vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 http://allegro.pl/zestaw-ubranek-dla-dziewczynki-56-68-i1745377762.html http://allegro.pl/kosz-do-spania-my-sweet-baby-i1745376770.html http://tablica.pl/oferta/opaski-dla-dziewczynki-IDefBX.html i darujcie sobie głupie komentarze w stylu, że to szmaty, bo o gustach się nie dyskutuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna ... Napisano Lipiec 31, 2011 szczeże twoje rzeczy to nie szmaty tylko cudenka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelowa 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Prawda ;) Gdybym miala córke i chciala odkupić od kogoś ciuchy to ten zestaw za 250 zl wzięłabym z marszu. Naprawde ładne i za fajną cenę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 dziekuje bardzo za mile slowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trele morele bumbum Napisano Lipiec 31, 2011 jaka cena minimalna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 mozna skorzystac z opcji kup teraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 wiecej zdjec https://picasaweb.google.com/100525197577288365318/31Lipca2011 dokladniej widac, ze sa to rzeczy dobrej jakosci i nie zniszczone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 kosz juz sprzedany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sliczniutkie Napisano Lipiec 31, 2011 szkoda ze moja corka nosi juz od 74 w gore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 zapraszam :) mogę sprzedać coś osobno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hkmkjjhgggggg Napisano Lipiec 31, 2011 moim zdaniem za drogo kup teraz. czyli minimalna 50 zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hkmkjjhgggggg Napisano Lipiec 31, 2011 poza tym podany link nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ten link bedzie dzialal https://picasaweb.google.com/100525197577288365318/Ciuszki nikogo nie zmuszam do kupna, uwazam ze to jest dobra cena za tyle ciuszkow w tym zimowe kurtki i spiworki. tak jak mowilam moge rozkompeltowac jesli komus zalezy na wybranych sztukach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 wedlug mnie nie jest za drogo. Sa to wiekszosci rzeczy zalozone 2-3 razy... kup dziecku 2 zimowe kurtki, dwa spiworki i tyle sukienek nie ma opcji... ale przeciez nikogo nie zmuszam do kupna. tak jak mowilam moge rozkompletowac jesli ktos chcialby wybrane rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co?co?co? Napisano Lipiec 31, 2011 dlaczego sprzedajesz dom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawkowa ona Napisano Lipiec 31, 2011 ale suknia slubna tragiczna..beza do wyrzygania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie masz Napisano Lipiec 31, 2011 tez takich ladnych ubranek ale wiekszych ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 dom sprzedaje, bo kupilam wiekszy ;) neistety wiekszych ubranek jeszcze nie mam, bo corka dopiero zaczela nosic 68-74, ale beda niedlugo tez na aukcji :) i te wieksze jeszcze ladniejsze, bow eikszy wybor w sklepach. co do sukni to juz mowilam o gustach sie nie dyskutuje, ale pozwalam Ci sie wyrzygac! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie masz Napisano Lipiec 31, 2011 hehe jak beda wieksze to mi juz nie beda potrzebne, moja corcia ma 5,5 msca i ma 74 cm ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 no przykro mi sama dopiero kupuje 74 :) moja ma 6 miesiecy i 70 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie masz Napisano Lipiec 31, 2011 a te opaski sama robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hkmkjjhgggggg Napisano Lipiec 31, 2011 vi, wyobraź sobie, że kupowałam, w grudniu rodziłam;P poza tym zimowe na all idzie tanio kombinezony wyhaczyć lub na innych poratalach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 no to nie zabraniam szukac taniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 skoro mowicie ze za duzo to ile powinny kosztowac te ciuchy ?? jestem sklonna ponegocjowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hkmkjjhgggggg Napisano Lipiec 31, 2011 suknia jak suknia, ale dekold okropny... zwłaszcza do takich dużych piersi powinien być mniej odsłaniający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 hehe to samo i ja stwierdzilam, ale neistety po fakcie, bo jak meirzylam w salonie to "nieruchomo" bylo ok... teraz doszulabym ramiączka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 skoro mowicie ze za duzo to ile powinny kosztowac te ciuchy ?? jestem sklonna ponegocjowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach