Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byly uczen nawal mnie smieciem

Uczen ktorego bylam wychowczynia nazwal mnie smieciem!

Polecane posty

Dwa tygodnie temu spotkalam ucznia(swojego wychowanka) ktory w klasie mial mendalnosc ofiary. Uczniowie mu dogryzali ale on plul ich czy lecial do nich z lapami , wiec musialam interweniowac a dwa tygodnie temu spotkalam go na ulicy, podeszlam do niego i spytalam sie co tam u niego a on do mnie spadaj smieciu. Teraz juz rozumiem dlaczego go w klasie nikt nie lubial. Co o tym sadzicie? Chlopak w maju skonczyl szkole!

Gość edukacja
to potęga, skończ gimnazjum i ucz się gramatyki

Czy nie byloby wam glupio gdyby wam chlopak o 14 lat mlodszy tak powiedzial. Uczylam go biologii a on zawsze byl ten najgorszy w klasie. To byl ubranie ktos pokreslil, to jeszcze cos a potem on pluje kogos czy z lapami do kogos leci. Wtedy mowilam dyrektorowi ze to on zaczyna a jego matka jakie afery robila.

Gość hnhhj
nie przejmuj się , w polsce wszyscy mają nauczycieli za śmieci :D

Gość amy grappahouse
i co się dziwisz pedagożko zła!?

Gość edukacja
osoba z wyższym wykształceniem nie opisuje sytuacji w ten sposób, to głupie prowo gim-gówna, które nie potrafi pisać!!!

Gość prowo nie prowo
ale ja na jego miejscu strzelilabym ciebie w pysk!

Gość lubiał?
osoba po biologii???

Gość hnhhj
za co byś ją strzelił w pysk? Co ona takiego zrobiła? jako śmieć miała czelność wpierdalać się w prywatne życie ucznia :D

Gość aha i achhhh
"mendalność", "lubiał", nie mają lepszych na stanowisko nauczyciela????

Gość prowo nie prowo
Za co? Napisała wyraźnie ze tamten chłopak mial mendalnosc ofiary. A jak mial sie zachowac gdy cała klasa była przeciwko niemu? jak kogoś pluł to widocznie miał powód. Nie darowałabym tego.

A co wy myślicie, że ludzie po naukach przyrodniczych i ścisłych mają umieć polski jak po humanistycznych czy społecznych? Ludzie, opamiętajcie się. Oni się uczyli zupełnie innych rzeczy - to po pierwsze. Po drugie - to jest forum internetowe - trzeba pisać aby było zrozumiale i nic ponadto.

Gość 1231trt
moze dlatego ze nie reagowalas...Byl agresywny bo przez te lata bym wysmiewany i wlasnie jak piszesz bym tym nagorszym.....Przmoc psychizna jest gorsza niz fizyczna czy oplucie...Mialam kolege co byl ofiarą tez byl poem juz agresywny a potem sie zabił

Gość bhjbhjb
nie lubial. nie wierze, ze nauczyciel powiedzialby cos takiego:O:O

Gość hnhhj
A co wy myślicie, że ludzie po naukach przyrodniczych i ścisłych mają umieć polski jak po humanistycznych czy społecznych? Ludzie, opamiętajcie się. Oni się uczyli zupełnie innych rzeczy - to po pierwsze. Po drugie - to jest forum internetowe - trzeba pisać aby było zrozumiale i nic ponadto. potem takie tumany nie potrafią przekazać wiedzy uczniom :D

Gość edukacja
kurwa SOZ pojebało cię? wypisujesz się na topiku jakiegoś gówna i to w takim stylu 😠

Gość do światowego....
Tylko że tamci go prześladowali to co on miał zrobic? A ona nie reakowała na to jak tamci go atakowali słownie, życzę ci żeby kiedyś twoje dziecko przez to przeszło. Powinnaś dostac tak po ryju żebyś gwiazdy zobaczyła.

Gość edukacja
może i na bakier ale nie aż tak, powtarzam to poziom gimnazjum 2 klasa co najwyżej ze średnią 2 - miernota słowem

Gość zmooora wieczorowa
jak mamy takich nauczycieli,ktorzy nie potrafią się prawidłowo wysłowić ("wypisać") to nic dziwnego,że maturę poxniej tylu uczniów oblewa :D

Gość mednalność
to chyba od mendy jest co?... Nauczyciel by chyba napisał mentalność ale co ja tam wiem

Gość edukacja
jeśli taka sytuacja miałaby kiedykolwiek miejsce, to znaczy, że ów nauczyciel popełnił sporo błędów wychowawczych a uczeń powinien skończyć szkolę specjalną.

Gość hnhhj
Nauczyciel nie nauczyciel. Część moich znajomych jest po kierunkach ścisłych - z polskim to u nich na bakier dosyć mocno. gdzie niekomunikatywny profesorek znajdzie pracę ?:D