Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość suriim
Justazg a jaką ten test miał czułość? jak miał 10 to mógł potraktować "troszkę" większą ilość hormonów za ciążę. Ja miałam taki co miał 20 i 25mIU/ml

Ja robię jutro test, jesli mi wyjdzie negatywny i dalej nie bede miec @ to za 3-4 dni zrobie nastepny. Jezeli dalej bedzie negatywny to ide do gin... i wtedy sie okaze.

Gość suriim
Raczej po 5-6dniach musi być już wynik testu prawdziwy :)

Zwariuje z tym brzuchem. Ciagle cos mi sie w nim dzieje ... wariacje żołądkowe:)

Gość suriim
Asiak nie nakręcaj się tak :)

a coż mam zrobic... ;p od 2 dni mam tak ze rano i wieczorem mam bole brzucha jak przed okresem a w ciagu dnia to przechodzi ;/ wolalabym juz wiedziec czy jestem czy nie :p

Ja robię jutro test, jesli mi wyjdzie negatywny i dalej nie bede miec @ to za 3-4 dni zrobie nastepny. Jezeli dalej bedzie negatywny to ide do gin... i wtedy sie okaze.

Gość suriim
Ja też mam takie bóle, że już myślę, że jednak będzie a tu nic.

Gość suriim
Jeśli robiłaś to w dni płodne i jest ryzyko, że sperma mogła się dostać to masz duże szanse na bycie w ciąży.

Był to stosunek przerywany wiec wszystko jest możliwe jestem tego przykładem heh :) pewnie jestem w ciąży ale urojonej ;]

Gość suriim
Jutro się dowiemy :) daj znać co Ci wyszło :P

suriim, masz rację o tym nie pomyślałam.... tylko że ten test jest elektroniczny i on pokazuje po ilości hormonów który to tydzien od zapłodnienia i pokazał że 2-3 tydzien, po czym dwa zwykłe testy negatywne a juz w sumie powinny być pozytywne....zaraz sprawdze jaka czułość

okazuje się że ten co pokazał że jestem w ciązy miał 25mIU/ml, czyli dalej nie wiadomo

Gość suriim
Justzg to ciężko cokolwiek powiedzieć, zrób za 2-3dni kolejny test i ten chyba raczej już się mylić nie powinien. Tylko nie wiem czy tym droższym czy tańszym :) jak ma wyjść ciąża to i tak wyjdzie nawet testem za 1zł.

Gość suriim
A ja mam mikro ilości śluzu taka kawa z mlekiem bardzo jasna, może będzie jednak ta @ dzisiaj?

Gość suriim
Ja już mam raczej objaw okresu, bo leci mi krew, mało, ale jest. Pewnie za kilka godzin się już rozkręci. A jak samopoczucie u was dziewczyny?

hejka, dzisiaj 36dc, okresu nie ma, temperatura podwyższona, testu nie robiłam,myśle że jest za wcześnie, w każdym razie jestem pewna już że jestem w ciązy, w sumie od niedzieli mam takie przeczucie, choć testy jeszcze nie potwierdzają! w sumie się nie dziwie, zabezpieczaliśmy sie w dni plodne, to znaczy my tak myśleliśmy ze to plodne a zaszlam kiedy juz wiedzielismy ze jest po ''dniach plodnych', tj 21 dc. dam znać za parę dni jak tam z testami :-) Ale Nas moj organizm oszukał!!

hej zrobiłam dzisiaj rano test i wyszedł negatywny.Test byl firmy Quixx. @ mi sie spóźnia już 6 dni;/ Jak wracalam z pracy bylam pewna ze dostałam bo nagle poczułam bardzo mokro... a jednak to był śluz przezroczysty zapach lekko kwaśnawy ale bardzo obfity. pytania: 1. czy test mogl sie pomylic(czytalam teraz o tej firmie i czesto pokazuje błędny wynik). 2. czy wyjatkowo obfity śluz może oznaczać ciąże??

Mozliwe jest, ze test zrobilas za wczesnie. Druga mozliwosc, ze okres ci sie po prostu spoznia i w ciazy nie jestes. Mi sie czasem tak zdarza, ostatnio nie mialam okresy przez prawie 20 dni, mialam skurcze, pobolewania, sluz a jednak nie byla to ciaza.

No może ale to juz zaczyna być męczące.. fatalnie sie od tyg czuje i jeszcze wyczekiwanie tego okresu ;/lub ciąży:)

Rozumiem Cie bo jak mi sie spoznial okres to tez juz wychodzilam z siebie. Tez juz chcialam kupowac test no ale gdy podjelam decyzje o kupnie to akurat mi przyszla @. Takze zaoszczedzilam:)))

Gość A ja Ci powiem 222
wszystko wskazywało na to,że okresu dostanę - bóle jak przed @, zrobiam test i okazało się,że jestem w ciąży... jeśli nie chcesz powtórzyć testu to idź na betę - ona jest wiarygodna :)

No wlasnie najepiej powtorz test lib na bete. Ja jak bylam w ciazy (akurat rowno dwa lata temu zaczelam miec objawy:))) to tez chwilami mialam bol jak na okres, mialam taki dziwnie smierdzacy sluz, bardzo zle soe czulam, taka ospala i wszystko mi smierdzialo. Tyle, ze u mnie test od razu pokazal dwie krechy no i teraz mam coreczke:))

Gość qwertyuiopgfh
Jak byłam w ciąży to 1 test zrobiłam jak @ spóźniała mi się 9 dni i test wyszedł od razu pozytywny :)

Gość suriim
Hej dziewczyny :) ja już jednak mam okres na całego :) i może to wam w czymś pomoże, ale nie miałam śluzu prawie wcale od terminu kiedy miałam mieć okres.

asiak ,nie jestes w ciazy pewnie jakies zmiany hormonalne ja tez tak czasem mam, a stosunek przerywany stosuje caly czas:)

Gość suriim
I jak tam dziewczyny?? :)

hejka! no i okazało się że tanie testy są do bani, dziś robiłam nie najtańszy test i była druga gruba krecha ciążowa, podejrzewam że i 3 dni temu by była na tym droższym teście. Dziś 37dc, czyli 5 tydzień. Jestem z mężem w szoku, bo nie wiem jak to się stało. 8 lat w narzeczenstwie się udawało, raptem jesteśmy miesiąc małżeństwem a tu BACH!!!! ale strasznie mnie cieszy że nie można wszystkiego zaplanować i generalnie o to chodzi by było takie nieprzewidywalne

Gość ahmmm
To nie ma różnicy, ja robiłam na drogim teście i na tanim z allegro za 1zł i ten tani pokazał 2 kreski co było prawdą :):):)