Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrycznie znudzona

nuuuudaaaa:(

Polecane posty

Gość azerfazer.
o twoim problemie z alkoholem

Gość azerfazer.
no to otwórz się moni

He . co ja mam otwierać . piję sobie winko . i humor mi się poprawił przynajmniej . ; ) mój ojciec pije odkąd pamiętam . praktycznie mam tylko mamę - cudowną mamę . polubiłam się napić przez znajomych i ex chłopaka. w skrócie moje życie . ;] nie uważam się za alkoholiczkę . mam dziś po prostu taki dzień . ; ]

Gość azerfazer.
monion to są pierwsze objawy uzależnienia powinnaś natychmiast odstawić wino i sprawdzić czy nie ma w domu czegoś mocniejszego

mam mocniejsze rzeczy ale spokojnie , nie chcę się źle czuć . ; ) ostatnia lampka. czekam na chłopaka i jadę coś zjeść. ; ]

Gość azerfazer.
no i pięknie,tam wypijesz drinka lub dwa.. pózniej sex ,niechciana ciąża itd,jedzcie lepiej na mszę popołudniową i w skupieniu przemyśl sobie dotychczasowe postępowanie

Nie wypiję , bo on prowadzi a mam pić przy nim sama .? to nie kulturalne . seks . ? chyba nie dziś . a w kościele byłam już na 12.30 . i się nasłuchałam o miesiącu trzeźwości . w sumie to się zgadzam nawet z tym co proboszcz gadał . ale alkoholik to ten , kto musi pić i robi to b. często . a ja tylko czasem i też nie na umór jak dawniej .

Gość azerfazer.
a czyli dawniej było na umór!? no ładnie ładnie opowiadaj dalej

oj było . ehh. żałuje tego , co się działo wtedy . nie zapomnę tego co się działo i co alkohol robił z ludźmi wtedy .

Gość azerfazer.
a co robił? sex bez zahamowań,drobne przestępstwa , degrengolada totalna tak ?

Hah .. ale ostro jedziesz . ; ] nie , wcale nie . akurat wtedy chociaż byłam pod wielką presją nie przespałam się z chłopakiem z którym byłam i kochałam go strasznie . Ja akurat byłam najgrzeczniejsza z towarzystwa . to im odpierdalało . ja po prostu dziwię się , że nic mi się nie stało przez tych debili .

Gość azerfazer.
oj widze że masz poważny problem, wszyscy robili zle ale ty nie to początki samousprawiedliwiania czyli alkoholizmu i staczaniu sie na samo dno drabiny społecznej,nieładnie oj nieładnie ,a taka piękna dziewczyna z ciebie eh

nie wiesz jak wyglądam . ; ) i ja nie mówię , że robiłam dobrze , bo nie . ! absolutnie się nie usprawiedliwiam . zrobiłam masę błędów . wiem o tym . A pisząc z Tobą czuję się jakbym była małym robakiem . to dziwne uczucie .

Gość azerfazer.
tak? a to ciekawe ..widocznie mam zbawienny wpływ na twoją osobe, w takim razie bedziesz musiała porzucić swoje dotychczasowe życie i patologicznego chłopaka i oddać mi się całkowicie

Mój obecny facet nie jest patologiczny . Mówiłam o byłym , w którym byłam albo jestem nadal strasznie zakochana . nie wiem . Żyję normalnie . Jak każda nastolatka . a Ty jesteś psychologiem czy kim .? czemu powinnam Ci się oddać ?

Gość azerfazer.
bo cię lubię :-D

Ah . ; D no to się oddaję na tę chwilę . ;] nie wiem co bd potem . internet to chwila . a życie trwa non stop. ; ]

Gość azerfazer.
potem będzie wielkie uczucie,miłość po grób i swietlana przyszłość przed nami się rysuje

Gość azerfazer.
czyli co / wymieniamy adresy,maile czy telefony ?

Możemy umówić się na drinka. ; D ( ale nie wiem czemu . mam uczucie , że jesteś kobietą . ? )

Gość azerfazer.
oj moja droga nie jestem nie byłem i z pewnością nie będe kobietą na drinka powiadasz yhm,a może lepiej na kefir albo sok z kiszonych ogórków ?

wiesz co . ? ja uwielbiam zjeść czekoladę i potem ogórka kiszonego albo octowego .. mmm . pyszka . ; D kurdeeeee .ale ja głodna jestem .

Gość azerfazer.
czekoladę i póżniej ogórka !? czyli ciąża uprawiałaś sex będąc w stanie upojenia alkoholowego i oto efekt

haha. ; D nie . po prostu tak lubię . mieszać smaki . alkohol tu nie ma nic do gadania. ;D

Gość azerfazer.
no to chociaż tyle to co idziemy na tego drinka ? czy ponudzimy sie jeszcze w domu?