Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meble IKEA

W portalach randkowych powinno sie obowiązkowo podawać BMI podczas rejestracji

Polecane posty

Gość meble IKEA

Zamiast podawać jakieś dziwne informacje np kolor oczu powinno się obowiązkowo podawać BMI, bez tego nie powinno być mozliwości założenia profilu ! To na prawdę wiele uprości. Facet widząc BMI większe jak 23 da sobie spokój z taką słonicą i zajmie się zadbanymi dziewczynami. Czasami panna wstawia zdjęcie profilu i tam nie widać reszty. Zdjęcie całej sylwetki także powinno być obowiązkowe. Co o tym myślicie ?

Gość proekozielona
i rozmiar penisa obowiazkowo wtedy 70% lowelasów odpadłoby w przedbiegach

Gość meble IKEA
Sorki, ale figura i waga to podstawa ZALEŻNA OD WAS. Pisząc tu o wielkości penisa wykazałaś się debilizmem do potęgi n-tej. O ile waga jest zależna od człowieka to wielkość penisa już nie. Powiększyć jego się nie da a schudnąć się da więc jeśli ktoś jest gruby JEST BEZNADZIEJNY:classic_cool: P.S. Sam nie narzekam na wielkość w majtkach ale bronię tych co mogli się poczuć urażeni przez taką debilkę jak Ty 🖐️

Gość proekozielona
debilizmem? ty szczpla sylwetke widzisz od razu u kobiety a dlaczego ja nie moge od razu znac rozmiaru? i skąd ta agresja?

proekozielona '' i rozmiar penisa obowiazkowo wtedy 70% lowelasów odpadłoby w przedbiegach '' Masz rację he

Gość meble IKEA
Debilizmem jest nie to co napisałaś ale to, że ty wymagasz od faceta tego co nie jest od niego zależne. My wymagamy to co od was jest zależne i dlatego jak ktoś wymaga jak Ty t jest głupszy niż pies Burek przywiązany do izby wytrzeźwień w Tłuszczu:classic_cool:

Gość proekozielona
i odezwali sie pelni jadu chlopcy w niedzielny wieczór mama kolacje juz zrobila?

Gość proekozielona
staszka lubie ale Ty ikea niedlugo pękniesz z powodu braku seksu i tej nienawisci a po chooj zwracasz uwage na grubsze panny, przeciez na tych portalach znakomita wiekszosc dziewczyn jest szczupla, jestes jakims psychopata czy co?????

Gość biseksualna niunia
A ja się zgadzam. Trzy spotkania z facetami, którym mówiłam, że interesują mnie szczupli, wręcz chudzi, i trzy spaślaki. Kurwa mać. BMI powyżej trzydziestu, brzuchol taki, że kutasa to on widuje tylko przy pomocy lustra i twierdzi, że jest szczupły :O

Gość .gteJ
Mezczyzni obowiazkowo powinni wpisywac-miesieczne zarobki netto i model,rocznik posiadanego auta

Gość bhrew
masz rację autorze.. faceci powinni obowiązkowo podawać obwód bicepsa i klatki. Chudzi i grubi od razu by odpadali

Gość .gteJ
slowo ironia staszku pojmujesz?:o

Gość .gteJ
wy szukacie dobrej laski my szukamy dobrego reproduktora majacego zapewnic nam i potomstwu byt kumasz? odwieczne prawa natury, których ty nie pojmujesz

A ja myślałam zawsze że trzeba być samodzielną kobietą i zapracować na swoje samej !

Gość proekozielona
A ja myślałam zawsze że trzeba być samodzielną kobietą i zapracować na swoje samej ! dokladnie Noemi ja oosbiscie nie znam takich, ktore żeruja na facecie wiec nie wiem o co Panowie chodzi

Gość .gteJ
a my w dupie mamy jakiego ty bmi pragniesz:D

Gość .gteJ
staszku biedny czlowieku :* masz na pocieszenie:D

Gość proekozielona
znasz? to widocznie obracasz sie w zlym towarzystwie

Gość proekozielona
jasne staszek I like you

i pisałem że znam, co nie oznacza że w takich kręgach się obracam :-) i to nie są kobiety które wymagają wiele od faceta, one po prostu nie pracują, są na utrzymaniu męża. a facetom widocznie to nie przeszkadza :-) więc nic do tego nie mam, nie moja sprawa jak inni żyją