igusiaczek 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Mam takie pytanie: czy można przyspieszyć okres biorąc tabletki antykoncepcyjne? Biorę Cilest, okres mi wypada na termin pobytu z ukochanym nad morzem, chciałabym go przyspieszyć o 4 dni. Mogę nie brać 4 ostatnich tabletek, zrobić 7 dni przerwy na okres i zacząć normalnie nowe opakowanie? Będę normalnie zabezpieczona? Nie chce brać dwóch opakowań na raz bez przerwy, bo wiem, że mój organizm tego nie zniesie. proszę o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Po prostu nie rób 7 dniowej przerwy i tyle za miast zrobić przerwę zacznij następne opakowanie i tyle możesz tak zrobić bynajmniej zachowasz ciągłośc a ty chcesz kombinować odstawiać szybciej tabletki wtedy zabezpieczenie nie jest zachowane i możesz zajść w ciążę zrób jak ci napisałam i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Sierpień 1, 2011 jak to twój organizm tego nie zniesie bardziej sobie namieszasz jak odstawisz szybciej tabletki i nie zachowasz antykoncepcji nie bedziesz zabiepieczona nie można od tak sobie nie brać kulku tabletek ,żeby mieć szybciej okres nic ci nie bedzie po dwóch pudełkach na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igusiaczek 0 Napisano Sierpień 1, 2011 znam swój organizm i wiem co się z nim dzieje, jak nie zrobię przerwy między opakowaniami to będę mieć potworne bóle i plamienia!' a gdyby skończyć o tydzień? jak ostatnią tabletkę biorę w czwartek to teraz też wezmę tylko że tydzień wcześniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igusiaczek 0 Napisano Sierpień 1, 2011 dlaczego niby antykoncepcja ma myć nie zachowana? przecież będę brała dalej te tabletki już normalnie 21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a potem napiszesz że Napisano Sierpień 1, 2011 brałam tabletki i mnie zawiodły :) Przecież wiedziałaś kiedy dostaniesz okres po tabletkach, to czemu zaplanowałaś wyjazd na ten czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igusiaczek 0 Napisano Sierpień 1, 2011 nie miałam innej możliwośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach