harbinger 0 Napisano Lipiec 31, 2011 mając 35 lat po długiej przewlekłej chorobie nabawiałam się bardzo dużej nadwagi.Od paru tygodni poszukiwałam sposoby , diety do powrotu do swojej dawnej wagi.Przeanalizowałam wiele diet tych znanych i tych mniej znanych ...i wybrałam DIETĘ OPARTĄ NA SOKACH WARZYWNYCH I OWOCOWYCH.Na you tubie znalazłam mnówstwo filmików głównie ludzi z USA, którzy stosują ta diete nawet ponad 100 dni.Dieta znana na świecie jako juice feast czyli uczta sokowa. Dieta ta trochę nawiązuje do ozdrowieńczej terapi Gersona i jest udowodnione że daje rezultaty w postaci utraty wagi i regeneracji organizmu jak też oczyszczenia go. jedyną rzeczą potrzebną do tej diety jest wyciskarka do owoców badź sokowirówka i duuużo warzyw i owoców. ja swoją dietę zaczynam dziś czyli , jest ktoś chętny do przyłączenia się do mnie by wspólnie walczyć ze zbędnymi kg i jednocześnie uzdrawiać swój organizm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adddelka 0 Napisano Lipiec 31, 2011 hej ja juz trzeci dzien na samych warzywkach i owocach (ananas i grejpfrut) +odrobina jogurtu naturalnego badz kefirku . - 2kg jak do tej pory:) na sokach nie jest źle super podtrzymują ,ja popijam ale z kartonu nie chce mi sie wyjmowac sokołowirówki ale chyba sie w koncu zmobilizuje bo chodzi za mna chłodnik z kefirku buraczków koperku i swiezego ogórka :) trzymam kciuki jak masz ochote to przyłącz do nas temat: dieta kefirowo warzywna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adddelka 0 Napisano Lipiec 31, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4909540 link do naszej dietki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppp Napisano Lipiec 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tY-HsoJ0gr0 a potem kolejne 8 cześci filmiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Gratuluje!!!!!! picie soków z kartonu to samo zdrowie, podbnie jak picie soków z pyskanych i sztucznie nawożonych owoców i warzyw i wierzenie w ich ozdrowieńczy i oczyszczający wpływ na organizm :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adddelka 0 Napisano Lipiec 31, 2011 tak najlepiej skrytykowac rozumiem że ty wszystko masz z swojego ogródka , masz krowe kure świnie itd. zdrowo sie odżywiasz :-P najlepiej zacznij oddychac przez maseczke :-D sok z kartonu raz na jakis czs napewno lepszy niż coca cola wiec spadaj innych krytykowac :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Lipiec 31, 2011 "sok z kartonu raz na jakis czs napewno lepszy niż coca cola wiec spadaj innych krytykowac " :D:D:D dobry zart tak, mam warzywa ze swojego ogródka, reszta ze wsi:D byebye Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adddelka 0 Napisano Lipiec 31, 2011 zartem to jestes ty dla swoich rodzicow szkoda ze nie udanym :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Lipiec 31, 2011 adddelka zartem to jestes ty dla swoich rodzicow szkoda ze nie udanym oj widze ze tłuszcz robi swoje tez Cie pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adddelka 0 Napisano Lipiec 31, 2011 wole swój tłuszcz niż twoja głupote :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piers Napisano Lipiec 31, 2011 chetnie bym się przyłaczyła tylko nie mam sokowirówki:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach