych co to pracują dopiero parę lat wykształcili się za swoje wybudowali sobie sami nic staruchom się nie należy bo młodzi od podstaw sami sobie wszystko zawdzięczają

Gość Lotaryngiakkaa
. Sama bedziesz perfidną staruchą

Gość dfresl
ona bedzie wyjatkowo perfidną staruchą

Gość spoko loko
Hehe. Tez cos wiem o tym> Jak tylko pojde do mojej przychodni, same staruszki, ale dobra moze chorzy moze nie. Ale mama mojego kolegi pracuje na recepcji i mowi, ze naprawde sa takie kolejki do lekarzy przez wlasnie starsze osoby, bo juz je cos zaboli-albo glowa albo noga-i leca na zlamanie karku do lekarza. Mama kolegi rozmwaia z nimi to wie, co mowi. Chore:O

Gość jerzy dziewalski
a tak całkiem serio to jak osoba starsza idzie do lekarza i mówi że coś jej dolega to dostaje byle jakie pigułki (bo jest stara jak śmie żądać cudów) wraca do domu i dalej cierpi więc znów idzie do lekarza itd wiem jak było z moim dziadkiem przez rok go zbywano bo był stary dopiero potem okazało się że to bardzo poważna choroba ile się nacierpiał przez to że był ignorowany właśnie ze względu na starość,a wy też będziecie staruchami i wasza starość będzie jeszcze gorsza niż dzisiejszych ludzi starych bo wasze pokolenie pozbawione jest empatii co widac po wpisach

Gość bo to wina pazernych
konowałów , robią na 10 etatach to stawiają złe diagnozy nie kierują od razu na odpowiednie badania i kółko się zamyka tworzą się przez to kolejki i ludzie chorują

Gość oczywiście_wina
konowałów, nauczycieli i górników !!

Gość moja stara babcia
miała sraczke i silny ból brzucha poszła do konowała nawet jej nie zbadał dał jej jakieś tabletki powiedział że to zatrucie dopiero jak dostała krwotoku to okazało sie że to poważna choroba jelit .więc to nie jest wina ludzi starych tylko niedouczonych konowałów