Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RUDA_CZASEM_WREDNA

włosy doczepiane kręcone

Polecane posty

hej. Pytanie mam.. brzmi ono.. następująco.. Czy ktoś z was na tym forum miał do czynienia z tymi włosami?? włosy naturalne.. nie interesuje mnie jaka firma. ale włosy kręcone doczepiane.. jak ona się zachowują na głowie i czy jest możliwość ich wyprostowania by wytrzymały cały dzień proste.. z góry dzięki za pomoc.. może któraś z was chociaż miała kiedyś je w ręku?? widziała na oczy?? zastanawiam się nad kręconymi..

Gość zmobilizowanaa
ja mam doczepione naturalne,no ale proste czarne....:)i jak po kręce to loki są takie słabe i jeśli chcę żeby się dłużej trzymały to musze napsikać multum lakieru na nie....... a kręcone wiem że jak wyprostujesz dobrzeeee,to mogą nawet się trzymać,choć też bd po jakimś czasie "falować".

no.. ale Ty masz proste?? :) bo wiem, że w niektórych włosach doczepianych jest tak, że same się troszkę kręcą.. ami chodzi o takie konkretnie kręcone. bo teraz nie mam kasy by zamówić drogie włosy.. tylko z tańszej firm które raczej są proste jak druty bo już je miałam.. :)

Gość zmobilizowanaa
ja zamawiałam na allegro 7 taśm za 130zł z przesyłką...... tam też są fajne po kręcone:)

hm... ja bym wolała na keratynę nie na taśmy bo często związuje albo upinam jakoś.. no i ogólnie wole na keratynę.. :) i te z allegro się kręcą jak są mokre?? czy od razu druty?? :)

Gość strzygax własnie widac kto tu
jak przyczepiacie te wlosy na tasme ? widac ze sa doczpeiane ?

http://allegro.pl/wlosy-naturalne-55cm-keratyna-20pasm-0-7g-pasmo-i1729060124.html miałam te włosy na początku.. tylko proste.. ale wolę kręcone..tylko nie wiem jak one będą wyglądać i jak się współgrają z moimi prostymi... dodam, że moje też kręciłam na dyfuzor.. ale to były włosy z innej firmy z której już nie zamówię.. bo te mi się pewnie nie skręca..

Gość zmobilizowanaa
jak mam rozpuszczone ,nie widać nic każdy myśli że to są moje naturalne a w kitke też da się tak zrobić:)

Gość zmobilizowanaa
I co ,dobrze Ci się trzymały te na kreatyne,długo je miałaś? Ile Cię to kosztowało z założeniem?

Gość zmobilizowanaa
do DZIWKI:) to spier...dalaj z tąd w podskokach!

sporo.. ze 2 miesiące je miałam albo 3.. zdjęłam tylko dlatego, że chciałam inny kolor.. i zamówiłam z innej firmy.. po tygodniu mi wszystkie spadły.. :/ dlatego tam już nie chcę brać.. mnie wyszło za te włosy coś koło 250 zł chyba..nie pamiętam.. miałam 120 pasemek..

ale nigdy nie miałam kontaktu nawet z tymi kręconymi włosami.. a że ostatnio spodobała mi się burza loków plus mój rudy kolor to już nie chcę póki co wracać do prostych :)

Gość zmobilizowanaa
No fajny pomysł też z tymi kręconymi:) a co jak chce ściągnąć włoski,co z tym klejem? to nie uszkodzi moich włosów? Zastanawiam się teraz na wypróbowanie tej metody,tylko nie wiem czy warto:)

warto.. ja już z 6 razy miałam na keratynę.. później smarujesz takim płynem zdejmiesz z włosa.. Twoje zostają a tamte spadają :) mi się nic nie zniszczyło :)

Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i niechirurgicznego uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy Beauty-for-You, a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek. .Może spróbujesz tego? Po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom w języku polskim i angielskim oraz zestaw startowy (50 pasemek włosów słowiańskich, cążki do zaciskania ringów, szydełko z zapadką). Można u nich dostać potem rabat na włosy i to aż 40%, wtedy mam spory zysk dla mnie! No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam co dalej, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w Beauty for you. Na pewno dostanę rabat:) Nie będę już więcej pisać. Zajrzyj sobie na ich stronkę beauty-for-you.com.pl . Pozdr !

Gość małgosia998877
ja mam włosy clip in firmy cameron hair i normalnie jak moje własne kręce je lokówką. Mam takie pytanie może któraś z wa mi doradzi bo chce przedłużyć włosy na stałe. Byłam w sklepie na allegro tej firmy cameron-hair i maja tam włosy na ringach, keratynie i skin weft do stałego przedłużania. Ceny bardzo sie nie różnia od 150 do 300 zł za zestaw na całą głowe ( w zależności od ilości włosów ) którą metode wybrac??? jakie sa plusy a jakie minusy tych metod proszę o opinie pozdrawiam