Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzanna88

Dziewczyny wypowiedzcie sie prosze...

Polecane posty

Mielismy z mezem wpadke, zlosliwosc przedmiotow martwych...gumka pekla z cala zawartoscia we mnie...mialam dni plodne... cala w panice polecialam do apteki po Levonelle bo akurat nie planujemy teraz dzieci... ta tabletke przyjmowalam juz w przeszlosci jakies 3 razy ale nigdy nie maialam takich objawow ani zadnych skutkow ubocznych... planowo okres powinnam dostac 15go sierpnia...niedawno mi sie skonczyl. dzisiaj w nocy (6 dni po wzieciu tabletki) dostalam...nie wiem jak to nazwac....wyglada na normalny okres, tak samo obfity...dodatkowo jestem strasznie rozbita, jedna wielka chodzaca bomba...wiem ze skutkiem ubocznym moga byc plamienia albo przesuniecie okresy max do tygodnia w ta lub w ta ale nie o 2 i pol tygodnia!? Czy ktoraz z was tak miala? co to moze oznaczac?! Odpiszcie plis!

Gość skoro nie chcecie wiecej
dzieci to po co wam seks?? nie dosc juz macie?? ile wy macie lat? seks jest dla mlodych a nie dla prochna a nawet jak bedziesz w ciazy to zawsze mozna na wschod pojechac i wyskrobac

hmm muslalam ze ludzie maja wieksza kulture osobista...ale nie na KAFETERII. Dzieci nie mamy wcale-jeszcze. A skoro ty uprawiasz seks tylko po to zeby zachodzic w ciazy to wspolczuje! I bardzo prosze o madrzejsze wypowiedzi bo trace swoj cenny czas czytajac takie idiotyzmy!!!!!

Napisalam Levonelle...mieszkam w UK i to jest wlasnie odpowiednik escapelle...stad moze nie znacie...

Gość gyug7887
takie specyfiki powoduja duzo efektow ubocznych , mysle ze nie masz czym sie martwic, moja kolezanke bolal po tym brzuch cholernie przez miesiac . To ma silne dzialanie , dlatego tak sie dzieje

Gość a potem napiszesz że
skoro użyłaś bomby hormonalnej po to, aby nie zostać mamusią to nie mam pojęcia czemu jesteś taka przerażona. Tabletka spowodowała oczyszczenie macicy w określonym celu przecież. Krew "wyrzuciła" ewentualne jajeczko, które miało się zagnieździć. Nie wiem skąd wymyśliłaś, że ma z tym czekać na normalny termin okresu. A to, że czujesz się jak czujesz, to buzujące hormony po prostu. Pozdrawiam