Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

masturbacja przy partnerze

Polecane posty

Czy masturbujecie się przy swoich partnerach ( np. gdy jedziecie samochodem i on prowadzi)?

Oczywiście ale myślałam że zrozumiesz że chodzi mi czy ty to robisz przy swojej partnerce... :-/ Jednak to było za trudne... :-)

Gość boje sieeeeeeee
pojebalo was na maksa.. jak mozna .. ja pierdole...

ja przy swojej partnerce nie, ale ona przy mnie nieraz to robi, właśnie w takiej sytuacji, jak opisałem.

Czyli Twoja partnerka tak robi . ? niektórych to podnieca . a niektórych zniesmacza .

Gość BHFBSDVKSWBKV83499834984394839
TO OPISZ DOKŁADNIEJ ;D JAK TO ROBI , I WOGOLE;D CZY CIE TO JARA CZY CO

przeszkadza? wprost przeciwnie: podnieca. Chciałem się dowiedzieć, czy inne dziewczyny też tak nieraz robią, bo to super urozmaicenie.

. niezły pomysł szczerze mówiąc . ;D ale ja np wiem , że mój chciałby żebym się nim zabawiała podczas jazdy samochodem. ; ]

Monion: mną też się nieraz zabawia ( nie za często ale jednak). Lubi mnie nakręcać.

Monion: wiesz, jedno i drugie jest fajne. Skąd ty wiesz, że Twój facet chciałby, żebyś się nim zabawiała w czasie jazdy?

Sama mu to raz zaproponowałam. I czasem mi przypomina o tym . wiem , że mu się to spodoba . ale trochę potrzymam go w napięciu i myślach o tym . ;] jak się czeka to lepiej smakuje .

moja w czasie jazdy rzadko mnie zaspokaja, ale bardzo często nakręca ( całuje, liże szyję, lekko maca krocze).

a umiałbyś się na tyle skupić żeby dojść . ? czy ona tylko nakręca i wtedy ewentualnie kończy w domu. ? ; D

potem trzeba było trochę przetrzeć i tyle. Ale zwykle moja dziewczyna tylko mnie nakręca a kończymy na jakimś postoju albo w domu.

Ja uwielbiam nakręcać . ; ] uwielbiam patrzeć jak on aż się męczy z rozkoszy. ; ) mnie to tak kręci , że szok .

Ale to nie w aucie jak coś . wole go nie rozpraszać, bo on lubi zapierdalać. ; D no w sumie nic takiego . znam jego czułe punkty , wiem gdzie dotykać , jak sie ruszać . . całuję go tam gdzie lubi , liżę , przygryzam , zjeżdżam coraz niżej i niżej . najwięcej dotykam przy kroczu i przy NIM . on aż ma drgawki . ;d ahhh. uwielbiam .

znam to. Moja też tak robi. A w aucie jak widzę, że ona się do mnie dopiero, to celowo zwalniam. Ona robi to zwykle na takich mniej uczęszczanych drogach, czasem na autostradzie.

Tam lepiej . nie wiem jakie masz auto ale w większych autach dużo widać i przy ulicach gdzie jest pełno ludzi , czy na światłach jakby się ktoś patrzył . dziwnie bym się czuła . ;] no chyba , że się napiję to mam to w dupie , zwłaszcza w nie swoim mieście. ; ]

ona zwykle to robi na jezdniach przy których raczej nie chodzą ludzie. To nie są przecież jakieś główne drogi. Auto mam spore: Toyota Avensis.