Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tako rzecze Korwin-Mikke

Ostatni raz o karze śmierci

Polecane posty

Gość tako rzecze Korwin-Mikke

Przypuśćmy, że w Polsce popełnia się rocznie 300 morderstw - czyli zabójstw dokonanych podstępnie i świadomie. Przypuśćmy, że po ponownym wprowadzeniu kary śmierci, będzie się rocznie wieszać, jak za PRLu, 15 morderców. W wyniku tego rocznie będzie się mordować tylko 250 osób bo część potencjalnych morderców jednak będzie się bała grożącej kary śmierci. Czy, przy takich założeniach karę śmierci należy przywrócić czy nie?

Gość nie możeeee być
Nie, nie przywrocic. mordercom itd dac lopate i niech kopia doly albo pomagaja przy budowaniu autostrad, a nie:O Nie posmakuja ciezkiej pracy, kara smierci jest za latwa i bezbolesna 🖐️

Gość jestem na nie!
bo zamiast sie meczyc dostana zastrzyk i zasna albo przez powieszenie,kilka minut i po sprawie-nie ma tak latwo.Ofiara byc moze meczyla sie znacznie dluzej a taki skurwiel pojdzie na latwizne.I zadne kurwa szpitale psychiatryczne ani nic z tego bo tez głupkow udaja "wyleczą się"i po 2 latach wyjda i bedzie to samo.Kamieniolomy,malo zarcia,wielkie cierpienie ale ma byc tego swiadomy. Pewnie nie pisalabym tego z taka nienawiscia,ale bylam swiadkiem morderstwa w moim miescie i mimo ze nie chce generalizowac to widzialam co w takim momencie czuje ofiara a co morderca..

śmierć za śmierć jestem za karą śmierci dla morderców na ciężkie roboty mogą iść gwałciciele, ludzie nęcający się nad dziećmi i zwierzętami i inni zwyrodnialcy a mordercy - do piachu

Gość jestem na nie!
i co im to da?

Gość nie możeeee być
jestem na nie!- zgadzam sie w 100000000000%

Gość jestem na nie!
no mordercom?nie beda cierpiec a powinni

Gość sidjsakdjklas
Według chrześcijan śmierć nie jest karą ,więc rozmowa o karze śmierci nie ma sensu .

Gość jestem na nie!
nie możeeee być - milo mi ;)

Gość IMO13845
nie możeeee być "Nie, nie przywrocic. mordercom itd dac lopate i niech kopia doly albo pomagaja przy budowaniu autostrad, a nie Nie posmakuja ciezkiej pracy, kara smierci jest za latwa i bezbolesna" Jesteś idiotką?

Gość Witamiżegnam
To nie jest kwestia prostej, matematycznej kalkulacji.

sidjsakdjklas Według chrześcijan śmierć nie jest karą ,więc rozmowa o karze śmierci nie ma sensu to nie jest forum chrześcijańskie, tylko świeckie

Gość jestem na nie!
Imo sorry ze sie wtrace ale czemu tak o niej mówisz?:/ dziewczyna ma racje.

Gość nie możeeee być
IMO13845- nie mierz mnie swoją miara :) 🖐️

Gość sidjsakdjklas
Nie mówię o tym forum tylko o kraju 99%...

Gość IMO13845
jestem na nie! "Imo sorry ze sie wtrace ale czemu tak o niej mówisz?:/ dziewczyna ma racje." Dobrze mówi? To znaczy, że MORDERCA pracując przy autostradach ma zabierać chleb ludziom, którzy robią w tym zawodzie?

Gość nie możeeee być
jestem na nie!- bo tak jest,a tak to MY ich utrzymujemy w wiezieniach, przy robotach odpracowaliby swoje!!!

Gość IMO13845
Zabierając jednocześnie miejsce pracy produktywnym członkom społeczeństwa - gratuluje błyskotliwości.

Gość nie możeeee być
IMO13845-a tego nie napisalam!!!! Po prostu wykonywaliby najgorsza prace, nie tylko przy autostradach, moga nawet w kanalizacji robic i oczywiscie- nie mowie o zarabianiu przez nich kasy, bo ani grosza by nie dostali.

Gość nie możeeee być
na wysypiskach smieci i w innych miejscach mogliby pracowac! Nikt tu nie mowi o zabieraniu komus pracy, wiec spokojnie IMO pracy nie utracisz:P Zreszta, zanim nasze panstwo by to zorganizowalo, to podejrzewam, wczesniej umrzemy:P

Gość IMO13845
Bo w pracach kanalizacyjnych nie robią wyspecjalizowane firmy z odpowiednimi pracownikami...

Gość IMO13845
Jesteś blondynką? :D Wymieniasz tutaj zawody, które WEDŁUG CIEBIE są uwłaczające jednocześnie nie znając realiów. :D

Gość sidjsakdjklas
Takie coś już buło .Nazywało się łagry .

Gość jestem na nie!
to samo chciałam napisać co nie możeeee być ;) Imo chyba nie sadzisz ze mieliby w ciepelku za biurkiem pracowac i miec z tego kasę?Wlasnie te zawody są uwlaczajace niezaleznie od tego ile sie zarabia,porownaj smieciarza a prezesa banku,chyba widzisz roznice?

Gość IMO13845
Dałem się nabrać. Całkiem niezły z Ciebie troll. :classic_cool:

Gość nie możeeee być
wlasnie,ze mialam kiedys okazje obserwowac prace i na wysypisku smieci i w roznych sortowniach smieci i uwazam,ze powinni tam popracowac. Poza tym -sprzatnie lasow itd.- tez dobra fucha. Koniecnzie musi to byc cos ciezkiego, zero przyjemnosci, chleba i wody. Niech harują!

jasne sprzątanie lasów straszna robota kobieto, nie kompromituj się poza tym, kto by ich w tym lesie upilnował? nie dośc, że robiliby wielkie g, to jeszcze armię do ich pilnowania trzebaby zatrudnić bezsens kulka w łeb i do piachu koszt - pewnie kilka PLN

Gość IMO13845
Macie rację. Powinni wywozić śmieci i sprzątać lasy - zero przyjemności. To wszystko oczywiście pod jednoczesnym silnym nadzorem policji. Cóż za radość oglądać cotygodniowy wywóz śmieci, gdzie za kierownicą śmieciarki siedzi Ted Bundy, a eskortuje go kilkanaście wozów policyjnych. A że któryś od czasu do czasu zdoła uciec i zabije na przykład Twoja matkę lub fagasa, to trudno się mówi - wypadek przy pracy. :classic_cool:

Gość madrakamilka
A ja uwazam ze stracac takich. I tak do niczego sie nie nadaja w spoleczenstwie. W pracy beda sie opieprzac. Stracic i tyle. Tydzien przed smiercia nie karmic i tyle. O wodzie tylko.