Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

masturbacja przy partnerze

Polecane posty

o tym mówię . lepiej jak mniej ludzi . Ładne autko masz . ; ) że się tak oderwę od tematu . jak się prowadzi. ? I ile za niego dałeś. ? Jesteś zadowolony . ? ;] wybacz , że pytam . ale mój facet szuka jakiegoś nowego auta . i te co wybiera mi się nie podobają . ;] on tylko chce , żeby szybko jeździł . a ja bym chciała żeby wyglądał . a Twój mi się podoba . ;)

ogólnie jestem zadowolony, ale nie jest to jakieś auto marzeń. Kupiony był kilka lat temu od znajomych ojca.

Heh . no tak . ; ] ale nigdy nic nie wiadomo przecież . ; ) a bardziej realne marzenie. ? ; )

nie wiem, w tym momencie nie myślę nad kupnem nowego. Jakbym miał kupować, to może jakieś audi. Ale teraz nie mam nawet kasy. Wracając do tematu: jak jedziesz ze swoim facetem, to tak grzecznie siedzisz?

moja żonka robi tak jak zaczyna się mój film a ona ma ochotę na sex... wie, że mnie to podjara i już mnie zwabia... hehe

To zależy od mojego nastroju . ; ] mam trudny charakter i szybko się wkurwiam . Czasem się nie odzywam całą drogę . Najczęściej się wygłupiam i śpiewam piosenki . hah . ;] a zdarza się , że go kuszę . ; D

haha . ;p no nie . wtedy nie . ale odpowiednia muzyka też ma wpływ na moje podniecenie . ;]

czyli jednak i w czasie jazdy zdarza Ci się go nakręcać. Wcześniej pisałaś, że wtedy raczej tego nie robisz.

Bo to bardzo , bardzo rzadko się zdarza . On się szybko nakręca , a ja czasem nie mam ochoty na nic więcej .