Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale checa

Jak się pozbyć natrętnych sasiadów ?

Polecane posty

Gość ale checa

Budując domek mielismy nadzieję na prywatność i odpoczynek. Niestety pomyliliśmy się. W bloku mimo wielu sasiadów jest naprawde bardziej intymnie. Nowi sasiedzi interesuja sie nami nadmiernie, nachodzą, zaglądają, narzucaja się mimo że jeszcze tam nie mieszkamy. Co zrobić zeby nie wyjść na odludków a jednoczesnie zachowac zdrowe relacje z sasiadami ?

Gość wro674456
samochód do garażu, rolety w dół i udawajcie, że was nie ma :classic_cool: 🖐️

Gość LajzaMinelli
za każdym razem gdy przychodzą - NIE WPUSZCZAJ DO DOMU rozmawiaj przy furtce(należy zamek założyć żeby nie wleźli) i nie zapraszać do środka! Po paru razach o dadzą spokój.

Gość doradzajka
powiedz im nicht ferszteje:D

Gość ale checa
Wiem że to gówniany problem dla niektórych. Ale ja nie potrafie być chamska. Kosztuje mnie to naprawdę dużo. mamy bramkę i wystarczyła chwila nieuwagi a juz sasiad przyleciał pod byle pretekstem i załadował się do srodka bez sciemy żeby zobaczyć jak tam postep prac. Naprawde nie potrzebujemy kontroli skarbowej.Nie lubimy sie tez chwalic tym co mamy. Trzymamy to dla siebie. Jedna z propozycji sasiada to zrobienie małej bramki między naszymi posesjami od kiedy zrobiliśmy główne ogrodzenie. Swój pomysł powtarza za każdym razem . A my naprawde nie mamy zamiaru z nikim mieszkać :P

Gość ale checa
Dodam że drudzy sąsiedzi robią to samo jakby sie zmówili. Mimo rozmowy że powinni cieszyc sie swoim domkiem a nie przezywac nasz nic sie nie zmienia.

Gość azerfazer.
kurwa kobieto zbywaj ich nie wdawaj się w dyskusje odmawiaj jakiejkolwiek pomocy ,nie przerywaj pracy albo coś zacznij robić jak przychodzą ,takie to trudne ..

Gość mat21
utrzymaj ich na odleglosc , ale nie zrywaj kontaktu z nimi, raz na jakis czas mozna przeciez sie przemeczyc i z nimi pogadac lepiej miec takich sasiadow niz pozniej do konca zycia wrogow :)

Gość tenitamten
To zapytajcie zdziwieni: "a po co bramka"? Przyjmujcie ich w bramie, nie wpuszczajcie na teren posesji, żeby się nie przyzwyczajali. Jak będą "napierać udawajcie, że nie rozumiecie, a jak ktoś zapyta "czy mogę wejść, to odsuńcie się bez słowa, ale stójcie dalej przy bramce, nie kierując się w kierunku domu. Przecież nie pójdzie do Waszego domu sam, bez Was.

Powiedz, że przeprowadziliście sie tutaj zeby sie separowac :D

Możesz tez kupic 10 gramów zielska i im podrzucic a potem uprzejmie donieśc że sąsiedzi handlują czyms dziwnym :) - skutek uboczny że następnego dnia bedziesz miała pobudke o 6 rano

Gość ale checa
Ja chyba kurwa jestem z marsa ????? Oni sie pytaja i nie czekaja na odpowiedz tylko wpieprzaja sie do srodka.Jaktylko przyjedziemy wrzeszcza cos tam do nas na poł wioski. Np cześć !!! Co tam dzis robicie ????? Trudno udawac głuchoniemych prawda ????

Gość ale checa
Chyba zaczne mówić po chińsku !!!!!!

Gość syry
noscie smierdzace skarpety

Gość gość
jprdl ale masz kobieto problem