Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrycznie znudzona

nuuuudaaaa:(

Polecane posty

Gość azerfazer.
jestem z miasta na południu polski a ty moja alkoholiczko skąd pochodzisz?

Gość azerfazer.
wiesz co moni to faktycznie mamy daleko ale poświęce się dla ciebie i aby wyrwać cię ze szpon zgubnego nałogu mogę przyjechać nawet do trójmiasta

Gość azerfazer.
jeżeli cię to śmieszy to cóż przykro mi a ja naprawde chciałem ci pomóc twoja uroda przyznam szczerze też ma na to wpływ

Błagam Cię . ; D po pierwsze : Facetom nie ma co wierzyć . Dużo gadają i gówno z tego wychodzi . Jeszcze się taki nie urodził , co by dotrzymał słowa mi danego. ; D po za tym nie wiesz jak wyglądam więc mi tu kurwa nie ściemniaj , bo nienawidzę takich głupich pierdół . nie działa to na mnie. !

Gość azerfazer.
no to masz pecha bo mam twoje IP i namierzyłem cie na jednym z portali randkowych KURWA

Jak ja KURWA nie mam konta na żadnym portalu randkowym. ; DD i żadnych zdjęć w necie. łyso Ci . ?

Gość azerfazer.
dobra wygrałas ,co mam zrobić aby odkupić wine ?

Następne głupie gadanie . mam jedną prośbę ale i tak byś jej nie spełnił więc mniejsza . chciałabym Cię zobaczyć . ; ] ale skoro zaczynasz od kłamania to na kłamaniu zawsze się skończy . ; ]

Gość azerfazer.
moge ci się pokazać ale ty pierwsza,a to nie było kłamanie tylko delikatne wprowadzenie w błąd

Myślałeś , że jestem głupiutką dziewczynką nie. ? ; ) i tak mi się nie pokażesz więc nie ściemnajmy tu sobie. ; ]

A i delikatne wprowadzenie w błąd to nadal kłamstwo - tylko ładniej nazwane. ; D

Gość azerfazer.
nie nie myslałem tak wcale moja droga od początku wiedziałem że robisz to samo co ja ,jeżeli mi się pokażesz to ja to też uczynię napewno

Gość azerfazer.
no to sobie zrób

Gość azerfazer.
jak mam jechać 600 km to przynajmniej chcę wiedzieć do kogo

Gość azerfazer.
naiwnej? to ze pokażesz fotke to jest naiwność? pokażesz swoją ja swoją i gitara przecież nie musimy sie żenić

Proszę Cię . Widzę jak piszesz , kłamiesz . do innych dziewczyn na kafe też jakieś głupie teksty. ; ) Sandra podała gadu . z nią popisz. ; ) nie lubię być traktowana jak rozrywka. ciekawe ile masz lat . ? pewnie jesteś dużo starszy . z resztą gdybyś nie kręcił wysłałbyś fotkę normalnie a nie prosił abym ja pierwsza to zrobiła. ; ] o wiek też zapytasz co. ?

Gość azerfazer.
moni tak samo pisze jak i ty przeciez to jest normalne kurwa publiczne forum i to jes chyba normalne nie a jaki w tym grzech zobaczy czyjes zdjęcie ,czy ja chcę twoje nagie foty kurwa mać tak z ciekawości ale problem

Gość azerfazer.
jezu jak nie masz to nie masz i żaden problem każdy jest tu ciekawy jak inni wyglądaja i tyle,jak jestes małolata to fajnie ,w takim razie wczesnie zaczełaś łykać

Gość azerfazer.
nie jestem nerwowy ale wkurwia mnie jak komuś sie wydaje że jest jedyny na publicznym forum

Gość azerfazer.
haha jesli tylko tyle ci potrzeba do szczęścia to ok.daj maila