Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnyju

Zdradziłem

Polecane posty

Gość smutnyju
To ona doprowadziła do takiej sytuacji, nie chcialem o tym mowic, nie mowilem o tym tyle lat! Ale w koncu tak mnie wzięła pod włos... że po prostu powiedziałem to, stało się.

Gość malutka279
Powiem Ci co musisz zrobic, tylko musisz podać date jej urodzenia. Miesiąc i dzień.

Zdradzona kobieta nie zaufa Ci poraz drugi. Zostawiles jej slad w psychice do konca zycia pajacu, przez takich skurwieli jak Ty ciezko dotrzec do kobiet. Ja musialem sie starac o dziewczyne caly rok. Takie miala opory, zeby zaufac. Juz nie mowie o jej psychice. Mimo, ze mi ufa to psychike ma zjechana. Obys wiecej nikogo nie zranil

Gość DoswiadczonaSytuacjaaa
ja zostalam zdradzona w ciazy jak bylam nadal jestesmy razem ale klotnie sa poniewaz nie ufam mu juz niestety

Gość DoswiadczonaSytuacjaaa
exact ma raxcje wiem to po sobie

Gość smutnyju
No jestem chujem, szmatą, jestem.... ale teraz jak to naprawić?

Gość malutka279
podaj miesiac i dzien jej urodzenia :)

Gość klgjklg.o.
Nas o to nie pytaj. JĄ zapytaj

Czasu nie cofniesz i z pamieci jej tego nie wymarzesz. Ale spokojnieee, zycie jest tak poukladane, ze z pewnoscia jak poznasz w przyszlosci jakas dziewczyne, przytrafi Ci sie to samo. Zobaczysz jak to boli :)

Gość smutnyju
co ma do tego jej dzien i miesiac urodzenia ;/ ??????

Gość smutnyju
nie spotkam nikogo innego. Ja chce byc tylko z nią, kocham ją! Nie chce zadnej innej

Gość malutka279
dużo ma.. podasz miesiac i dzien, powiem jak ją odzyskać. Troche sie znam na tym i w wiekszosci sie sprawdza:] warto sprobowac:)

Gość smutnyju
26.08

Gość klgjklg.o.
Życzę Ci żeby nie była zodiakalnym Baranem. Barany są pamiętliwe... Bardzo pamiętliwe.. wiem to po sobie...

Gość malutka279
Bujając w obłokach lub stając się czarującym zdobywcą oddalasz wizję odzyskania jej. Jeśli zamienisz to na konkrety, na uczciwe, choć skromne podejście to jest światełko w tunelu. Mysle, ze jest kaprysna dziewczyna, nie jest ani łatwo ją zdobyć ani przekonać ponownie. Ona stawia w związku na uczciwość i jasność intencji. Jest ostrożna i sceptyczna, chce mieć pewność, że może na ciebie liczyć. Sama stara się być wiarygodną partnerką, czasem wręcz perfekcjonistką. Tego samego oczekuje od mężczyzny. Nie chce żadnych słów rzucanych na wiatr, zamiast magicznych wyznań woli zobaczyć konkretne działanie.Zniechecic moze ja namiętność, nadgorliwość czy fala twoich gorących uczuć, one nie pomogą sprawie. Musisz wyważyć swoje emocje i namiętności, zachowaj spokój i rozsądek. Dowody uczucia dozuj jej w małych dawkach.

Gość smutnyju
Kurcze... a skąd taki rysopis? tyle Ci powiedziała jej data urodzin? Faktycznie niektore rzeczy się zgadzają, bo stawia na uczciwość, nigdy nie kłamie, wiem o niej wszystko (czego ona niestety o mnie nie może powiedzieć.....). Tak... konkretne działanie... ale co robić. Kupiłem jej kwiaty to powiedziała: ze mam je zanieść swojej którejś dziwce i nie chciała na nie patrzeć nawet, całowałem jej nogi, to było to dla niej obojętne.... w małych dawkach... pisze do niej po jednym smsie dziennie, zeby sie nie narzucac, to mi powiedziala, ze chyba sobie kpie - i mam w dupe wsadzic swoj zalosny sms :( napisalem, ze kocham ja i tesknie :( No i co tu począć...

Gość gjgjgjjjgjjgj
spierdoliles sprawe po calosci.Trzeba bylo przyznac sie od razu,a nie teraz,kiedy ona wie ze przez kilka lat ją okłamywałeś.Ja bym nie zaufała...zdrajcom sie nie wybacza,bo to dla nich przyzwolenie na powtórkę z rozrywki "skoro wybaczyła,wybaczy znowu".Nienawidze zdrady i kłamstwa.Mojego zaufania nie da sie odzyskać i dla mnie jak ktoś zdradza to nie kocha.Nie wierze,ze zdrajca kocha,ja jak kocham to liczy sie dla mnie ten jedyny i nie mam ochoty na seks z innymi,a jesli facet ma to jest to zbyt bolesne.Potrafie wybaczyc wiele,ale nie zdrade.Nie rozumiem ludzi którzy wybaczają..to masochiści

Gość gjgjgjjjgjjgj
oo,jak jest uczciwa i nigdy nie kłamie to Ci tego nie daruje.Tacy ludzie jak my nienawidzą oszustw i iluzji.Pół biedy jak sie kolo od razu przyzna,a jak tworzy ilzuje przez 2 lata...to koniec.I nie wierzyłabym w esemesiki "kocham i tęsknie".Kwiaty tez bym wyjebala,bo co ja przekupna jestem?? :O co ty kurwa myslales jak wtykales fiuta w inną?? wtedy jakos nie liczyly sie dla Ciebie uczucia "ukochanej"

Gość onaonaonaonaaa
Wiem... ale to było takie nic nieznaczące ;/ nawet nie jestem w stanie teraz powiedzieć jak mi było ;/

Gość gjgjgjjjgjjgj
ona Tobą gardzi,znienawidziła Cię..zdrada to pogrzeb dla związku,najgorsze uśmiercenie..człowieku nie ma nic gorszego od zdrady...ciesz sie teraz,jestes wolny,nie musisz panowac nad popedem i mozesz ruchac inne,w koncu ci sie nie nudzą a stara ci sie znudziła teraz jadoceniasz bo jest nieugięta i nie do zdobycia ale gdyby ci wybaczyla przeszloby CI i bys ja znowu zdradził..NIE WIERZE w przemiane zdrajców.I dla nich nie ma litosci ani wspolczucia,cierp kurwa mac,2 lata temu nie cierpiales,bo wszystko ok jak nie wiedziala co? :O taa,jasne...a tacy ludzie jak izzy sa totalnie wypruci z moralnosci..

Gość smutnyju
No jestem idiotą. Nic nie myslalem, o ruchaniu chyba i tyle. A teraz co... żyć mi się odechciewa :( Byłem debil, nawet mi koledzy powiedzieli, ze nie warto było ........................... no i co ja mam teraz zrobic? pojsc sie zapierdolic????????????

Gość gjgjgjjjgjjgj
hahaah,a cóz to za nick co ? :D no tak,prowo...:D heh to dobrze,jednego zdrajcy mniej ;) ale z drugiej strony..ile naprawde jest takich popierdolencow co sie użalają po czasie..

Gość gjgjgjjjgjjgj
w czasie wakacji dzieci sie nudzą 💤

Gość smutnyju
Wtedy.. kiedy ją zdradzilem, jeszcze nie spałem z nią w ogóle... sam nie wiem, ja po prostu chcialem to zrobić, moze z byle kim, zeby juz to miec za soba? koledzy sie ciagle ze mnie podsmichiwali... A ona byla grzeczna, ułożona, nie chciała się spieszyć.... :/ Kurwa, ale ze mnie kretyn

Gość smutnyju
to wyzej to nie wiem kto to napisal ;/ nie ja ;/

Gość malutka279
"nie chce żadnych słów rzucanych na wiatr, zamiast magicznych wyznań woli zobaczyć konkretne działanie." Pisanie w smsie, ze ja kochasz nie było zbyt dobrym pomysłem.. Myślisz, że ona w to wierzy teraz.. Jezeli tyle czasu ją oszukiwales, zdradzales? Ja bym sie wstrzymala z takimi wyznaniami.. jeszcze przez smsa:o musisz działać, a nie mówić, zapewniać, że więcej tak nie zrobisz.. Myśle, ze ona Ci tego nie wybaczy, ale warto próbować. Podarunki też nie są zbyt dobrym pomysłem, kupisz jej kwiaty i wszystko bedzie tak jak dawniej? Nie. Musisz małymi kroczkami działać, zapewniać ją o uczuciu, a nie rzucać słowa na wiatr. Jeżeli kogoś się kocha, nie robi mu się takich rzeczy.