Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szaranagajama

widziałyście filmik z Rosji o tamtejszym nowym narkotyku?

Polecane posty

poszukajcie w You Tube hasło Krokodil Drug Russia gdybym nie zobaczył to bym nie uwierzył OSTRZEGAM: sceny są jak z horroru :O

tak indorze - ja się zgadzam DOROSŁY ćpun ma prawo robić ze swoim życiem co chce nawet zdychać z kością promieniową i łokciową na wierzchu ale ... po dragi sięgają gówniarze! niech sobie to obejrzą :O a zaczyna się od trawki ...

Gość łokurde niezłe
ale zombiaki..

szaranagajama nie przekonuje mnie to. Od poprawnego wychowania gówniarzy są ich dziecioroby. Normalni rodzice interesują się dziećmi i potrafią wytłumaczyć co jest dobre co złe. Bardziej obawiam się tego zaćpanego motłochu mogącego coś pod wpływem dragów zrobić komuś, bądź komuś nieświadomemu coś dosypać. A co do tego całego krokodyla... To jest trianeptyna. W tabletkach dostępna jako łagodny lek przeciwdepresyjny - Coaxil...

indorze - przypominam Ci, że POpaprańcy, PISdzielce, LSD i chłopki ZAKAZALI rodzicom stosowania przymusu (fizycznego, psychicznego) wobec dzieci i społeczeństwo.... NIE ZAREAGOWAŁO!!!! zero reakcji :O ojciec zakaże gówniarzowi spotykac się z kolesiami i smark go poda do urzędasa o "znęcanie się"

szaranagajama - rozumiem, że według ciebie respekt i autorytet można zdobyć tylko siłą i krzykiem? To przykre. Na mnie rodzice nigdy nie stosowali tych metod, a obracałam się w różnym towarzystwie. Potrafiłam powiedzieć NIE. trzeba mieć silną wolę.

autorytet opiera się na sile ! (niekoniecznie fizycznej) i nie porównuj wychowania sprzed lat z wychowywaniem dzieci dziś :O

"Od poprawnego wychowania gówniarzy są ich dziecioroby. Normalni rodzice interesują się dziećmi i potrafią wytłumaczyć co jest dobre co złe." Otóz to , nie sztuka splodzic dzieciaka i nic z siebie nie dac, a pozniej dziwic sie ze 10 latek jest złodziejem a 14 latka kurwa i zyja sobie w radosnych oaparch wszelakich substancji psychoaktywnych.