Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej mam pytanie .. okres mi się spóźnia 4 dni, często mi się chce siku, brzuch mam strasznie nadęty;/ i czasami czuje kłucie. Ogólnie to jestem senna i zmęczona. Często mi sie "odbija" i w ogóle tak się dziwnie czuje. Temp ciała 37.3. A i dodam że stosunek był przerywany. Czy możliwe jest to ze jestem wciąży? występują takie objawy?

Gość nie ma co panikować
wszystko możliwe. zrób test

Właśnie ja bym chciała być w ciąży :) jutro planuje iść zrobić. Boję sie ze to nie ciąża. Juz kiedyś też myślalam ale chyba sobie wmawiałam objawy, tylko że teraz czuje że to jest naprawde ciąża :)

Gość 21 tydzien
Podwyzszona temperatura to objaw ciazy, zmeczenie tez, odbijanie nie wiem- ja mialam wzdecia:/

Gość 21 tydzien
i bol krzyza. Nie bola cie plecy? Moze pozniej troszke zaczna bo teraz jest wczesnie. Test musisz zrobic rano, pierwszy mocz po nocy musisz uzyc bo w tak wczesnym stadium moze wyjsc negatywny, a w pierwszym moczu po nocy najwiecej tego ciazowego hormonu siedzi.

Nie mam bólu kręgosłupa ale ciagle mi sie nie wygodnie ... teraz mam brzuch jak balon i mam zaparcia ;/ w ogole to jakas masakra ... ziewam jak nienoramlna;p i tak mam od ponad 5 dni a śpie okolo 8-9 godz. Być może to przez pogode ;/ wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch jak przed okresem i myślalam ze w nocy dostane a tu nic ból przeszedł a @ brak.

Gość 21 tydzien
Takie bole jak na miesiaczke przez pierwsze trzy miesiace mialam, potem juz nie. Nie chce cie nakrecac, ale to zmeczenie to berdzo konkretny objaw. U mnie sie pojawilo jakos przed spodziewana miesiaczka i tez sie nie chcialam nakrecac, ale test wyszedl pozytywny chociaz robilam dzien po spodziewanej miesiaczce:D

Gość 21 tydzien
Milo przeczytac ze ktos z takimi objawami nie rozpacza ze moze jest w ciazy, tylko sie cieszy, ze sie przypadkiem udalo:) Stosunek przerywany to glupota, nie zadne zabezpieczenie.

Nie jesteśmy jeszcze małżeństwem i dlatego nie śpieszymy się z dzieckiem ale jesteśmy an to gotowi i bardzo byśmy byli szczęśliwi:):) już się nie mogę doczekać jutra ale boję się rozczarowania .... aa i dodam że okres mialam 30 czerwca wiec możliwe to jest żebym już miała jakiekolwiek objawy?;/

Gość 21 tydzien
Ja mialam pierwsze objawy jakies poltora tygodnia po zaplodnieniu wiec z medycznego punktu widzenia w 3-4 tygodniu ciazy, przede wszystkim zmeczenie, i goraco mi bylo piekielnie. Odstawilam pigulki zaraz przed zajsciem wiec zwalalam na zmiany hormonalne( i mialam racje hi hi), ale nie chcialo mi sie wierzyc ze tak szybko nam sie udalo. Ze zrobieniam testu nie czekalam az tak dlugo jak ty nawet.

Gość 21 tydzien
Ciaze sie liczy od pierwszego dnia ostatniego okresu, wiec mozesz sobie wyliczyc w ktorym tygoniu juz bys byla, 4-5 nie?

hm juz sama nie wiem, cały czas czytam teraz o objawach i nawet spac mi sie odechcialo a w poludnie to normalnie zasypiałam na siedząco ;/ brzuch mam ciagle duzy i taka ciezka sie czuje. Boję się że test bedzie negatywny i dostane okres;/

no gdzies 4 pewnie :) Jutro sie wszystko okaże. Znowu mam takie bóle jak przed okresem ;/ i te zaparcia ... może to jakas grypa? heh

Gość 21 tydzien
Na taka ewentualnosc tez musisz byc gotowa. Z moim brzuchem nic nie bylo np. ale kazy ma inaczej. Mi dopiero teraz zacza rosnac.

Nie chodzi mi o to ze juz zaczal mi rosnac tylko czuje sie jakby był pełny ;/ to sa chyba wzdęcia :p a w dzien tak mam minimalnie wzdęty;p najgorzej jest rano i wieczorem.

Gość 21 tydzien
Dobrze ze tylko jeden dzien musisz czekac:) To strasznie ekscytujace to oczekiwanie. Ja kupilam test bo nie moglam wytrzymac i takie mialam uczucie ze jestem chyba w ciazy. Kupilam i przeczytalam na ulotce ze trzeba uzyc wlasnie ranny mocz i musialam czekac do nastepnego dnia. Obudzilam sie o 5:30 i od razu do kibelka. Nasikalam w ta podstawke zalaczona do testu, zanurzylam papierek i od rasu wyszla mi jedna czerwona kreska. Wpatrywalam sie w nia z niedowierzaniem bo jedna oznaczala ze nie jestem w ciazy. Zawiedziona wyrzucialam test do smeci i poszlam sie polozyc. Bylam pewna ze to ciaza a tu nic. Dopiero po chwili sie zerwalam bo przypomnialo mi sie ze na ewentualna druga kreseczke powinnam odczekac 5min. I test w tym czasie powinnien lezec plasko. Wysciagnelam go i byla na nim taka bardzo delikatna druga kreseczka. Trzeba bylo sie dobrze przyjrzec ale ja wiedzialam ze jest:) Wiec na pewno porzadnie przeczytaj instrukcje;)

Mam juz w tym wprawe;p hehe ok ide spac bo juz mi sie oczy zamykają :) odezwę się jutro:)

asiak27 daj znać co i jak :) Mnie spóźniał się okres miesiąc.. byłam już pewna że jestem w ciąży, przerażało mnie to ale z drugiej strony byłam tak szczęsliwa, już myślałam o maleńkich bucikach i śpioszkach.. Zaniepokojona więc zrobiłam 3 testy ciążowe wszystkie były negatywne :( poszłam do gin...powiedział że to na pewno nie ciąża.... po paru dniach dostałam okres... :( jeszcze nie skończyłam szkoły.. byłą by to cięzka sytuacja..ale ja już byłam na to gotowa, gdy przyszedł okres poczułam taką wielką pustkę... z jednej strony ulga ( gdyż rodzice by mnie zabili) z drugiej strony wielki przygnębienie... już sobie wyobrażałam mojego faceta z maluszkiem na rękach...;o

Zapomniałam ze apteka koło mnie jest otwarta od 9 i nie zdaze kupic a tym bardziej zrobić bo do pracy musze isc, ale kupie sobie dzisiaj i zrobie jutro z samego rana:)

Czy wieczorne i poranne mdłości i oczywiście brak @ może oznaczać okres? Dodam jeszcze,że mam bóle brzucha jak przed @;/

Gość Agggaa255
ja miałam objawy jak na normalną miesiączkę, nie sugeruj się więc niczym, tylko poprostu zrób test.

Gość Agggaa255
Mdłości na ciążę przychodzą w jakims 3-4 tygodniu od zapłodnienia, tak wczesnie jeszcze napewno ich nie masz.

z obliczeń wynikałoby że jestem w 5 tc ...i już występują ponoć wtedy objawy ...

Gość Agggaa255
A jeżeli to 5 tydzień no to tak. Ja w dniu spodziewanej miesiączki nie czułam jeszcze nic.

heh mi sie już spóźnia 5 dzień a tak od tygodnia nie całego jestem strasznie zmęczona i senna ;/jutro robie test z rana :] zobaczymy co będzie:)

witam! robiłam wczoraj test w południe wyszło że jestem w ciąży 2-3 tygodnie po zapłodnieniu, później wieczorem robiłam drugi, tylko z kreseczkami wyszło że nie jestem. Dziś rano robiłam kolejny też negatywny! Sama nie wiem, bo ten pierwszy elektroniczny był dużo droższy więc może bardziej czuły.... W każdym razie dziś jest 35 dc a ja mam zazwyczaj 33 dniowe, ale wiadomo te 2, 3 dni różnicy bywały. Boli mnie podbrzusze jak na okres i mam duże piersi, mogłbyby już zostać tylko szkoda że bolą! Myślicie że jestem w ciązy, bo ja mam mętlik w głowie....

Gość suriim
Ja już robiłam 2 testy w ciągu 2 dni.. okresu nie mam 2 dzień, dzisiaj i wczoraj wyszedł negatywny. Choć zapewne mało czasu minęło.. kiedy można być 100% pewnym wyniku? po 5-7dniach spóźnienia okresu?

kurczę niektóre już w dniu spodziewanej mięsiączki mają dwie grube krechy! Ja pierwszy test pozytywny a dwa nastepne negatywne, badz madrym!