Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byly uczen nawal mnie smieciem

Uczen ktorego bylam wychowczynia nazwal mnie smieciem!

Polecane posty

Gość tylko że nikt nikogo bez powod
u nie pluje ani nie bije! Ja bym powiedziała takiemu gnojowi/gnojowie że jemu/jej należało się.

Gość mednalność
ja jeśli zrobię literówkę na forum ZAWSZE poprawiam, pani nauczycielka biologii (o zgrozo) ma to gdzieś. Nie umiała dotrzeć do ucznia w szkole a teraz się nad nim użalać chciała? A PO CHOLERĘ? PRZETRWAŁ GIMNAZJUM PRZETRWA WSZYSTKO.

"jeśli taka sytuacja miałaby kiedykolwiek miejsce, to znaczy, że ów nauczyciel popełnił sporo błędów wychowawczych a uczeń powinien skończyć szkolę specjalną." Być może, nie wiemy co to za uczeń, może miał robione jakieś badania i jednak nie wysłano go do takiej szkoły. Ja poza tym nigdzie nie napisałem, że wypowiadająca się tutaj nauczycielka jest idealna. Rzecz po prostu w tym, że takie chamstwo ze strony byłego ucznia jest niedopuszczalne. "gdzie niekomunikatywny profesorek znajdzie pracę ?" Komunikatywni to może oni i są (choć to też różnie bywa), po prostu robią sporo błędów podczas swoich wypowiedzi.

Gość mednalność
soz - to były uczeń.

Gość byly uczen nawal mnie smieciem
Ten uczen skonczyl szkole srednia a nie gimnazjum. To chyba go do czego zobowiazuje. Owszem, byl zaczepiany przez uczniow ale to jest niedopuszczalne zeby chlopak oplul kolege a tym bardziej kolezanke, czy bil kogos plecakiem po glowie. Teraz chcialam tylko sprawdzic jak mu sie uklada a on do mnie z czyms takim.

Gość edukacja
jakoś nie zauważyłam błędów tego rodzaju u ciebie, ta miernota pisać nie potrafi, dlatego się więcej nie wypowiada

Gość Światowa organizacjo Zdrowia..
życzę ci żeby twoje dzieci miały również takie problemy i jakaś suka zabraniała się im bronic.

Gość edukacja
lalunia, nie pisz więcej

Gość mednalność
no i sprawdziłaś- jak widzisz nic się nie zmienił. Mam nadzieję , że czegoś Cię to nauczyło.Miałaś swoje 5 minut w gimnazjum.

Gość Światowego chyba zatkało
:D

Gość mednalność
Ej , pani nauczycielko, Twoja "pomoc" ograniczała się do donoszenia na niego dyrektorowi? A teraz jeszcze miałaś odwagę podejść do niego pytając , co tam u niego słychać? No, jeśli tak to jakoś mnie nie dziwi jego reakcja.

Dlaczego nadinterpretujesz moje słowa niczym kobieta? Ja nigdzie nie napisałem, że jest on sobie winien. Napisałem, że jego zachowanie było chamskie i nic tego nie zmieni - było i koniec. Nawet jeżeli nauczycielka nie dawała sobie rady to i tak nie powinien do niej się tak odzywać, mógł ją po prostu spławić skoro jej nie lubi.

Gość mednalność
SOZ a może tak nauczycielka NIE POWINNA mu zadawać durnych pytań i zaczepiać? Może koleś chciałby zapomnieć o przeszłości? Ja tu raczej widzę biologicę co chciała być litościwa i współczująca( co za hipokryzja swoją drogą) a jej nie wyszło.Ma nauczkę.Jakby miała autorytet NIGDY by jej tak nie nazwał.Po co pytała? przecież tak naprawdę koleś jej wcale nie obchodził ani wcześniej ani teraz.

Zapytanie byłego ucznia co u niego słychać nie jest moim zdaniem durnym pytaniem. Może faktycznie jej nie wyszło, teraz ma nauczkę... nie zmienia to faktu, że chamstwa tolerować nie należy i za jego chamstwo odpowiada tylko i wyłącznie jedna osoba - on sam. Nie otoczenie, nie nauczycielka, nie rówieśnicy - tylko i wyłącznie on.

Gość up...
j.w