Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kepiszesz

ludzie wokol mnie

Polecane posty

Gość kepiszesz

to chamy ,dupki ,idioci z wyobraznia wielkosci wszechswiata, pragnacy sie tylko wyzyc na mnie Nie maja wogole sumienia ,ni rozumu zniszczyli mnie ...a teraz patrza sie jak gnije ...i tylko oceniaja se ...i potafia wredne teksty rzucac do mnie Co ja im zrobilam ?? Wy tez tak traktujecie innych ?? takie swinie z Was ....lubicie sobie kogos poobgadywac wrednie ,pooceniac, podogryzac ...a sami na sie nie patrzycie ... to Wy cudowni tylko jestescie?

Gość ffbagrjfgbur
ja nie jestem taka ale czas sie przyzwyczaic

Gość kepiszesz
ja bylam dzieckiem a ci wredni ludzie dawali ile wlezie ...chamy!

Gość kepiszesz
jak sobie przypomne popie****ne kolezanki z liceum to ryczec mi sie chce a do tego rownie popie****ni nauczyciele ...co im do glowy strzelilo to sie nadaje do telewizij ...chorzy ludzie a z podniesionym lbem laza dalej ...chamy

Gość kepiszesz
moglabym zrozumiec ...gdybym byla jaims tam wrednym bachorem co tylko klnie i obraza wszystkich ,jest pewny siebie i kroczy z glowa w gorze a ja bylam cicha i delikatna dostalam takiego dolka do dzis nie moge dojsc do siebie ...a oni tylko wredna geba na mnie lypali i nikt sie nie zapytal co i jak ...ktos im nagadal roznych CHORYCH o mnie historyjek pochodzacych z wyobrazni aaaa oni od razu przyjeli wzgledem mnie postawe chamow i dupkow NIC nie pytajac

Gość kepiszesz
popieprzeni ludzie ..szkola ...wszyscy ja tego nie rozumiem zeby jeszcze nauczyciele a w tym braciszek z zakonu ...ja juz tego nie wytrzymam ...pieprznieci !!

Gość kepiszesz
w domu rownie dobrze nikogo nic nie obchodzilo ... bylam calkowicie sama nie mialam nikogo a teraz wszyscy sie dziwia ze nie chce mi sie zyc